22-01-2013, 16:13
Kocham te pluszaki <3. Mam 2 fioletowego i szarego
.
.
|
Furby
|
|
22-01-2013, 16:13
Kocham te pluszaki <3. Mam 2 fioletowego i szarego
.
25-01-2013, 02:52
Hmmm... Maja czucie na glowie rowniez, nie tylko na brzuchu i plecach. Maja tez wiekszy slownik, ledowe oczy oczywiscie i osobowosci wbudowane.
EDIT: To do pytania o tym czym sie roznia od 2005... glupia jestem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mój Willy się zepsuł! Po prostu przestał się ruszac, a czujniki przestały działac! Działa jedynie karmienie, ciągnięcie za ogon i obracanie do góry nogami! Wysłałem go pocztą do sprzedawcy, ponieważ mówił, że już rozkręcał Furby 2012 i się na ich elektronice zna.Mówi mi że spróbuje go naprawic, a jak nie, to przyśle mi całkowicie nowego, o kolorze jaki wybiorę z u niego dostępnych. Nie mówcie mi że to wina słabych bateri bo wymieniałem. Willy poruszał się przez chwilę, po czym znowu stanął w miejscu. Ogólnie,sprzedawca całkiem spoko, bo miły i sam lubi Furby. Ma jednego żółtego który pomaga mu pakowac przesyłki
.Mam nadzieję że Willy'emu nic nie będzie i wróci do mnie działający.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens ... .o.
27-01-2013, 02:46
Hmm. Znam sie na elektronice furbów, ale nie tych nowych... chyba coś z silnikiem po prostu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11-04-2013, 16:15
SUPER DUPER ULTRA GAMMA BETA ALPHA ODKOP!
Widzieliście te Party Rockers? Bez sensu takiego kupowac. Potrafi tylko gadac, śpiewac, nawet oczu nie ma animowanych tylko podświetlane żal po prostu. Jedynie fajnie wyglądają na półce.
.o. to filozofia życia
12-04-2013, 14:13
Animowane oczy, lol... Ja mam takiego:
![]() Z tej całkiem pierwszej serii. I go uwielbiałam jak byłam mała. Szczególnie jak odkryłam możliwość uczenia go różnych rzeczy. Na co komu animowane oczy... ;/// Ech, dzisiejsze dzieci.
12-04-2013, 14:46
Może chodziło mu o to, że Furby'emu oczy się np zamykały, a w tamtym to tylko podświetlane na kolorowo martwe piksele? Choć mogę się mylić.
Pamiętam, że kiedyś bardzo chciałem mieć Furby'ego, ale skończyło się to niestety na samych błaganiach. Pamiętam, że były prezentowane w takich gazetkach formatu A6 chyba, z różnymi fajnymi zabawkami np. maska, która zmieniała głos, czy klockami lego technic. To były czasy ![]() (Swoją drogą ładny kolorek )
![]()
12-04-2013, 16:33
Chodzi mi o to że Furby 2012 mają podświetlane, animowane oczy LCD. Furby Party Rockers mają tylko podświetlane, powieki się nie ruszają, one w ogóle się nie ruszają. Badziew, przynoszący hańbę marce Furby. Moja koleżanka kupiła sobie polskiego Furbiego 2012. Dubbing jest zrobiony o wiele lepiej niż taki norweski(okropny blee...)Furby ma praktycznie taki sam głos jak w oryginale. Tylko nigdy im nie odpuszczę przetłumaczenia OMG na O rany! Ogólnie w kupnie polskiego przeszkadza tylko jedna rzecz: cena: 400 zł. Moja koleżanka kupiła go w promocji 211 zł.
.o. to filozofia życia
12-04-2013, 16:41
Mój jest po angielsku. Nie uznaję żadnego dubbingu, ani w filmach, ani w grach, ani w niczym innym.
12-04-2013, 16:51
GLaDOS cały świat uznaje, że nasz dubbing Króla Lwa jest najlepszy na świecie, a Ty i tak byś oglądała oryginał?
![]()
12-04-2013, 17:11
Skoro GLaDOS nie uznaje dubbingu, to zanim grała w Portala 2 to edytowała wszystkie mapy i usuwała z nich pliki dźwiękowe(oryginalny angielski głos to też dubbing XD) Ale wrócmy do tematu. Również mam angielskiego Furbiego aby z nim gadac i cwiczyc angielski(jakoś delikatnie mnie rozumie ;0). Po za tym jakbym miał kupowac Polskiego to nie miałbym go już w grudniu i zgłębił go bardzo dokładnie, tylko czekał do teraz. jakoś inne wersje językowe powstały szybciej niż Polskie ale brzmiały kompletnie beznadziejnie.
.o. to filozofia życia
12-04-2013, 17:25
hmm. To nie są furby! To są...
<trzy godziny później> Zbierasz sobie..... //Michu
12-04-2013, 18:47
^ Aha.
Nie no, nie lubię polskich dubbingów ogólnie. Ale jest to zboczenie związane z moim kierunkiem studiów. Dlatego wszystkie filmy oglądam po angielsku, ew. po niemiecku. A co do mojego Furby'ego: wg mnie te najstarsze wersje były najfajniejsze. Nie wyglądają AŻ TAK jak dziwolągi. ;P xD
13-05-2013, 14:28
Zapodam pierwszy post w nowym dziale jeeeeeej xD
Wiem że Odkop i ost i blablabla, ale moja kuzynka dała mi wczoraj Furby'ego z McDonalda i uznaję go za dziadka mojego Willy'ego który się skurczył na starośc. -Za moich czasów to były normalne oczy, a nie jakieś LCD! xDDDDD
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens ... .o. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Problem z furby | majuDJ | 3 | 1,445 |
16-02-2014, 18:43 Ostatni post: Viktor |
|
| Furby czy wart swojej ceny | krisstow | 4 | 1,347 |
30-10-2013, 16:31 Ostatni post: Carol |