Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sądzicie o wersji iD?
Chyba nie było takiego tematu. Uśmiech

Napiszcie, co sądzicie o tej wersji - jakie ma wady, jakie ma zalety, co wam się podoba, a co nie. Chyba proste, prawda?
Odpowiedz
Szczerze mówiąc szału nie ma jak teraz na to patrzę. Ma mniej animacji niż +C, mniej do odkrycia, postaci jest bardzo mało... iD L jest o wiele lepsze.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
ID ma tak mało rzeczy po to żebyś sobie ściągnęła, a jak nie ściągasz to wypad.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
W ID nie dopracowali pogody i animacji z pogodą. w Colorku jest pododa, burza z piorunami, wichura, kwiaty, animacja jesieni, tęcza, sadzenie drzewek. Może od kogoś kupię TMGC+Color, ale na razie kupuję P's i v3 od OsuMesu. Z tego co widzę P's ma też wiele animacji np te różowe drzewko przed domem.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
W P's ma postaci tak samo dużo jak w ID L. A jeszcze można dokupywać Pierce jak kogoś stać finansowo dzięki temu jeszcze więcej można zdobyć postaci. W Tama Deco Love&Melody można wyhodować 3 postacie tak samo w niektórych innych Piercach. W P's też można wgrać rzeczy przez podczerwień.

Kiedyś ID było nowością, ale i tak je kocham mimo, że ma mało postaci. Uśmiech
Odpowiedz
Hm, z tego, co widzę na necie to porównywalnie więcej osób ma iD L i bardziej je sobie chwali, ale wydaje mi się, że jeśli iD jest czyimś pierwszym Tamagotchi z kolorowym wyświetlaczem, to będzie miał z nim dużo frajdy. Ja miałam z +C, a wcale nie ma w nim wiele do roboty... ;P
Odpowiedz
iD się nie opłaca kupować jak się nie ma dostępu do podczerwieni. :<
iD L to już na jakąś tam metę tak, bo są te rzeczy do odblokowania i tak dalej....
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Kurczę, ja sama fanką ID nie byłam, ale ID Lovely Music, to moja ulubiona wersja ever. Zawsze mnie dziwiło, że prawie nikt po nią nie sięga.
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
A czym się różni od zwykłego iD?
Odpowiedz
Tym że jest tylko różowa -_-. Chyba jakimiś postaciami nowymi jeszcze.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Nowe postacie w ID Lovely Music to Lovelin i Melodytchi. I jeden nowy item to są różowe skrzypce Melodychi. I ikonki są w kształcie serduszek. Mijam miałaś kiedyś ID Lovely Music już ją sprzedałaś?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości