Liczba postów: 48
Liczba wątków: 5
Tamagotchi: v4.5, v5, tama-go
Jakby było to sorki, ale przeszukałem 4 strony i nic na ten temat nie zauważyłem.
Fajne ma gry? Jakie? Na czym polega nauka, koncerty i wgl?
Jest tam poczta?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Ta wersja jest super! warto!! Najlepsza gra to Sound block.
Wiesz, proponuję Ci obejrzeć filmy na YouTube o Tamagotchi Music Star i musisz sam stwierdzić czy Ci się podoba i czy warto je kupować. Mam Music Star w posiadaniu, jak dla mnie, Tamagotchi jest ogólnie fajne, ale szybko potrafi się znudzić. Ma przede wszystkim tylko trzy gry: Sound Block (moja ulubiona gra), Sing a Song, Music Notes (czy jakoś tak). Jeżeli chodzi o naukę, to najpierw idziesz do przedszkola, szkoły muzycznej (Tam zakładasz kapelę i uczysz się grać na instrumentach wraz ze swoją kapelą.), a potem idziesz do tzw. X Factor, czy coś w tym stylu i jury będzie Cię oceniać. Jeżeli przejdziesz to zaczynasz grać koncerty i w ogóle. Poczta, jak każda. Przychodzi listonosz i dostajesz od niego listy, bądź pieniądze od króla/rodzica (od 2 gen.). Dodam, że musisz zdobywać punkty życia, tak jak w Tamagotchi v4 i v4.5.
Pozdrawiam, Milena.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Wg mnie to jak na razie najlepsza wersja z wersji czarno-białych. Trudno się nią znudzić. Ma bardzo wiele opcji, gry są super, do tego świetne itemy i możliwość wchodzenia na Tama Town, na którym można siedzieć dosłownie dniami, godzinami (wiem z własnego doświadczenia  ). Osobiście polecam.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Tamagotchi: Tama-go Miusic Star v4, i v4+ ,v5,v5
nawet waro calkiem fajne ale wole swoje tama-go  niestety moje sie poryowala i musialem
je oblepic perelkami ;/
Liczba postów: 9
Tamagotchi: v6
Mam v6 i wiem jakie jest.
Plusy:
- często przychodzą listy i paczki
- fajne gry
- fajne prace
- można ożenić się/wyjść za mąż za członka zespołu (jeżeli dużo z nim trenujesz)
- Tama żyje ok. 9 dni
- puchary
- koncerty
Minusy:
- po wykluciu małego, rodzice odchodzą prawie od razu
- tylko 3 gry
- tylko 2 prace.
Sami zdecydujcie, czy to fajna wersja.
Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym.
Rodzice raczej nie "zdychają", a po prostu odchodzą od niemowlaka.
Liczba postów: 9
Tamagotchi: v6
Oczywiście, już poprawiam.
Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym.
camper9
Niezarejestrowany
jak na mój gust nie warto. Za drogie. Polecam v4
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
v4 jest spoko, sama kocham swoje, że jacie, ale jednak MS ma swój urok. Ma mega dużo opcji. Fakt, prace są dwie, no ale umówmy się, po co Goczkowi praca, skoro daje koncerty i zgarnia za nie kupę kasy? ;P Do tego w międzyczasie można iść do studia nagrań (3 budynek pracy - czyli są w sumie 3, a nie 2) i pograć w fajną grę. Do tego jeszcze zdobywanie trofeów w dziedzinie każdego rodzaju muzyki, najróżniejsze itemy do kupienia w sklepie (do tej pory nie ogarniam ile tego jest - zawsze widzę coś nowego), budowanie zespołu muzycznego, instrumenty, zabawki dla Tamka... Mogłabym godzinami wymieniać plusy tej cudownej wersji, ale już mi się nie chce tyle pisać. xDDD
Aha! No i było, jak już mówiłam, cudowne TamaTown. Niestety, czas przeszły... ;(((
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 18
Tamagotchi: V6, Tama-Go
Ja mam tą wersję, i zapewniam, że jest super! Są 3 gry, wszystkie muzyczne, najpierw chodzisz do przedszkola, potem jak jesteś nastolatkiem idziesz do szkoły muzycznej i poznajesz 2 tamagotchi, zakładasz z nimi zespół. Wybierasz dla was instrumenty i potem grasz koncerty, występujesz przed jury itd. Jest dużo instrumentów do kupienia i odblokowania, zabawek i przedmiotów. To moja ulubiona wersja!
|