Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie elektroniczne zwierzątko chcielibyście najbardziej dostać?
Jak w temacie.

Mi najbardziej marzy mi się najnowszy Furby niebieski, który mówi po polsku i elektronicznego kotka jakiegoś. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(25-07-2013, 18:30)Michu napisał(a): Oryginalne dinkie dino.
To samo Uśmiech
Odpowiedz
Hana Hana Mi, Dinkie Pet 4 in 1, Yuki Penguin, Teku Teku Angel, Giga Pets Digital Doggie, Kidi Pets Dog, Pocket Dinosaur, Gyaoppi 9 in 1, Dragotti, Tamakaci, Apollo 8 in 1, Penpy, Bobo Panda Byte, Hittoriko, Octo Pets, Pokemon Pet, Pokewalker, Tako Seijin, Pocket Neopets Kougra, Dinkie Puppy.
Odpowiedz
Ja bym chciała zdecydowanie nowego Furby śliwkowego. No, ewentualnie tego różowego z czapeczką ;) Jak byłam troszkę mniejsza, jakieś trzy cztery lata temu strasznie mi się marzył piesek Chi Chi Love i sądzę że też bym go chciała dostać.
Odpowiedz
Zmieniłam zdanie Furby'ego już nie chcę wydam sporo pieniędzy na niego a będzie siedział w kącie większość czasu.

Aktualnie marzy mi się kidipet kotek Uśmiech
Odpowiedz
A mi Hittoriko Fish...
[Obrazek: fish.jpg]
Odpowiedz
Ja już kiedyś ją miałam, ale w innej obudowie. Jak urośnie to jest taka ogromna ryba na cały ekran, super jest.
[Obrazek: htkofishs.jpg]

Źródło: http://www.tamenagerie.com/odd13.html
Odpowiedz
Jak kijanka... Zboczku. ;P

Teraz mi się marzy Poochie Puppy. Duży uśmiech
Odpowiedz
Michu, mówisz o Hana Hana Mi. Oczko
[Obrazek: hanami.jpg]

Tu jest filmik Ra z TamaZone.
http://www.youtube.com/watch?v=YSdog6jUH...Sdog6jUHKs

Wyprodukowano ich tylko ok. 500 sztuk. Są jak ucho od śledzia i kosztują MAJĄTEK. Dosłownie. Są chyba droższe od Devilgotchi i Santagotchi.

Ooo, no widzisz, wiedziałam, że już go gdzieś widziałam. ^o^ No to super! Duży uśmiech
Odpowiedz
Mi też... Ale wątpię, żeby kiedykolwiek była okazja, żeby je zdobyć... ;[
Odpowiedz
Ja z kolei marzę o piesku, którego miałam w dzieciństwie. Miał błękitną obudowę w formie jakby pękającego jajka i 3 przyciski. Pamiętam, że można go było m. in. głaskać, a poza tym miał standardowe opcje opieki. Był megawytrzymały - po absolutnym braku opieki przez 4 dni zamieniał się w psa-mutanta Duży uśmiech I dopiero po kolejnych 4 dniach umierał. Psem-mutantem można było oczywiście normalnie się zająć i wracał do zwykłej ładnej formy Oczko Moja siostra miała w dokładnie takiej samej obudowie, ale różowej, dinozaura - on z kolei był strasznie wrażliwy, wystarczyło kilka godzin bez opieki i umierał. Nigdy nie udało nam się go pohodować do formy dorosłej Język
Odpowiedz
Ja bym najchętniej chciała jakiekolwiek, byleby firmowe oczywiście... Jakieś nano, albo gyaoppi.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja bym chciała mieć firmowego zwierzaka Giga obojętnie czy to kotek, koala, czy inny. Dwa pieski elektroniczne mi wystarczą ale chciałabym mieć np. kotka Uśmiech
Odpowiedz
Giga Pets są super, mam ich 5, w tym jednego z fali 2006 (od Michu Duży uśmiech) i naprawdę je uwielbiam hodować. Polecam je bardzo. ^__^

A ja obecnie nie mam żadnych marzeń, bo wczoraj się ziściło moje największe. Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech //Michu
Odpowiedz
Fejk.
Odpowiedz