Liczba postów: 34
Liczba wątków: 18
Tamagotchi: V6, Tama-Go
No pisze, że od Bandai, ale na allegro czasem kłamią. To tamagotchi: http://allegro.pl/tamagotchi-tama-go-now...82279.html
Czy to oryginał, czy może podróba? Jeśli oryginał, to napiszcie, jaka wersja.
Liczba postów: 348
Liczba wątków: 30
Tamagotchi: v5,v3,MS,Tama-Go
Jest to w 100% oryginał. Tama-Go, bo tak się nazywa, nie ma wersji typu v6,v4 itd. tylko Tama-Go. Proste. Kiedy tylko dostanę je w swoje ręce( głupia Poczta Polska, wybrałem polecony a idzie jak zwykły -_-) to opowiem ci jakie ma funkcje ;0
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
(03-04-2013, 13:37)franek02 napisał(a): Jest to w 100% oryginał. Tama-Go, bo tak się nazywa, nie ma wersji typu v6,v4 itd. tylko Tama-Go. Proste. Kiedy tylko dostanę je w swoje ręce( głupia Poczta Polska, wybrałem polecony a idzie jak zwykły -_-) to opowiem ci jakie ma funkcje ;0
Ok, to napisz wtedy do mnie wiadomość, i napisz, czy opłaca się kupić, bo chętnie kupię
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
To jest oryginalne Tama-Go. ;] Ale nie polecam kupowania tej wersji, bo jak się nie ma pieniędzy na dodatkowe figurki (które też mało nie kosztują) to jest MEGA nudne. Bardzo szybko będziesz żałować takiego zakupu.
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: v4.5 i v5, kto wie co dalej?
W pełni się zgadzam. Jeśli musi być nowe i z Allegro (Polska) to bardziej polecać można v6. Z tych dwóch nówek dostępnych na allegro v6 jest znacznie znacznie ciekawsza.
A i owszem. ^^ Już w jakimś temacie zaczęłam wymieniać cudowności tej wersji, ale nie pamiętam gdzie dokładnie... ;P
http://allegro.pl/tamagotchi-music-star-...13015.html
http://allegro.pl/tamagotchi-music-star-...13930.html
Tu są dwie aukcje z allegro z Music Star. Ta wersja jest naprawdę bardzo zajmująca, ciekawa, a postacie są przekochane. ^^
Bardzo, bardzo je polecam! No i warto też zwrócić uwagę na to, że są o 15 zł tańsze od Tama-Go, a jeśli dołączysz do tego koszty figurek... No, o niebo tańsze i lepsze.
EDIT: A, teraz zauważyłam, że już masz tą wersję. ^^ Ale tak czy siak, Tama-Go poważnie nie polecam, jeśli nie będziesz kupować figurek i powie Ci to każda osoba na tym forum.
Aha, jeszcze jedno!! Czy ktoś mi powie, co dają te figurki, i jak się je "podłącza" do tamagotchi tama-go? Bo znalazłam na allegro tama-go z figurką gratis
Już doszło  Aby podłączyc figurki trzeba odsunąc taki plastik, po czym wsunąc figurkę. Zadziwiające jest to, że od tego wsuwania Tama się nie rysuje ;0. Każda figurka daje co innego. Jednak te dodawane do opakowania dają tylko jedną grę i tu doszło do kolejnego mojego zdziwienia, bo wszyscy piszą że ich figurka zawiera grę Cradles a moja zawiera Coin Drop. Od sprzedawcy w prezencie dostałem również figurkę Ringotchi, która zawiera restaurację i dwie gry.Jak na razie Tama-Go bardzo mi się podoba
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Mi też się bardzo podobało. Przez tydzień. ;P
I tak nie będę miał ID L i innych kolorowych bo z powodu braku CE rodzice mi go nie kupią, Tama-Go to dla mnie maksimum nowoczesności więc się z niego cieszę, mam kasę na figurki i mam zamiar kupic sobie figurkę Shimashimatchi. Jeśli masz kasę na figurki, to możesz kupic. Jak nie masz to lepiej to przemyśl...
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: v4.5 i v5, kto wie co dalej?
Już wspominałem o znaczku CE ;p i naszych kochanych Chińczykach. Warto spróbować
(03-04-2013, 17:03)franek02 napisał(a): Już doszło Aby podłączyc figurki trzeba odsunąc taki plastik, po czym wsunąc figurkę. Zadziwiające jest to, że od tego wsuwania Tama się nie rysuje ;0. Każda figurka daje co innego. Jednak te dodawane do opakowania dają tylko jedną grę i tu doszło do kolejnego mojego zdziwienia, bo wszyscy piszą że ich figurka zawiera grę Cradles a moja zawiera Coin Drop. Od sprzedawcy w prezencie dostałem również figurkę Ringotchi, która zawiera restaurację i dwie gry.Jak na razie Tama-Go bardzo mi się podoba 
A jaki masz kolor? Bo jest czarny, fioletowy i różowy. Ja jeszcze nie wiem jaki kupię, ale chyba ten różowy z pączkami... bo ten fioletowy jest dla mnie tak troszkę zbyt 'księżniczkowy'...
Czarny  Jedyny męski z tych tu dostępnych.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
|