Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Emuję, chce mi się płakać i w ogóle. Najfajniej, że nie wiem czemu.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Rysuję sobie okładkę do zeszytu Duży uśmiech.
Przód skończony, na tyle mam już kilka motywów ^^. Ogólnie jestem całkiem z efektu zadowolona :3.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Zakuwam hiraganę, zarazem odrabiając matmę i szukając na ebay'u bluz z króliczymi uszami. XD Waa, jest taka jedna śliczna, że za jakiś czas, może na święta sobie kupię. *-* I wtedy jeszcze pocky. 8D
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Odrabiam Religię, uczę się wiersza na polski.
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Oglądam TTBY i...
[Obrazek: x4n3hv.png]
KOCHAM TĄ DRAMĘ. NAJPIERW SHERLOCK I TERAZ GANGNAM STYLE XDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Cyckami swoimi się bawię. Duży uśmiech Czyli w sumie to co zwykle <3.
Poza tym... hummm... siedzę wkurzona porządnie na cały świat, w tym najbardziej na kilka bliskich dość osób, tupam nóżkami i strzelam foszki <3.
Odpowiedz
Szukam se jakiegoś prostego trudnego origami, bo na jutro potrzebuję na technikę zrobić. _-_ Ale ja nic nie umiem, gubię się w tym. XDD
Odpowiedz
Pobieram Nichijou na telefon żeby mieć co oglądać w autokarze. Chociaż 9 godzin anime na jakieś 30 jazdy to troche mało... XDDD
No i pobrałam 23 odcinki z 26 i skończył mi się transfer na chomiku. ><
Odpowiedz
Londyn. ^^ Już za dwa tygodnie, ajhgbdhjgfjdshfjkljoidfjsbhjkn~~~~~ : D

Piszę z Lyr, zastanawiam się nad tym co mogłabym narysować (mimo że i tak nie umiem), czekam aż mama przyjdzie i powie czy kupiła to czego potrzebuję do przepisu czy nie. XD
Odpowiedz
Inka, jak chcesz ściągnąć coś co ja mam w planowanych to mów, bo mam wymyślony plan aby zaoszczędzić. xd ściągniemy obie płacąc za jeden raz. >D ale trzeba będzie to ustalić, bo mamy na to wtedy tylko dobę. XD

Wkurzam się bo weszłam dopiero na kompa i babcia się czepia. ._. no tak, im zawsze będzie źle, jak nawet chcę na moment. ale naprawdę na moment. załamcia.
Odpowiedz
Planuję pograć w PW Latin :3,
uczę się słówek z hiszpańskiego,
czekam na Andre <3.

O, i mam na sobie nowe buty.
Odpowiedz
Siedzę przed kompem, tyle xD
Odpowiedz
Przypominam sobie wczorajszy dzień, to jak Eliza lała do szklanki pepsi i trochę wylała, jak poszła po papierowe ręczniki żeby to wytrzeć, to jak tylko podniosła szklankę to wylała calutką jej zawartość (a szklanka była... spora) na siebie, mnie, podłoge i biurko. XD A, i kapcie. To jak nie mogłyśmy wszystkie trzy opanować śmiechu, jak zużyłyśmy wszystkie ręczniki na wytarcie podłogi, jak Eliza przyniosła mopa trzymając w ręce to coś czym sie jeździ po podłodze, jak spojrzała na nas i stwierdziła "chyba muszę to zmoczyć" i potem znowu się śmiałyśmy jak głupie. I te ślady stóp na podłodze i jak się kleiła... XDDDDD
Odpowiedz
Śmieję się z siebie. W zastępstwach na stronie szkoły pisze, że na religii jest zastępstwo na angielski (angielski normalnie jest lekcją 0, religia 1), dobra i nie kapuję kiedy jest napisane "za l. 0" A potem dopiero... "aa, czyli idziemy na drugą lekcję XDDD" I zastanawiam się jak bardzo Inkę teraz boli tyłek. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Na Zapytaju siedzę i pomagam ludziom w zadaniach z matmy/chemii xD.
Odpowiedz