Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do czego służy ID Station?
Czy do niego trzeba mieć inne tamagotchi? Jakie ma inne opcje? Do czego służy? Czy to tamagotchi podobne do ID tylko z większą ilością opcji? Ile mniej więcej kosztuję?NiezdecydowanyNiezdecydowany Zdezorientowany
Odpowiedz
iD Station to takie tama, w którym tworzy się przedmioty o iD (tak ogólnie). Praktycznie nie do kupienia. Na forum ma go mijam i żeby go używać (żeby mieć do czego przesyłać) trzeba mieć iD/iD Lovely Melody. Na eBay'u kosztuje 600 zł, możliwe, że oszust.

EDIT: A tak ogólnie, to witaj na TW. XD Jak chcesz to załóż temat w Tamafanach, jeśli chcesz tu dłużej zostać, bądź pobyć tu krótko. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ja mam pytanie. Czy jest to po prostu urządzenie do tworzenia rzeczy, czy na nim też można coś hodować i się nim bawić jak każdym innym Tama?
Odpowiedz
Nie. Niby są tam inne stworki, ale jedyne co się tam znajdzie to gry i animacje. Nie masz iD- Nie masz co kupować.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ach. To nudne strasznie i trochę drogie w takim razie. ;P Ja bym się nie szarpnęła. Duży uśmiech
Odpowiedz
Troszkę nudne tama, w którym nie można się opiekować stworkiem. Służy do tworzenia itemków, gier itd na iD. Tu link do filmiku na YT, niestety po angielsku:
https://www.youtube.com/watch?v=XnEmWNJ_MAQ
Odpowiedz
To był post z 2012 roku... Już dawno nieaktualny.
Odpowiedz