Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Moja Kaśka też okazała się być fajna. Chyba przez te koturny w pierwszy dzień tak się nastawiłam, ale tępa to ona na pewno nie jest.
No cóż, znam już twarze, imiona nie wszystkie, nazwiska prawie żadnego... ale ponieważ zdążyłam już się ze wszystkimi zaprzyjaźnić, będę żyła. c:
Uśmiechnęłam się dzięki czapce papieża, która pod koniec dnia znalazła się jeszcze na ziemi w naszej szatni. XD
Odpowiedz
Ryj na ręce, rysowanie po gumce, to co powiedziała Klaudia, Ren i tak dalej. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No, jeszcze to, że Julka mi Death Note'a pożyczyła. Mangę oczywiście.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Dwa wfy jutro odwołane. Zamiast o 15.30, kończymy o 13.30. Duży uśmiech
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
[Obrazek: 377370_434740556572298_853208935_n.jpg]
Moja gumka. Taka piękna. :'D
Nie chce mi sie robić normalnego zdjęcia a to zasługuje na upamiętnienie więc jest takie troche słabe. XDDD
Jakby ktoś pytał to tam jest napisane "Baro". XDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
To, jak z koleżankami dwoma tańczyłyśmy "Gangam style" u mnie w pokoju Duży uśmiech, potem "pon pon pon", "You can touch my boobies" i parę innych ^^, poszłyśmy na frugo, wypiłyśmy też po jednym napoju typu "antykac" i ogółem było epicko :3.
A także Andre <3. Obiecał mi, że przed grudniem przyjedzie się ze mną spotkać =^_____^=.
I jego koleżanka, jak go "pobiła" (czyt. zaataczkowała palcem w boki), gdy mi powiedział, że czasem mu się zdaje, że jej chłopak jest gejem Duży uśmiech (a myśleliśmy, że dziewczyna po angielsku nie rozumie ^^).
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Ja się boję "Gangam style". XDD

Yuki, bo przyszła się do mnie przytulić, jak słodko. <3
Odpowiedz
Powtarzanie przez cały dzień, jaka to ja jestem zryta, zdjęcie z okiem i czekolada. : D
Odpowiedz
To co zobaczyłam dzisiaj... Umarłam... XDD

Cytat:[Obrazek: 9512668b4b70309f048b44b9426b8c83,62,37.jpg]
[Obrazek: 8be877b0ad96e6116a72420370dee3ca,62,37.jpg]
[Obrazek: cf26a227d734a376c29336556467b99c,62,37.jpg]
Wszystko to od użytkownika Fakman, czekało na moim profilu na zapytaj w komentarzach. Zdechłam.

EDIT:
jeszcze to: http://m.ocdn.eu/_m/0a45228e6b3b17571bd7...,62,37.jpg
Odpowiedz
Dziewiąty odcinek For You In Full Blossom <3.
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
Ostatnio pisał do mnie jakiś Tomek na GG i chciałam dziś przejrzeć w archiwum, o czym gadaliśmy. I okazało się, że... to tak naprawdę Iwona! Duży uśmiech Mówiła mi wcześniej, że GG się jej skasowało i założyła sobie nowe, więc pisałam do niej na ten nowy numer. A na tym starym numerze Iwona zmieniła nazwę, wiek i miejscowość i pisała jako ktoś, kto nie istnieje. Duży uśmiech
Odpowiedz
Mój nowy stary nick. (:
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
^ Jej stary nick! XD
Odpowiedz
To, że nareszcie zmieniłam ten nick na stary nick. XDDDDDDDD A tak na serio, to kościół na wdż'ecie, wywalanie się na krzesła na wdż'cie itd. XD Przeglądanie Otaku i wywalanie ślepiami na Saber i L'a. I therefore, dostawanie stekiem w twarz, kościół palący zapałką obrazki, misiek, który rozerwie ci ubranie, jeśli go nie umyjesz. Innymi słowy, przyjazna metoda uczenia angielskiego na kartkówkę. XDD
Odpowiedz
Tablety! : D
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości