Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
A, no tak, przecież 2 sezon się zaczął. Mama cały czas śledziła wszystko i nie mogła się doczekać drugiego sezonu American Horror Story. XDDD Do takich rzeczy to jest psychiczna. XD

Od wczoraj jest nowy dodatek do Simsów, więc poszukam, może znajdę jakieś zdatne do zassania i mam dużo czasu - nareszcie nadrobię 7 sezon Dextera, bo jestem z mamą 4 odcinki do tyłu. <33
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Moja nadinterpretacja oraz wysnuwanie zupełnie mijających się chociażby z połową prawdy z odwłoka wziętych teorii oraz brak odwagi, aby dowiedzieć się bezpośrednio czyli kwintesencja Eko. <3
Odpowiedz
Eko, nie tylko ty tak masz. XDD

Szalala, to, że niedługo któreś z moich marzeń może się spełnić~ XD
Odpowiedz
Idę do szkoły, a w parku pod szkołą...
[Obrazek: 23lfqdf.jpg]
Stado krów, zawsze spoko.
Odpowiedz
Lyrowe krowy. XDDD Lyr chwali się wszystkim na fb, krowy krowy krooowy~ Muuuu~ Krufki są gut~ No i żebranie. I jeszcze Shakira.
Odpowiedz
Moje 135 wywołanych zdjęć. ♥
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
Powiem krótko:
CAŁY DZIEŃ : D
Odpowiedz
MAMA w HongKongu. ;___;
SHINee z EXO. ;_____;
Cieszący się Onew (ZROBIŁAM SCREENA. ALE CHCIAŁAM ZROBIĆ INNEGO BO TAMTEN BYŁ SŁABY I IDEALNIE W TYM SAMYM MOMENCIE SIĘ PRZEŁĄCZYŁY KAMERY I NIE MAM T_______________T i nie mogę znaleźć teraz T____T) i tańczący Key w trakcie Gangnam Style. ;____;
To, że wygrali. ;_____;
I wgl nie mogę no. ;______________________________;

EDIT: OBOŻEOBOŻE ZNALAZŁAM ;________________;
Macie:
[Obrazek: jz9lec.png]
//Kris w tle, ten derp
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Wsysko, cały konwent. :3
Chamskie światełka, mieszanie łyżką w bucie i rzucanie glanem, plucie wasabi, ten nieszczęsny cosplay i Wika która się tak darła, nasze obozowisko, "czy mogłabyś mnie nie kopać", Wlter i jej kiecka, mój rysunek, zarąbywanie ołówków z art roomu i wiele innych rzeczy. XD
Odpowiedz
[Obrazek: 05055c075746f7ec1e3fc1fc06a8ed1f_origina...1354635659]

^ This. |D
Odpowiedz
Sarkastyczne "Prubój dalej" Eko, hahahah leżę. XD
Mam tak zjechany humor że nawet to mnie strasznie bawi. </3
Odpowiedz
Nie wiem, czy jestem obrażana czy przeciwnie. XD
Adrian, który uciekł na dwór. <3
Odpowiedz
Przeciwnie, dzięki za poprawienie humoru. XD

Hm, odpały na matmie. XD "-Co? - Rodeo" itp XD
Odpowiedz
Awww, to miło, że mi się udało. ^___^
Ryż...? XD
Odpowiedz
Omg, potrzebuję kiedyś z wami pogadać, bo ja się tu izoluję i się nie mam z czego ani z kim śmiać. XDDDD Eko, ty czasami świetne masz teksty. XDD

Przypominanie sobie piątku. Hahaha, ja, Julka i Gerfild. Bulkochleb, quiche, cipalla i w ogóle dziwactwa. XDD No i hentai z kucykiem. Ci ludzie są psychiczni. Albo jeszcze dzisiaj Gerfild "JESTEM SEKUSZIII~ Jestem bardziej sekuszi od ciebie~" XDDDDDD Wszystkich już opętałam sekuszowaniem. XD Albo wychowawczyni daje mu punkty za przyniesienie naklejek na szybę, a on "Ale sekuszii" XDD Ja i Julka w śmiech, inni niezbyt, bo wtedy jeszcze tego nie rozumieli, ale co tam. A babka "że coo?" Oni mnie rozwalają coraz bardziej. XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości