Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dramione.
Nie wiem czy ktoś z Was czyta fanficki, a tym bardziej Potterowe. Jako że jestem 100% Potterheadem postanowiłam pisać swoje opowiadanie. Chcę Wam od razu powiedzieć, że pierwsze rozdziały wg mnie są straszne. To było moje pierwsze opowiadanie więc robiłam mnóstwo błędów. Przeskakiwałam z narracji 1-osobowej do 3-osobowej, pisałam bardzo krótkie rozdziały i wgl dobre to nie było. Wszystko ustatkowałam w 6 rozdziale więc teraz jest już lepiej. Jeśli ktoś lubi ten paring (Draco + Hermiona) to serdecznie Was zapraszam.

http://dramione-lovers.blogspot.com/

Od razu mówię że Draco jest wyidealizowany, głównie dlatego że po pierwsze go uwielbiam, a po drugie opisuję go takiego jakiego ja go postrzegam. Jak ktoś przeczyta to byłabym bardzo wdzięczna za opinię. : D
Odpowiedz
Świetne *.* Przeczytałam wszystko i uważam je za jedno z lepszych ff jakie czytałam ^^
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Aaa. Dzięki dzięki. : D Mogę wiedzieć skąd się dowiedziałaś o jego istnieniu? Obstawiam, że z któregoś fp. Tylko którego? : D
Odpowiedz
Niee, dowiedziałam się stąd XD
Odpowiedz
I już przeczytałaś? xD
Odpowiedz
Tak XD Ja strasznie szybko czytam XD
Odpowiedz
A ok. xD Nie bo dość mocno reklamuję bloga na swoich fanpage'ach na fb. Duży uśmiech
Odpowiedz
Przeczytałam wczoraj wszytko Duży uśmiech.
Świetne Uśmiech. Ze zniecierpliwieniem czekam na następne rozdziały Duży uśmiech.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Odpowiedz
Przeczytałam dopiero VII rozdział i muszę przyznać, że mnie zaciekawiło. Właściwie, to mi samej zaczął podobać się Malfoy, hahaha.

"Rano Hermiona obudziła się i starając się nie myśleć o tym co stało się wczoraj (chociaż słabo jej to wychodziło), poszła wziąć prysznic. Woda od zawsze działała na nią kojąco. To była jej słabość. Kąpiel to był dla niej najlepszy czas na przemyślenia. Mimo swoich, czasem bardzo zawiłych myśli zawsze była spokojna. W trudnych chwilach to jej bardzo pomagało. Czuła się sama ze swoimi sprawami i w ciszy i spokoju mogła obmyślić plan działania. Tego dnia jej myśli zaprzątał pewien przystojny blondyn."

Ale za to ta część jest okropna, fuj. Całkiem nie pasuje do całkiem dobrze napisanej reszty.
A teraz wracam do czytania. Duży uśmiech
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
Wiem, wiem. Ale miałam wtedy jakiś zastój i w sumie to cały rozdział pisałam tak bardziej na siłę. Dopiero tak w połowie jakoś się ogarnęłam.

EDIT: Powiem wam że chyba się zabiję. xD Wiecie co się stało? Siedzę sobie dzisiaj ładnie z koleżanka na przerwie i podchodzi do mnie pan z informatyki. Coś tam mnie poprosił żebym mu e-maila podała (piszę takie teksty na stronę szkoły), no to napisałam mu i dałam. Już miał iść i rzuca do mnie tekstem: "No Agata fajnego masz bloga. Poczytałem sobie". A mi totalnie szczena opadła. Nie mam zielonego pojęcia jak on znalazł linka, ale się zabiję. Obstawiam, że niedługo 3/4 nauczycieli będzie wiedziało, że piszę bloga. -.-
Odpowiedz
Przeczytałam całe i ja się pytam, kiedy oni się w końcu pocałują? D:
(02-01-2013, 19:23)Shiro napisał(a): Właściwie, to mi samej zaczął podobać się Malfoy, hahaha.
Dobra, teraz to go uwielbiam. ♥♥ Mało rzeczy (literackich) mi na forum przypadło do gustu, ale to wyjątkowo polubiłam. Piszpisz dalej. Uśmiech
[spam] Btw jakie masz fanepage na fejsie?

Odpowiedz
Sporo tego. xD Ale udzielam się tylko na Od wszystkich innych zbirów wolimy Mistrza Eliksirów (prowadzę z koleżanką) i I need guy like Tom Felton (tego prowadzę sama). A co do tego kiedy się pocałują to jeszcze nie wiem...
Odpowiedz
Nie mów, nie mów, niech będzie niespodziewanie. Oczko
Odpowiedz
Ale przecież ja nic nie powiedziałam. Duży uśmiech

EDIT: Dla zainteresowanych... Właśnie wrzuciłam XI rozdział. Czytajcie i głównie komentujcie na:
http://dramione-lovers.blogspot.com/2013...miens.html

EDIT 2: Jeśli ktoś czyta to dodałam XII rozdział. Zapraszam do czytania. : )
http://dramione-lovers.blogspot.com/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości