Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oden-kun
Jest to wersja japońska. Postacie są podobne do żywnści. Niewiele wiem o tej wersji Hilla je ma jako jedyna na forum.
Tak wygląda:
[Obrazek: 14x2exi.jpg]
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Wydałam na nie 270zł ale w sumie warto było. Postacie fajne i ma nowe animacje.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Kiedyś chciałam sobie kupić, ale odpuściłam sobie. XD Bo chciałam żółte, bo jest super, ale było strasznie drogie, właśnie coś koło 3 stów. A różowe jest brzydkie. :c
Odpowiedz
Wiem co czujesz. Jak zamawialam na ebayu byly 2 nowiutkie oden-kuny rozowe, a jeden uzywany zolty za podobna cene, tanszy troche (w przesylce). Nie zaluje ze wzielam ten, jest w swietnej kondycj, prawie 0 rys na ekranie czy gdziekolwiek. No i sprzedawca mi dorzucil do tego japonskiego cukierka (dziwny byl... taki slonawy, ale dosc dobry).
Odpowiedz
Ooo, zazdroszczę. Mi Jason nigdy nic nie dorzucał poza Japońskimi gazetami, które mam do tej pory. XD
No właśnie, nowe żółte jest strasznie ciężko dostać, a jak już, to jest bardzo drogie. Ale to jedna z moich ulubionych obudów Tama ever. XD
Odpowiedz
Btw, jakby ktos nie wiedzial co to jest Oden-kun to tutaj 1 odcinek anime z angielskimi napisami:
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...cECn2S-SXQ
Poczatek mnie... zszokowal. Pokazana jest 2 wojna swiatowa, glod na swiecie, ogolne bijatyki i bitwy religijne... az tu nagle normalna, malo sensowna japonska kreskowka dla 5 latkow. Dafuq.

Edit: Mój filmik z Oden-kunem:

Odpowiedz
Fajny filmik Hilla. Tamek wykluwa się z garnka fajne. XD Animacje są śliczne. Japońskie tama są super tylko ekrany z japońskich Tama szybko mają rysy.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Czy... to wykluwa się z garnka / patelni? ; v ;
Odpowiedz
Tak. Bo w końcu przygody Oden-kuna się odbywają w garnku Odenu (japońska potrawa).
Wiesz Dogz, akurat nie wszystkim Japońskim się rysują- moje Entama, Uratama i Oden-kun są właśnie w idealnym stanie. Dodam że Entama i Oden-kun były wcześniej używane a miały 0 rys na ekranie. To akaie jakieś trefne są chyba... Zobaczę jak będzie z keitaiem.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości