Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak spędzicie Sylwestra?
Ja jak zwykle jak co roku spędzę go w domu.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Z dwoma przyjaciółkami w domu jednej z nich. ^__^
Dobrej zabawy. : DD

W domu. Jak zawsze. XD Robimy nowy zlot konfowiczek? : D Jak w zeszłym roku~ Ale niestety bez Eko.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Tylko nie zapomnijcie mnie dodać~ XD Tak tylko proszę oczywiście. c:
O, wtedy wszystko sobie odczytasz. Okej. XDDD A za rok może spędzę sylwestra z kimś na żywo... omg, to będzie coś. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Ja w domku, jak zawsze, najprzytulniej i najlepiej. :3
Haha, ale Ci fajnie Michu! XD Zazdroszczę, zwłaszcza tego pysznego jedzonka. ^_^
U takiej jednej idiotki albo w domu ze znajomymi na necie, jeśli nie będę mieć ochoty do niej przyjść.
W domu bez zadnych wiekszych atrakcji.

Jedyna atrakcja pewnie bedzie indyjskie disco polo mamola.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Ja jeszcze nie wiem co i jak na sylwestra. Niby wkroczyła opcja żeby zrobić imprezę klasową dla tych co nie mają planów, ale pewnie to nie wypali i albo przesiedzę w domu, albo mnie siostra gdzieś zaciągnie D:
Ja mam 3 opcje do wyboru...
1. (Najprawdopodobniejsza) Jadę do kuzyna, on tam urządza imprezę z okazji swoich urodzin + sylwka.
2. (troszkę mniej prawdopodobna) Pojadę z Andre spotkać się z Willem Smith`em.
3. (Już ogólnie w nią wątpię, bo jakiś czas temu odmówiłam tłumacząc się opcją nr.1) Z Andre i Joelem do Las Vegas wypaść.

Raczej zostanę przy opcji nr.1, już powiedziałam kuzynowy ok. 3 mies. temu, że przyjadę... Nie wypadałoby nie przyjść Duży uśmiech.
[Obrazek: RLwYm11.png]
W domu :3 Pewnie będę oglądać Harry'ego Pottera lub siedzieć na gg z koleżankami xd
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Aha, pewnie spędzę sylwestra z przyjaciółką, bo impreza klasowa nie wypali. Ale już przynajmniej wiem, że nie będę siedzieć sama w domu. Uśmiech
Pewnie w domu, będę spać jak to zwykle, albo może mnie gdzieś wyciągną, ale jak to zrobią to j-rock'a będą mieli dość do końca życia. XD
Hmm mam 3 możliwości:

-Na oazie z ... ludźmi z oazy xd.
- Na oazie z kumpelą i na rynku na koncercie (jeśli jej mama pozwoli do mnie przyjechać.)
- W domu z mamą xd. (Jak nie będę chciała iśc na ten Oazowy.)

Oczko .
SerceSerceSerceSerceSerceSerce

xoxo Biczyss ;* .