Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomocna i znudzona
Czy komuś z Was potrzebny jest jakiś ktoś *czyt. ja xDD* do pomocy przy reklamie forum, bloga, strony lub przy jej prowadzeniu/tworzeniu/reanimowaniu itp itd? Chętnie pomogę, i tu od razu uprzedzam, że bezinteresownie - mam ochotę komuś pomóc. Uśmiech Moje umiejętności może nie są zbyt wielkie... Znam panele administracyjne i umiem obsługiwać :
- panele forów : fora.pl, jun.pl, czo.pl
- blogi : wp.pl i onet.pl ;
Mam jaki takie pojęcie o HTML'u, szybko się uczę XDD
Angielski mam na dość rozwiniętym poziomie, jakby co mogę się podszkolić. ;P
Piszcie. :>
Odpowiedz
W sumie to trzeba jakoś mojego i Sody bloga zareklamować, bo aż sie nie chce pisać jak nikt prawie nie wchodzi... D:
Jak by ta pomoc wyglądała? XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Do bloga... ? XD Bo jeśli o ogół chodzi, to np.: pomoc przy zarządzaniu *cała konfiguracja, mogę być modem działu, pilnować porządku xD * albo robienie moich oryginalnych i jakże nieprofesjonalnych nagłówków. XDD Jeśli chodzi o witrynę, to html na poziomie troszkę rozszerzonym. Co do reklamy... Mam pomysł. Można powklejać na dużą ilość blogów *swoje polecam, mam ich sporo XDDD* No, można troszkę Hazi pomęczyć, ona ma tak oglądanego bloga... ;P A i można jeszcze dać na forach moich i Hazi i moim i Lyree. :>
Odpowiedz
A byłabyś chętna do pisania bloga? Mam tamosy.blogspot.com, jeśli chcesz, mogłabyś się nim zająć, popisać, wiesz, info z TZ itp. Oczko
Reklama też by nie zaszkodziła Oczko
Odpowiedz
Mi to bardziej tylko na reklamie zależy, bo mamy bloga o vocaloidach.D:
Tutaj do przejrzenia:
voca-world.blogspot.com
Zrobiłabyś coś? :<
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
magnes. - ale sama? XDD Chętnie, tylko nie wiem, czy sama wyrobię. ;33 O reklamie za moment pomyślę, muszę sobie tylko spisać, bo już kilka osób potrzebuje reklamy, muszę sobie spisać które blogi/fora. xD
Hilla - mogę wkleić banner/ button albo napisać notkę reklamową na swoich blogach. :3
Odpowiedz
Nie wiem czy Bella już to zgłaszała, ale jakby Ci się chciało, mogłabyś zareklamować TamaTown ^^.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://tamatown.bee.pl/index.php?topic=2689.0">http://tamatown.bee.pl/index.php?topic=2689.0</a><!-- m -->
^ To jest link, gdzie możesz wybrać bunner TT. 8D
Odpowiedz
O, fajnie, że dałeś link do bannerów. Duży uśmiechD Bella rzeczywiście zgłosiła już TT, ale nie miałam bannerów. :3 Teraz mogę na forum wkleić. Duży uśmiech
Odpowiedz
Mi była byś potrzebna do zareklamowania bloga tama10.bloog.pl bym był ci wdzięczny
Odpowiedz
Zareklamowałam na swoich blogach, które podałam w Shout Boxie narażona na złość Inki. XDDD Ledwo uszłam z życiem. XDD Żart. Podałam tam te adresy, jeśli masz banner / button mogę go wkleić na swoje fora tylko daj kod HTML albo chociaż link do obrazka a ja zrobię swoje. :>
Odpowiedz
Tigirida napisał(a):magnes. - ale sama? XDD Chętnie, tylko nie wiem, czy sama wyrobię. ;33
Nie, ze mną : D
Odpowiedz
Pewno, że się zgadzam. XDD
Odpowiedz
Pomożesz mi w założeniu blooga? Próbowałam 28 razy... O Tamkach, tytuł obojętnie jaki.
Odpowiedz
A może po prostu poprowadzimy razem mojego? ^^ Mam bloga o tamkach, co prawda średnio oglądanego ale może razem będzie raźniej? ^^ Jak chcesz pisz tu albo na PW, to dodam Twój email i będziesz współautorką bloga, albo zrobimy nowego. ;D
Odpowiedz
Ok. Dobry pomysł. Mail podałam na PW.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości