Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka
No właśnie się z tego strasznie cieszę. :')
Bo żeby to wszystko kupować, to nie ma bata, nie mam na to kasy... Ale wymiany! Ach. <3 Kurka, dobrze, że znalazłam sobie coś, w czym jestem dobra, bo pomaga mi to powiększać moją kolekcję. Duży uśmiech
Tu jest zdjęcie tego pieska:
[zdjęcie wygasło]

Jest co prawda w innej obudowie i pisze 'Dinkie Puppy', ale jest to zwierzątko typu Hitorikko. ^o^
Odpowiedz
Słodkie to Dinkie Puppy. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
To nie jest Dinkie Puppy, przecież napisałam. To jest Hitorikko Puppy.
Odpowiedz
Tak, będzie, już oglądałam recenzje. Duży uśmiech Ponadto, jak tylko usłyszałam dźwięki i zobaczyłam animacje, zdałam sobie sprawę z tego, że tego pieska już też kiedyś miałam. Język
Odpowiedz
Hah, chyba po raz pierwszy się z Tobą zgodzę. xD To fakt, w Polsce to każdy chce tanio. A za granicą ludzie zdają sobie sprawę z tego, że robienie takich rzeczy wymaga czasu, materiałów i wysiłku. I, oczywiście, serca.
Mój piesek Hitorikko został wczoraj wysłany, powinien przyjść w przeciągu 2 tygodni. ^o^

EDIT: Hahahaha, no nie wierzę... xD Normalnie kocham się za to, że się postanowiłam w kwietniu wziąć za szydełkowanie. ^o^
Ta laska, od której mam Giga Pets 101 Dalmatians ma jeszcze Giga Pets Komputer Koala z fali, która wydaje prawdziwe dźwięki i chce za niego 3 pokrowce. ^^ A normalnie to $30 + przesyłka. O.O

[Obrazek: tumblr_mw0lz1m1BF1rlb398o4_1280.jpg]
Odpowiedz
Michu. Masz tyle różnych Tamagotchi. Po milion z każdej wersji. xD Przecież nie potrzebujesz ich WSZYSTKICH. Weź zastanów się, których nie chcesz, napisz posta na tumblr, wstaw fotki, otaguj, napisz, że są na wymianę i napisz co byś mniej więcej chciała. Jakby co, służę pomocą w kwestii języka ang., jeśli tylko będziesz pomocy potrzebować. Oczko
Odpowiedz
Hm, no to nie wiem, co Ci mam poradzić. Smutny Bo ja moje zwierzątka wymieniam na nowe, jak jest coś co bardzo chcę a wiem, że tym co mam się już nie będę bawić. A jestem pewna, że połowy z tych tmgc już nigdy nie włączysz. Język
Ale to tylko sugestia była. Oczko Ja też nie mam kasy, żeby kupować nowe. Dlatego robię wymiany. Oczko Raz za pokrowce, jak się uda, a raz za coś, czym się już nie bawię.
Odpowiedz
(10-11-2013, 00:23)Michu napisał(a): Ja bardzo przywiązana jestem do moich tamagotchi, nie chciałabym się ich pozbywać, żeby mieć inne. ^^ Ogólnie bardzo się przywiązuję do przedmiotów. -,-

To tak samo jak ja rozumiem Cię Michu ja też jestem przywiązana do swoich wszystkich Tamków i żadnego bym nie wymieniła za coś innego. W ogóle jestem przywiązana do przedmiotów.

Pochwalę się, że będę miała drugiego elektronicznego pieska, którego straciłam po prostu zepsuł mi się Uśmiech
Odpowiedz
Tak z dobrego serca dałam bardzo chciała mieć jedno jakieś Tamagotchi to dałam jej różowe v4.5 za darmo. Zresztą niebieskie v4.5 bardziej mi się podoba i mi wystarczy to jedno. A v3 to moja ulubiona wersja mam do tej wersji wielki sentyment więc wolę mieć 2 różne v3 amerykańską i europejską.
Odpowiedz
Dogz, jakiekog pieska?
Odpowiedz
Tego w kształcie Pikachu Uśmiech To samo co Ty będziesz miała. Uśmiech
Odpowiedz
A no tak, nie skojarzyłam, sorry. xD

EDIT: Pikachu został wysłany dzisiaj, Hitorikko Puppy w drodze, Giga Pets Komputer Koala będzie dziś wysłane. ^o^
Odpowiedz
Dzisiaj Wysłałam pieniądze za Pikachu pieska. Uśmiech
Odpowiedz
Prawdopodobnie będę miała Pocket Puppy i Tako Seijin. ^^

EDIT: Dostałam ich zdjęcia. ^o^ Będę wymieniać za nie 4 pokrowce. Mam nadzieję, że ta wymiana dojdzie do skutku! o.o
Niesamowicie się cieszę. Ten piesek jest taki, jak kotek Michu. ^^

http://s1302.photobucket.com/user/kaitny...t=3&page=1
Odpowiedz
Będziesz miała takiego samego pieska jak ja super. Duży uśmiech Tylko obudowa bardzo podona do mojego tylko inny kolor i zamiast POCKET PUPPY u mnie pisze SWEET PUPPY. Uśmiech

EDIT:
Piesek pikachu już wysłany Duży uśmiech
Odpowiedz