20-03-2013, 14:37
Wygrana w bitwie na śnieżki z kolegą z klasy.

Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym.
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
20-03-2013, 14:37
Wygrana w bitwie na śnieżki z kolegą z klasy.
![]() Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym.
20-03-2013, 16:33
Zatrzaśniecie kolegi w łazience, huraaa, i było uciekać? ;_;
20-03-2013, 17:11
Zwolnienie z lekcji przez panią od techniki. Od dzisiaj kocham projekty.
20-03-2013, 17:13
Rozmowa na gg przed historią i kółko i krzyżyk.
A, i robienie z Zuzią szopy na głowie Karoliny. ![]() ![]() ![]() ![]()
20-03-2013, 19:58
Cały dzień w szkole, po prostu. ;u; będę tęsknić za takimi dniami.
20-03-2013, 20:18
6obcy i pisanie opowiadania na biologii. Chociaż nie, mam wrażenie, że się nie uśmiechałam. Chyba, że akcje dajmona w autobusie, to zawsze jest śmieszne. XD
![]()
21-05-2013, 15:52
Dobry obiadek, fakt że nie było wfu, oceny z dzisiaj. i to, że jest taka wielka tablica u nas w szkole gdzie jest taka trawa i kwiatki duże i małe, mniejsze kwiatki to konkursy np szkolne i są tam uczniowie którzy w nich coś odnieśli, dalej są coraz wyższe etapy.. a najwyżsiejszy jest jeden jedyny piękny kwiatek z moim nazwiskiem :'D bo ten mój konkurs wojewódzki. Tylko ja ze szkoły zaszłam w tym roku tak daleko. : ) I uśmiechnęłam się dzisiaj przez taką wystawę prac w naszej szkole... to takie słodkie, mamy naprawdę sporo osób tutaj które interesują się mangą i anime, i było tyle fajnych, były prace nawet z Toaru Index, była Eucliwood z Kore wa zombie desuka, Higurashi i duuużo więcej tego. Jakoś zawsze mnie to cieszy, lubię tych fanów m&a z mojej szkoły. XDD Aż przypomina mi się klub otaku który "zakładaliśmy" na początku roku. XDDDDD I gofry z koleżanką! A raczej gofer na którego się złożyłyśmy a i tak dałyśmy mniej niż powinien kosztować i miałyśmy jednego... i jakiś dziadek stary podszedł i się zaczął trząść i "dajcie dziewczynki trochę" , "dajcie mi liza proszę" i takie teksty. XDDDD Potem się okazało że jaja se z nas robił. XDDDDD i jak jedna moja koleżanka dziś - kolejna....... - imię kogoś dla mnie ważnego pomyliła z nazwiskiem naszego wychowawcy, no kurde XDDDDDD kolejna która tak to pomyliła, to mnie baaaaardzo wkurza. :< ale umierałam bo ona myślała że se z niego żarty robimy, hahahah. XD
25-05-2013, 14:18
![]() :3
25-05-2013, 14:33
Zaskakująco dobry wynik egzaminu z pianina, wiadomość od kogoś, no i parę innych rzeczy. :'D pozytywny dzień, yaay.
25-05-2013, 17:41
Teksty kolegi z internetu.
25-05-2013, 18:10
Zakończenie pewnej gry i fakt, że żona przyniosła mi sprawdziany do domu. C: Miło.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|