Liczba postów: 23
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: v3, v4.5, v.5
Bezsenność przyjacielem człowieka.
Witam, jak to wspomniało mi się w pewnym już temacie, jestem nową osobą na tym forum i myślę sobie, dlaczego by nie założyć tematu związanego z twórczością, skoro lubię rysować.
Na początek jedna praca. Wiem, że ma błędy, ale dopiero się uczę rysować cyfrowo.
---
Po kliknięciu w miniaturę wyświetli się pełny obrazek.
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
...o rany. *_____*
Jakie ładne. *____*
Dziękuję bardzo. 
Dodaję jeszcze jedną pracę.
Chciałabym tak umieć, serio śliczne prace. : o A druga jeszcze lepsza od poprzedniej. Moje koślawe rysunki gdzie głowę można pomylić z ręką nie równają się z twoją robotą. *-*
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
Eko, nie porównuj się. Za duża rozbieżność. Zacznij się porównywać jak zaczniesz te swoje koślawska pokazywać i zaczniesz więcej ćwiczyć. XDD
Podoba mi się, w takim swoim stylu. c: Druga praca lepsza. Wybacz mi, że się spytam, ale ile masz lat? XD
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie, miło mi.
@Ecco - nie widziałam Twoich prac, ale na ogół gdy ludzie mówią, że "brzydko rysują"... mają bardzo ciekawe prace.
@Scalvirie - Dzięki. Druga jest lepsza, bo pierwsza była pierwszą w tym stylu, a więc wiadomo, trudniej się rysowało. Aczkolwiek przyznam, że z drugiej nie do końca jestem zadowolona, szczególnie jeśli chodzi o warkocz (całkowicie nie wyszedł.) Co do wieku, mam 16 lat.
Ponieważ nie robię nic żeby się w tym poprawić, nawet nie chcę i ograniczam się do patyczaków... tak, brzydko rysuję. XD A na warkocz nie zwróciłabym uwagi. Ważne, że całość sprawia dobre wrażenie.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
HNNNNG. To pierwsze jest boskie, w jakim programie robisz? 
No i witam rówieśniczkę na forum.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Yey, brawo, piękne prace.
A przy okazji ~ moim przyjacielem bezsenność nie jest, wręcz przeciwnie. ;_;
OsuMesu
Niezarejestrowany
Jakie one piękne. ;_; Mało powiedziane - są genialne. Aż łezka się w oku kręci. ;-;
Dziękuję wszystkim
Bella, witam, witam, co do programu - Paint Tool SAI i poprawki w Photoshopie CS2.
Lyree, teoretycznie moim też nie jest, ale dużo rysuję w nocy, dlatego tak napisałam
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Nie dość, że rówieśniczka, to jeszcze ma gust co do programów.  Paint Tool SAI rządzi. <3
Czekamy na więcej prac!
(30-03-2012, 21:25)Bella napisał(a): bla bla bla to jeszcze ma gust co do programów. Paint Tool SAI rządzi. <3
prawie cały net tego używa do rysowania ale okok.
(30-03-2012, 21:35)Silver napisał(a): (30-03-2012, 21:25)Bella napisał(a): bla bla bla to jeszcze ma gust co do programów. Paint Tool SAI rządzi. <3
prawie cały net tego używa do rysowania ale okok.
Przyznam, że muszę się z Tobą zgodzić, Silver. De facto Photoshop i SAI są najczęściej używanymi programami. Czasami jeszcze widuję Manga Studio i Corel Painter, ale już rzadziej.
Kolejna praca - bardziej w moim stylu, tamte dwie były "eksperymentalne".
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
*_______*
Kojarzy mi się z Flandere z Touhou trochę. XD Ale to przez te skrzydła.
Ile Ci zajmuje zrobienie czegoś takiego? *___*
|