Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[kupię] tamagotchi v4
Cześć!
Od niedawna rozglądam się za tamagotchi v4. Jak na razie tylko się rozglądam, ale możliwe, że gdy jakieś mnie zainteresuje, to będę chętny do zakupu. Ważne żeby tama było w jak najlepszym stanie (ekranik, wzory), mile widziane nowe Duży uśmiech Jeżeli ma ktoś jakieś na zbyciu, to może napisać Uśmiech

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Tutaj kupisz nowe v4:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&e...4661,d.bGE

Jakbyś chciał kupić używane to sprzedaje je OsuMesu niestety odeszła z forum, ale możesz skontaktować się z Nią na GaguGadu:
http://forum.tama-world.pl/Thread-SPRZED...TAWI%C4%98
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dogz, dziękuję za linki Uśmiech Te nowe z pierwszego linku odpadają - wzory są losowo. Być może spróbuję skontaktować się z OsuMesu, bo widzę, że sporo tam miała tych tama, więc może zostało jej jakieś fajne v4 ;D

Edit.
Jestem zdecydowany na zakup v4, więc jeśli ktoś ma na sprzedaż, to będę wdzięczny, jeśli napisze Uśmiech Nie obiecuję, że kupię, bo zastanawiam się jeszcze nad zakupem tama od kogoś innego, ale miło by było zobaczyć, czy ktoś jeszcze ma na sprzedaż.
Odpowiedz
'Jestem zdecydowany na zakup' i 'nie obiecuję, że kupię' tak trochę się wykluczają...
Odpowiedz
Przepraszam, że tak chaotycznie napisałem xd Chodziło mi o to, że jestem ogólnie zdecydowany na kupienie v4, ale zależy to od danego tamagotchi i nie gwarantuję, że zdecyduję się na każdą propozycję. Dziękuję za zwrócenie uwagi i jeszcze raz przepraszam Uśmiech
Odpowiedz
Jeśli by cię to zainteresowało, mawm do sprzedania dwie v4,5 oraz japońską v4,5 (UraTama).
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
Dziękuję, ale szukam tylko v4 Uśmiech
Odpowiedz
OsuMesu ma pełno v4 do sprzedania. Uśmiech
Odpowiedz
Jakiś czas temu napisałem do OsuMesu i najprawdopodobniej kupię od niej, ale chciałem się zorientować, czy ktoś jeszcze nie ma Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja mam, ale nie sprzedam swojego i innych też nie Duży uśmiech
Odpowiedz
To po co to w ogóle napisałaś? ;/
Osu ma bardzo ładne i zadbane tmgc, kupiłam od niej 3 i jestem bardzo zadowolona. x)
Odpowiedz
Carol, niektóre z twoich postów też są zupełnie niepotrzebne. ^^"
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Napisałem tutaj, bo chciałem się zorientować, czy ktoś ma inne wzory na sprzedaż, gdyż nie byłem zupełnie przekonany co do wzorów, które zostały Osu na sprzedaż. Od dłuższego czasu się na nimi zastanawiam, jednak najprawdopodobniej faktycznie od niej kupię Uśmiech No i dziękuję Ci Carol za opinię, przydała się i bardziej przekonała mnie na zakup tama od OsuMesu Duży uśmiech

Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za udzielanie się w temacie, jestem Wam bardzo wdzięczny ^^

Edit. 02.07.2013
Cześć. Piszę, gdyż ogłoszenie jest nadal aktualne.
Byłem już w 100% zdecydowany na v4 od OsuMesu, długo z nią pisałem i uzgodniliśmy, że na drugi dzień wyśle mi dane do przelewu, jednak nie doczekałem się ich do dzisiaj. Pisałem do niej, odpisywała, że nie miała czasu i wyśle mi następnego dnia, a gdy się nie odzywała, to próbowałem się znów kontaktować - już bez odzewu. Jestem zawiedziony. Czekam już ponad dwa tygodnie i w takim przypadku nadal jestem bez poszukiwanego tama :c
W tej sytuacji powtarzam - tmgc v4 nadal poszukiwane, mam nadzieję, że w końcu uda mi się je zdobyć Uśmiech

Pozdrawiam i z góry dziękuję za zainteresowanie!
Odpowiedz
Tak, mi wysyłała za pobraniem i wszystko było cacy. Oczko
Odpowiedz
Dziękuję, ale wątpię żeby doszło to do skutku, bo wszystko było już ustalone i jej pasowało, a tu nagle mnie olała :c Poza tym z tego co mi pisała, to jakoś od początku lipca miała być na wakacjach.
Także jakby ktoś miał v4 w jak najlepszym stanie ma sprzedaż, to będę wdzięczny za info Uśmiech
Odpowiedz