03-12-2012, 21:18
W tym temacie możecie zadawać pytania. Macie jakieś wątpliwości? Śmiało - napiszcie. Rozwiążemy je wszystkie. C:
|
Pytania!
|
|
03-12-2012, 21:18
W tym temacie możecie zadawać pytania. Macie jakieś wątpliwości? Śmiało - napiszcie. Rozwiążemy je wszystkie. C:
04-12-2012, 18:33
Cytat:★OD GŁOSU MOŻNA SIĘ WSTRZYMAĆ, ale maksymalnie w 3 kategoriach. Nie ogarniam ^^' W końcu można oddać głos np na tylko 4 kategorie, czy możliwe jest ominięcie tylko 3 z nich?
04-12-2012, 18:58
Oj sorki, pomyliłam się. Chodzi o to, że można nie zagłosować maksymalnie w 3 kategoriach. ^^ Czyli możliwe jest ominięcie tylko 3 z nich. Już poprawiam. :3
04-12-2012, 19:21
Huh, to jest ciężko, bo kategorii jest duuużo, a osób odpowiadających niektórym z nich - bardzo mało
04-12-2012, 19:25
Ludzie, już wiem, czemu PW nie działały. Inka miała rację, nie można wysyłać w PW gwiazdek, ani innych symboli. A więc zaktualizowałam temat z instrukcją głosowania. Jak wysyłacie do mnie PW, to upewnijcie się, że nie ma w nim żadnych gwiazdek. Zmieniłam formularz. Jak wstrzymujecie się od głosu w jakiś kategoriach, usuńcie gwiazdki i napiszcie ''Wstrzymuję się!''. Takie małe niedopatrzenie.
Thimiss - no dobrze.. Już doszły do mnie skargi na ten temat. Nie chcę usuwać kategorii, a więc ok, można się wstrzymać w ILU CHCECIE KATEGORIACH. Żeby nie było nic na siłę. Ale naprawdę, postarajcie się zagłosować w możliwie jak największej ilości kategorii! ^_^ Oczywiście jak możecie. C: ^^" //Michu |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|