Liczba postów: 293
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v4, v4.5, v5, Music Star, Friends
Cześć!
Od niedawna rozglądam się za tamagotchi v4. Jak na razie tylko się rozglądam, ale możliwe, że gdy jakieś mnie zainteresuje, to będę chętny do zakupu. Ważne żeby tama było w jak najlepszym stanie (ekranik, wzory), mile widziane nowe  Jeżeli ma ktoś jakieś na zbyciu, to może napisać
Pozdrawiam!
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Tutaj kupisz nowe v4:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&e...4661,d.bGE
Jakbyś chciał kupić używane to sprzedaje je OsuMesu niestety odeszła z forum, ale możesz skontaktować się z Nią na GaguGadu:
http://forum.tama-world.pl/Thread-SPRZED...TAWI%C4%98
Dogz, dziękuję za linki  Te nowe z pierwszego linku odpadają - wzory są losowo. Być może spróbuję skontaktować się z OsuMesu, bo widzę, że sporo tam miała tych tama, więc może zostało jej jakieś fajne v4 ;D
Edit.
Jestem zdecydowany na zakup v4, więc jeśli ktoś ma na sprzedaż, to będę wdzięczny, jeśli napisze  Nie obiecuję, że kupię, bo zastanawiam się jeszcze nad zakupem tama od kogoś innego, ale miło by było zobaczyć, czy ktoś jeszcze ma na sprzedaż.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
'Jestem zdecydowany na zakup' i 'nie obiecuję, że kupię' tak trochę się wykluczają...
Przepraszam, że tak chaotycznie napisałem xd Chodziło mi o to, że jestem ogólnie zdecydowany na kupienie v4, ale zależy to od danego tamagotchi i nie gwarantuję, że zdecyduję się na każdą propozycję. Dziękuję za zwrócenie uwagi i jeszcze raz przepraszam
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: sprzedaję większość, więcej info w ogłoszeniach
Jeśli by cię to zainteresowało, mawm do sprzedania dwie v4,5 oraz japońską v4,5 (UraTama).
Dziękuję, ale szukam tylko v4
OsuMesu ma pełno v4 do sprzedania.
Jakiś czas temu napisałem do OsuMesu i najprawdopodobniej kupię od niej, ale chciałem się zorientować, czy ktoś jeszcze nie ma
Ja mam, ale nie sprzedam swojego i innych też nie
To po co to w ogóle napisałaś? ;/
Osu ma bardzo ładne i zadbane tmgc, kupiłam od niej 3 i jestem bardzo zadowolona. x)
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Carol, niektóre z twoich postów też są zupełnie niepotrzebne. ^^"
Napisałem tutaj, bo chciałem się zorientować, czy ktoś ma inne wzory na sprzedaż, gdyż nie byłem zupełnie przekonany co do wzorów, które zostały Osu na sprzedaż. Od dłuższego czasu się na nimi zastanawiam, jednak najprawdopodobniej faktycznie od niej kupię  No i dziękuję Ci Carol za opinię, przydała się i bardziej przekonała mnie na zakup tama od OsuMesu
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za udzielanie się w temacie, jestem Wam bardzo wdzięczny ^^
Edit. 02.07.2013
Cześć. Piszę, gdyż ogłoszenie jest nadal aktualne.
Byłem już w 100% zdecydowany na v4 od OsuMesu, długo z nią pisałem i uzgodniliśmy, że na drugi dzień wyśle mi dane do przelewu, jednak nie doczekałem się ich do dzisiaj. Pisałem do niej, odpisywała, że nie miała czasu i wyśle mi następnego dnia, a gdy się nie odzywała, to próbowałem się znów kontaktować - już bez odzewu. Jestem zawiedziony. Czekam już ponad dwa tygodnie i w takim przypadku nadal jestem bez poszukiwanego tama :c
W tej sytuacji powtarzam - tmgc v4 nadal poszukiwane, mam nadzieję, że w końcu uda mi się je zdobyć
Pozdrawiam i z góry dziękuję za zainteresowanie!
Tak, mi wysyłała za pobraniem i wszystko było cacy.
Dziękuję, ale wątpię żeby doszło to do skutku, bo wszystko było już ustalone i jej pasowało, a tu nagle mnie olała :c Poza tym z tego co mi pisała, to jakoś od początku lipca miała być na wakacjach.
Także jakby ktoś miał v4 w jak najlepszym stanie ma sprzedaż, to będę wdzięczny za info
|