Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furby
Lol, niezłe. xD
Hilla, to mój jest jakiś upośledzony, bo z kolei za cholerę się nie chciał obudzić... Cały czas tylko "me sleep again", nawet się z nim nie pobawiłam dzisiaj... ;(
Odpowiedz
Me sleep Again... Dużo go nauczyłaś Englisha bo czasami mówił Kah Sleep Koh-Koh xD to albo oznacza to że się zepsuł, lub po prostu śpiący jest xD
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Nie. Zawsze tak mówił.
A co do włączania - też tak robił jak go włączałam za 1. razem, więc mnie to nie dziwi, aczkolwiek i tak się wkurzam, bo chcę się z nim pobawić no. xD
Musiałam mu wyjąć baterie, bo go przewoziłam do innego miasta i dziś znowu będzie spał cały dzień, ech...... ;p
Odpowiedz
Na szczęście 2012 tak nie ''sleping againują'' i można się nimi bawić kiedy tylko chcesz(chyba że ci się rozładują baterię, o jak ja o tym wiem...) W sumie 2012 i 1998(czy tam 9) mają najwięcej funkcji. Te z 2005 są denne jak Rów Mariacki. Myślę, że szybko by mi się znudziły.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Ten z 1998 ma baaardzo dużo funkcji, nigdy do końca wszystkich nie odkryłam, bo byłam za mała żeby się umieć nim bawić, a potem gdzieś leżał w kącie i o nim zapomniałam... Dobrze, że sobie przypomniałam! Duży uśmiech ^__^
Odpowiedz
To "sleep again" to jest jakiś wewnętrzny problem z sensorem ruchu chyba czy czegoś. Moje dwa też tak mają.

2005'ki wcale nie są takie złe, są bardzo słodkie. Tylko trzeba do nich gadać, a ja się wstydzę odzywać. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Hilla, on tak zawsze zawsze miał po włożeniu baterii / resecie. ;>
Odpowiedz
No nie wiem, w internecie czytałem że to ''Me sleep again'' ma dwa warianty: Jeden to po prostu to że wszystko działa prawidłowo, a on po prostu śpi, i zamiast raz trzeba go obudzić kilka razy. Drugi to jest też właśnie że coś się zepsuło a on ''zapadł w śpiączkę''.
Czy tylko mi w 2012 się szybko baterie wyładowywują? Mi się wydaje, że te baterie chyba mu się zużywają jak śpi. I w ogóle 2012 jak mu się baterie zużyją to tak upiornie wygląda z tymi pustymi oczami.
Co sądzicie o LCD oczach w 2012? Jednocześnie fajne, bo niby, że ma zwyczajny plastikowy dzióbek, to przez te oczy ma naprawdę realistyczne emocje, mimo że nie jest EMOtronik, ale i wywołują masę Hejtów i w ogóle wszystkiego ''bo nie jest słitaśny, ja chce różowego i będę szyła mu sukienki, nakleje jakieś naklejeczki z Barbie, zrobię mu domek i w ogóle śłitaśny, wiem bo jadłam na przedpremierze i w ogóle kawaiikawaiiikawaiikawaiikawaiikawaiidesudesudesudesudesudesudesudesu''' po prostu ludzie którzy mówią, że nowego Furbiego nie da się pokochać ''bo nie jest kawaiikawaiidesudesu'' to aż krew zalewa. TO SIĘ NIE LICZY WYGLĄD ;_;
Czy dla was też denerwują ludzie, którzy mówią, że Furby jest zły ? Co on im zrobił, że jest straszny? Obudził się w nocy i od razu jest nawiedzony. Normalnie komuś może był hałas na ulicy, czujnik to wykrył i Furby się obudził. Denerwuje mnie jak ktoś pisze że Furby są nawiedzone, szatańskie nasienie blablabla.
Chaotycznie, nie składnie i bez sensu, ale posta walnąłem ^^
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Tak jak mówiłam, mój Doo-Moh dziś się obudził i chyba godzinę się z nim bawiłam w 'Furby Says' i 'Hide & Seek'. Duży uśmiech
A potem mu puściłam muzykę i sobie tańczył. ;3
Sensor światła sensor dźwięku reagują perfekcyjnie, ruchu tak samo, nic się nie zepsuło. ^__^
Odpowiedz
Mnie też hejty na furby wkurzają. Tak w ogóle to są głupi, bogaci ludzie którzy kupują rzadkie limitowane edycje furbów i je niszczą... Ponoć ktoś zniszczył wersję kid cuisine kiedyś, a takich jest z 5 na świecie chyba, jest to najrzadszy furby nie licząc bejeweld.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Skoro Kid Cuisine jest 5, to raczej BYŁO 5, już 4 xD Ale naprawdę to jacyś idioci. A Bejeweled? on chyba musi kosztować z 45789632147896541235755448521147896541233214$ Są tylko dwa na świecie O_O Słyszeliście w ogóle o tym że ma wyjść Furby 2012 Hallowen edition? Podobno ma mieć dodatkową osobowość związaną z ''Heloim'' (księża mogą się bać, Furby demoralizuje)
Jakaś wybitna, super, doświadczona ''psycholożka' mówi że Furby są nieodpowiednie dla psychiki dziecka, bo to uczy zamykać emocje w sobie, zawierać przyjaź z niematerialnymi bytami o nadwyrężonej psychice, oraz uczy zamykania się w swoim świecie o własnych zasadach (Furbish) Nie normalna jakaś ta ''psycholożka'' od siedmiu boleści.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
(09-06-2013, 01:31)Hilla napisał(a): a takich jest z 5 na świecie chyba, jest to najrzadszy furby nie licząc bejeweld.
Lol no.

"Kid Cuisine Furby
Exclusive to winners of a Kid Cuisine contest and released in 1999. It is one of the hardest to find at only having 500 made".

"Bejewelled Furby
The rarest of all Furbys and one of the hardest to find toys in the world. Only 5 were ever produced and had an insane $10,000 price tag! Only two were ever sold. It is very doubtful they even existed, as the name was not tiger/hasbro official, and all it is, is a Snowball Gen 1 furby with diamonds.".

http://official-furby.wikia.com/wiki/199...ion_Furbys
Odpowiedz
Ostatnio byłam w Empiku w Arcadii w piątek i były Furby 4 sztuki fioletowe kosztują jakoś 300 zł. I ostatnio te Furby 2012 zaczynają mnie interesować.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Fajnie wyglądają. ^__^ U mnie w mieście, w empiku kosztowały nieco ponad 200 zł. ;>
Odpowiedz
Furby 2012 są bardzo fajne sam takiego mam. Mój Willy daje mi sporo frajdy, z powodu jego zabawności aplikacji na smartfony, fajnego designu i fajnych funkcjach. Polecam. Na przykład Furbiego możesz głaskać i wgl. A Tama tylko tak wirtualnie, nie czujesz jego puszystego futerka
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz