Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zarwane noce sweep.
Bezsenność przyjacielem człowieka.

Witam, jak to wspomniało mi się w pewnym już temacie, jestem nową osobą na tym forum i myślę sobie, dlaczego by nie założyć tematu związanego z twórczością, skoro lubię rysować. Uśmiech

Na początek jedna praca. Wiem, że ma błędy, ale dopiero się uczę rysować cyfrowo.

---

[Obrazek: scaled.php?server=21&filename=synchronic...g&res=crop]

[Obrazek: scaled.php?server=837&filename=lonewarrior.png&res=crop]

[Obrazek: scaled.php?server=17&filename=soulsq.png&res=crop]

Po kliknięciu w miniaturę wyświetli się pełny obrazek.
[Obrazek: siggys.png]
Odpowiedz
...o rany. *_____*
Jakie ładne. *____*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dziękuję bardzo. Uśmiech
Dodaję jeszcze jedną pracę.
Odpowiedz
Chciałabym tak umieć, serio śliczne prace. : o A druga jeszcze lepsza od poprzedniej. Moje koślawe rysunki gdzie głowę można pomylić z ręką nie równają się z twoją robotą. *-*
Odpowiedz
Eko, nie porównuj się. Za duża rozbieżność. Zacznij się porównywać jak zaczniesz te swoje koślawska pokazywać i zaczniesz więcej ćwiczyć. XDD

Podoba mi się, w takim swoim stylu. c: Druga praca lepsza. Wybacz mi, że się spytam, ale ile masz lat? XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie, miło mi. Uśmiech
@Ecco - nie widziałam Twoich prac, ale na ogół gdy ludzie mówią, że "brzydko rysują"... mają bardzo ciekawe prace.
@Scalvirie - Dzięki. Druga jest lepsza, bo pierwsza była pierwszą w tym stylu, a więc wiadomo, trudniej się rysowało. Aczkolwiek przyznam, że z drugiej nie do końca jestem zadowolona, szczególnie jeśli chodzi o warkocz (całkowicie nie wyszedł.) Co do wieku, mam 16 lat.
Odpowiedz
Ponieważ nie robię nic żeby się w tym poprawić, nawet nie chcę i ograniczam się do patyczaków... tak, brzydko rysuję. XD A na warkocz nie zwróciłabym uwagi. Ważne, że całość sprawia dobre wrażenie.
Odpowiedz
HNNNNG. To pierwsze jest boskie, w jakim programie robisz? Duży uśmiech
No i witam rówieśniczkę na forum.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Yey, brawo, piękne prace.
A przy okazji ~ moim przyjacielem bezsenność nie jest, wręcz przeciwnie. ;_;
Odpowiedz
Jakie one piękne. ;_; Mało powiedziane - są genialne. Aż łezka się w oku kręci. ;-;
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim Uśmiech

Bella, witam, witam, co do programu - Paint Tool SAI i poprawki w Photoshopie CS2.
Lyree, teoretycznie moim też nie jest, ale dużo rysuję w nocy, dlatego tak napisałam Śpiący
Odpowiedz
Nie dość, że rówieśniczka, to jeszcze ma gust co do programów. Duży uśmiech Paint Tool SAI rządzi. <3

Czekamy na więcej prac!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(30-03-2012, 21:25)Bella napisał(a): bla bla bla to jeszcze ma gust co do programów. Duży uśmiech Paint Tool SAI rządzi. <3
prawie cały net tego używa do rysowania ale okok.

Odpowiedz
(30-03-2012, 21:35)Silver napisał(a):
(30-03-2012, 21:25)Bella napisał(a): bla bla bla to jeszcze ma gust co do programów. Duży uśmiech Paint Tool SAI rządzi. <3
prawie cały net tego używa do rysowania ale okok.
Przyznam, że muszę się z Tobą zgodzić, Silver. De facto Photoshop i SAI są najczęściej używanymi programami. Czasami jeszcze widuję Manga Studio i Corel Painter, ale już rzadziej.

Kolejna praca - bardziej w moim stylu, tamte dwie były "eksperymentalne".
[Obrazek: soulsq.png]

Odpowiedz
*_______*
Kojarzy mi się z Flandere z Touhou trochę. XD Ale to przez te skrzydła.
Ile Ci zajmuje zrobienie czegoś takiego? *___*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości