Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenty? ^_^
Ano. :3 Właśnie, co chcecie dostać na święta? ^_^ Co kupujecie innym? Co dostaliście rok temu?

Ja jeszcze jestem kompletnie niezdecydowana. XD
Ja nie chcę dostawać nic. Nie potrzebuję.
Ale dostanę nowy tablet graficzny... Fajnie w sumie, bo nie mam czym rysować specjalnie... A od taty przez wieczność pożyczać nie będę.
A Co daję na święta... Humm... Właśnie nie wiem jeszcze.. Mamie bym kupiła kwiatka jakiegoś, ale ona tyle tego ma, że wątpie w jakikolwiek sens. Tacie... Nie mam pojęcia... X_X Za grosz.
A Andre... Andre bym chciała dać coś wyjątkowego... Coś, czego się nie da kupić za pieniądze... Oczywiście jakiś drobny upominek też, ale poza tym coś, dzięki czemu się poczuje wyjątkowy... Ogółem nie mam pomysłów, jestę idiotę.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Ja na pewno chcę drugiego Wii Mote'a Plus (w końcu granie multiplayer na Wii, hurr durr <3) i może Pokemon Battle Revolution na Wii. Tyle tylko, że tą grę można dorwać tylko używaną na Allegro i się waham jeszcze. ._.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Wątpie czy coś innego niż tamagotchi P's. Tzn wiele rzeczy chcę, ale raczej dostanę tylko to.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Miałam kupić na święta Tamagotchi P's z TamaDeco Lovely&Melody. Ale Smeg ma inne sprawy na głowie i nie ma czasu zajrzeć ja to rozumiem. No trudno P's będę miała w nowym roku kilka miesięcy później, może wcześniej jak uzbieram pieniądze wcześniej później. Ja nie wiem co bym chciała dostać, mam konsolę PS2, nowy komputer, nowe meble (biurko) obojętnie nawet mały drobiazg sprawi mi dużo radości.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Więc tak dziś mieliśmy klasowe mikołajki Uśmiech. I zaraz powiem co dostałam bo mój prezent jeszcze leży koło mnie tylko troche skonsumowany, a więc tak: *patrzy*:

- czekolada Milka bąbelkowa (mniam mniam)
- Kinder Bueno
- Lakier do paznokci brzoskwiniowy
- -,,- seledynowy
- bransoletka z sercem
- naszyjnik z misiem
- No i opakowanie też z misiami , świąteczne xd. ;d.

Całkiem spoko Oczko. . A dałam zestaw Fa (żel i dezodorant), odżywke do paznokci (Kamila chciała) żelki, czekolade, Knopersa, liona, krakersy, gumy Orbit 3d. xd.

Co jeszcze z prezentów?? Aa w sobote od cioci dostałam słodycze na choinkę i bluzkę z Butiku,z której kwiat od...... mi się po 3 godzinach xD.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A na święta chcę dostać..... Tableta . Amen ;d .

EDIT: Achh! Bym zapomniała, że dziś w nocy chodzi Święty Mikołaj Duży uśmiech . Ale nie wiem co dostanę, jak zwykle Oczko. *_*.
SerceSerceSerceSerceSerceSerce

xoxo Biczyss ;* .
Dzisiaj w nocy dostałam mnóstwo słodyczy, bo bluzę dostałam w listopadzie. XDD
A na szkolne mikołajki dostałam... a zaraz zobaczycie. : DDDD

[Obrazek: prezent1.jpg]

Prezent dla mangowca. XDDD Czyli tomik Pandzi, dwie paczki mikado i przypinka! 8D No i czekolada. Weronika mnie wylosowała, ale głównie to prezenty od Julki, taka transakcja wiązana była. Julka kupowała na konwencie (bo chyba tylko Eko wie, że jednak mnie nie było na B-Xmassie), a Weronika mi dała. XD Więc Pandora i przypinka z Breakiem od Julki, Mikado i czekolada od Weroniki. Miały być jeszcze truskawkowe pocky, ale... młodszy brat Weroniki je zeżarł. x.x Zatłukę. Zabiję. I w ogóle wszystko. XDD Miałam sobie pierwszy raz w życiu zjeść pocky, a tu nic. Ale z drugiego tomu Pandory jestem strasznie szczęśliwa. <3333 Tomik prosto ze stoiska Waneko na b-xmassie. <3 A ja miałam się wybierać do empiku. XDDD A przypinka ze stoiska Yatty. Potem tak wyprzytulałam Julkę. <333 Waaa, wiedziała czego chciała największa fanka Pandory w promieniu 100 kilometrów. XDD

Moje Pandzie:

[Obrazek: prezent6.jpg]

<3

Moje jedyne i ukochane przypinki. <3 (hahaha, jedna z b-4 i jedna z b-xmass) Bo ja jestem taka biedna i sobie nie mogę (= nie chce mi się) normalnie zamówić na Yattcie. XD

[Obrazek: prezent3.jpg]

W pełnej okazałości na torbie: (pusto tu jeszcze, muszę sobie kupić więcej 8D)

[Obrazek: prezent4.jpg]

I zdjęcia samej przypinki (tak, zakochałam się w niej <3)

[Obrazek: prezent2.jpg]

[Obrazek: prezent5.jpg]

Sorki za słabą jakość, ale jestem taka ucieszona + o tej godzinie już gorzej wychodzą zdjęcia.

A ja na mikołajki kupiłam batona i płytę Linkin Park~
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Dzisiaj były Mikołajki klasowe~

Dostałam duużo słodyczy, babeczkę-podgrzewacz do rąk, kilka przypinek i.. drugi tom Pandorki! XDD Jaki zbieg okoliczności~

Z karteczką w środku ''Drugi, bo pierwszy musisz kupić sobie sama! >D''~

Ooo, ja właśnie chciałam Julce kupić taki podgrzewacz babeczkowy z empiku, ale nie było już. x.x // Scal
Ja dzisiaj na Mikołajki dostałam od rodziny małego czekoladowego Mikołaja. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
120 zł, onigiri, koszulkę z Hanju, ręcznie rysowanego hentaia, Anka ciągle twierdzi że na urodziny kupi mi ten nieszczęsny strój pokojówki. Jeśli to się liczy to dostałam również coś żywego i uroczo wbiegającego do 108 machając do mnie rączką, ale się nie liczy. >D Na mikołajki klasowe pewnie żel pod prysznic, jak zawsze. XD
(06-12-2012, 20:09)Ecco napisał(a): ręcznie rysowanego hentaia,
Taka luźna uwaga, ale prnlm na forum publicznym ludzie się zazwyczaj nie chwalą Oczko)

Ja pieniązki dostałam na Mikołajki.

[Obrazek: 2nudrc.gif]

(06-12-2012, 18:08)Dogz20 napisał(a): Ja dzisiaj na Mikołajki dostałam od rodziny małego czekoladowego Mikołaja. Uśmiech

A ja już myślałam, że naprawdę chodziło Ci o tę wypowiedź... XD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Jestem za głupia na obsługę forum! XD hahahahahah

Haha, też na początku takie WTF, O CO CHODZI? XDD
Ocenzurowano ze względu na złe treści. XD//OsuMesu

No wiesz co, przecież zwykły post. //Midżam.

Oj. Cichosza, bo nam się oberwie. XDD! A żeby nie było - kasa to bardzo fajny prezent. :3 //Osu

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości