Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za co lubisz, a za co nie lubisz.
Lubię: bo pufa

^^^^Szirole, tak a propos, to musimy się znowu jakoś zgadać ^^'' Tylko że porzuciłam gg więc przez nie, nie.
Odpowiedz
Lubię bo za wszystko.
N.: za nowy nick! XD
Odpowiedz
Jak za wszystko, to za nick także XDD
Czemu wszyscy na niego marudzą? D<

Lubię: bo spam
N: bo nie lubi nowego nicka :<
Odpowiedz
L: bo wszystko
N: nick i za to że mnie nie lubi bo nie lubię jej nicku
Odpowiedz
L: bo przyjaźń, chyba, przynajmniej tak czuję
NL: bo mnie nie lubi za to, że nie lubię jej za to, że ona nie lubi mojego nicku
Odpowiedz
L: bo czuje tak jak czuje Thi w tej sprawie :3
n: nic, eh wybaczam nick xd
Odpowiedz
Lubię: bo zgoda
Odpowiedz
Lubię: : D
Odpowiedz
Lubię: nie wiem, w sumie nigdy nie gadałyśmy, ale cię lubię, tak jakoś już tu jesteś od wieków, a mam sentyment do wszystkich ludzi ze starego forum. Uśmiech

(27-12-2012, 14:04)Łakomczuszek Pospolity napisał(a): ^^^^Szirole, tak a propos, to musimy się znowu jakoś zgadać ^^'' Tylko że porzuciłam gg więc przez nie, nie.

No właśnie, ja przed chwilą, w wątku o sylwestrze, przeczytałam, że nie masz gg, sama też już go nie używam, ale jakiś miesiąc temu może do ciebie tam pisałam. :c To fejs, hahaha?
EDIT:
Właściwie to zgadanie zgadaniem, ale trzeba by się spotkać było jak będę w Wawie następnym razem. Duży uśmiech
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
Fejs! (lol, na tego dopiero zaczęłam się przestawiać)
A... numer też zmieniłam. I wysyłałam Ci chyba życzenia, ale zapomniałam napisać, że to ja. ^^'

Lubię. za super rozmowy. super rysunki (szczególnie zgadnij kto to). za bycie super tak ogółem.
Odpowiedz
Twój numer mam, chciałam ci odpisać, ale nie miałam kasy. -.- Ahahahaha, ja jestem na fejsie cały czas.

(12-07-2012, 12:35)Shiro napisał(a): L: hmmm, za spotkanie przede wszystkim, hahaha, za rozmowy, za wspólne rysowanie, a raczej ocenianie się na wzajem, za identyfikowanie osób na twoim rysunku i za rozmowy, które były milion lat temu, ale nadal dobrze je wspominam. (:
NL: -

[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
Lubię: Po prostu lubię. :3
N: nie ma nic takiego~
Odpowiedz
L: Za świetne sygny, dobre pytania w grach xD i wgl za wszystko. Duży uśmiech
N: Brak zastrzeżeń. xD
Odpowiedz
L. Za wspolne spamowanie w grach słownych. XD i ogółem :3.
Odpowiedz
L: za to, że w jej plecaku mieszka kisiel i nie tylko i za to, że ją lama opluła
NL: - o3o
Odpowiedz