Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
Hej. Oczko Notka dopiero dzisiaj, bo wczoraj Pinni był na pauzie - świętowałam wyniki matury. ^^

Dziś Pinni ewoluował w Nonopotchi. Wygląda kochańsko. ;D
[Obrazek: r293c3.jpg]

Pinni cały czas ćwiczy grę na instrumencie. Chyba w nagrodę za ten cały trud przyszedł dziś do niego listonosz z przesyłką, w której była... Gitara!!! Duży uśmiech
[Obrazek: 33kr577.jpg]
[Obrazek: 35a0o43.jpg]

Poszliśmy dziś na zakupy do sklepu. Zakupiliśmy trochę zapasów jedzenia, bo Pinni, jako że jest już nastolatkiem, nie może żywić się jedzeniem dla dzieci. Dobrze, że kilka razy wpadł król Gotchi i dał nam w prezencie trochę kasy. ^^
Tak więc, zaraz po powrocie do domu Pinni rzucił się na lizaki... ;P
[Obrazek: 34rt1s6.jpg]

Kupiłam mu też roślinkę, bo bardzo na to nalegał.
[Obrazek: 33njeb8.jpg]

Po zasadzeniu...
[Obrazek: 261i4he.jpg]
Wyrósł kwiatuszek ze słonkiem! Uśmiech

A teraz informacje ogólne o Pinnim. Oczko
[Obrazek: v7w58y.jpg]
[Obrazek: 28h0tgi.jpg]
[Obrazek: 30dl6af.jpg]
[Obrazek: 9hv2fn.jpg]

I to już wszystko na dziś. Miłego czytania i miłego dnia życzę! Oczko

EDIT: Hejka. Oczko Dziś, niestety, bez zdjęć, bo nie miałam ich kiedy zrobić. Smutny

Pinni ewoluował w Tarakotchiego. [Obrazek: tarakotchi.gif] Osobiście uważam, że ta postać jest urocza. ;D
Kiedy Pinni poszedł do szkoły, jego przyjaciele z zespołu (który założył akurat jak skończyłam pisać poprzedni wpis, nazywają się "Voo Doo" xD ) bardzo się zdziwili, po czym również się przemienili. Teraz członkowie zespołu, Toby i Paul, są odpowiednio Shimashimatchim i Tosakatchim. Oddali dziś swój pierwszy koncert przed sędziami, ale niestety, nie pozwolili im publicznie występować. Chłopcy strasznie się zdenerwowali. Smutny

Załączyłam przedwczoraj mojego Nano. ;3 Obecnie, za perfekcyjną opiekę, mam Lovelitchi. ^^ Jest przekochana. ^^

To tyle na dziś, wiem, że kulawo troszkę, ale późno jest, a wcześniej nie miałam jak napisać. ;(
Do następnego. Oczko ;P

Nie piszemy posta pod postem. // Inka
Odpowiedz
Słuchajcie, słuchajcie! Kontynuuję pamiętnik o Tamagotchi, jedna w wersji angielskiej na Tama-Zone: http://tama-zone.com/index.php?showtopic...t=15&#last (link również pod moją sygną). Gorąco zapraszam do czytania. ;] Jest to dla mnie wygodniejsze o tyle, że mogę pisać po ang, a na moim kierunku studiów ćwiczenie języka cały czas to podstawa... Dlatego pisać będę tam, myślę, że spokojnie jakieś komenty tu możecie pisać jak nie macie konta na TZ. ;D
Aktualizowanie tego samego wpisu na dwóch stronach i w dwóch różnych językach byłoby dla mnie po prostu bardzo czasochłonne, a na to też sobie nie mogę pozwolić. Smutny
Serdecznie zapraszam! Anioł
Odpowiedz
Skoro i tak cały czas wrzucam na tumblr'a zdjęcia moich zwierzaczków, mogę je wrzucać i tu. ;>

Właśnie jakąś godzinę temu urodziła mi się w P's dziewczynka - 8 generacja. ^^
Mam póki co tylko 5 stempelków postaci: Pekopekotchi, Kiraritchi, Himespetchi, Knightchi i Kuchipatchi. ^^

A tu zdjęcie zrobione chwilkę temu. <3

[Obrazek: tumblr_muyx9ohsBI1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
O Świetnie, że piszesz pamiętnik będzie ciekawie. Fajny brelok. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzięki, Dogz, to pamiątka z Włoch. ^__^

A tu zdjęcie rodzinki Lanis w moim nowym v5.5. Uśmiech

[Obrazek: tumblr_muyy9xYpAg1soif0yo1_500.jpg]

Blended family, bonds per. 0%, gen. 1., 2230 GP.
Członkowie rodziny: Mamekatchi, Chamametchi, Nonopotchi. ^^

EDIT: Moje dzieci urosły. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_mv2g9vOyAD1soif0yo1_500.jpg]

Fajna rodzinka, podoba mi się! ^^ Takie słodziaki. Duży uśmiech

A tu tama P's:

[Obrazek: tumblr_mv2gfo7cHr1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Omg, chyba żartujesz, mi się zielone BARDZO podoba. *__*
Odpowiedz
Ale chyba mówiłaś, że Ci niezbyt ta wersja pasuje, nie...? Ja też na początku miałam drobny problem się przekonać, z resztą nie wiem, czy pamiętasz, ale pisałam, że je włączałam i wyłączałam chyba z 3 razy... Ale się teraz przekonałam i, szczerze mówiąc, podoba mi się bardziej niż iD L... xD Zakochałam się w tej obudowie i w postaciach, są przesłodkie, a system osobowości też jest super. Oczko Poza tym po zebraniu 4 pierwszych puzzli odblokowuje się lokacja park rozrywki, taki jak był w +C tylko lepszy, bo można wybrać Tamkowi atrakcję. ^^

Moja dziewczynka wpadła Ci pomachać. XDDD
[Obrazek: tumblr_mv2gyqQZOX1soif0yo1_250.gif]
Odpowiedz
Ja zebrałam tych puzzli w P's aż 22. Uśmiech
Odpowiedz
Ha! Udało mi się zdobyć nową postać w Tamagotchi P's! ^^
Dzięki temu, że dowiedziałam się jak można pokierować osobowościami postaci udało mi się wyhodować przesłodką dziewczynkę. :3
Najlepsze jest to, że ewoluowała mi już wczoraj, ale jak tylko zobaczyłam, że się zmienia w Himespetchi (którą już miałam), złapałam za ołówek i zresetowałam zanim ewolucja się skończyła. Jak wcisnęłam 'download' to cofnęło mnie... O cały dzień. O.O
Dzięki temu miałam czas na zebranie 2 więcej care miss'ów i zmianę jej osobowości. I dziś ewoluowała ponownie...

[Obrazek: glitterfy-flpbk309102432618141.gif]

NO CZYŻ NIE JEST PRZEKOCHANA??? Duży uśmiech
Odpowiedz
Michu, te postaci w P's są wszystkie przeurocze, serio, zerknij sobie TU i sama oceń. ^^ Moją ulubioną postacią jest Kiraritchi. Serce
Odpowiedz
Kuromametchi jest w jednym z pierce'ów. Oczko Myślę, że powinnaś dać tej wersji szansę, ja się serio zakochałam! ^^
Odpowiedz
Fajne masz tamagotchi, szczególnie podobają mi się v4 i Music Star Uśmiech Ciekawa ta postać w P's.
Odpowiedz
Heheheh, dziękuję ^^ sama uwielbiam moje v4, ma śliczny wzór (bardzo rzadki z resztą) no i dostałam je od mamy na 15. urodziny (omg, już go mam 6 lat o.o).

EDIT: W moim Tamagotchi P's mieszka obecnie słodka Jurietchi. ^^ Udało mi się odblokować nowe tło pod ikonkami, takie ze wstążkami, pasuje idealnie do tła w głównych pomieszczeniu. ^^

[Obrazek: tumblr_mvhtw8Y9XA1soif0yo1_500.jpg]

Jutro będę mogła w końcu wypróbować Dream Coffret Pierce, więc na pewno o nim napiszę! ^^
Odpowiedz
Naprawdę świetnie prowadzisz pamiętnik jest bardzo ciekawy. Cieszę się, że razem mamy ten sam kolor obudowy w TMGC P's jest jak słoneczko.
Odpowiedz
Mam Dream Coffret pierce!!! ^^

[Obrazek: tumblr_mvk3l21I811soif0yo1_500.jpg]

Dziś zaczęłam nową generację w moim P's i w końcu mam chłopca. ;P

[Obrazek: tumblr_mvl9agVOLX1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_mvl9agVOLX1soif0yo2_500.jpg]

Nie podoba mi się to tło pod ikonki z tego pierce'a. Język
Odpowiedz