Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi ID L VS Tamagotchi Color VS Tamagotchi Tama-Go
Cześć . Jestem nowa na forum . Więc jeżeli temat już był , lub jets w złym temacie , to prosżę o zamknięcie albo przeniesienie do prawidłowego ; )
Mianowicie mam pewien problem . Wiem, że takich tematów już było miliony, ale nie mogę znaleźć w nich satysfakcjonującej mnie odpowiediz ; ) Mam dylemat pomiędzy tymi trzema <podanymi w temacie> Tamagotami . Mam już tama V3 i V4.5 . Ale chciałabym coś nowszego . Wydaję mi się, że Tama-go nie opłąca się mi kupować, ze względu na to, że w nowszysch wersjach ekran jest kolorowy. Ale cena tego tama na eBay np. JEST REWELACJĄ ! Zdziwko Około 70/90 żłotych . Ale niepokoi mnie fakt, że nie ma kolorowego ekranu, i ma mało funkcji ;// Tamagotchi Color - baaaardzo fajne . NIe mam żadnych wskazań <przynajmniej ja tak sądzę> Jeśli jakieś są , proszę o podanie ich poniżej ; D Aaaa . Jest hedna ;// CENA : około 270/280 złotych na eBay . Chyba, że ktoś ma tama color na sprzedaz to 250 złotych <3 Proszę o pw ; D
I tama ID L . Wydaję mi się, że nie jest to oryginalne tama ... nie od BANDAI . Dobrzę myślę ? ? ? I jeszcze wydaję się słabsze od color <grafiką,opcjami,itemkami,postaciami , funckjami itp. >
UFF . Koniec ; D PROSZĘ O POMOC ! KTÓRE WYBRAĆ ! : D ?
Odpowiedz
Nie czytam, bo się boję. Nie piszemy spacji przed znakami interpunkcyjnymi i kilka literówek zauważyłam. Spoko, tyle, bo nowa jesteś.

iD L. Jest oryginalne, jest od BanDai, mogę pokazać nawet tył pudelka, że oryginalne. iD L najlepsze. Cena, chyba nawet od Colorka tańsze, a można wysyłać itemy, gry i tapetki. I pikseli ma więcej od colora, jest naprawdę lepsze, uwierz. Sry, ale mnie kręci w środku, jak ktoś uważa, że iD L może być gorszy od colora, ofc rozumiem, że można być niezbyt w temacie. XDDD Ale iD L naprawdę jest świetny. XD

EDIT: Nawet z przodu jest, w necie znalazłam:

[Obrazek: 5711243729_21c8e188d9_z.jpg]

Prawy dolny róg. I co?
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
ID L jest przecież oryginalny jest znak BANDAI polecam. Tama-Go jest fajne z figurkami. Bez figurek lipa.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Przepraszam, że nie za wiele wniosę do tematu, ale hahahah, Scal, też stwierdziłam "nie czytam, boję się" po kilku pierwszych słowach. XDD
Tekst wygląda strasznie i serio. Odpycha. Postaraj się może pisać... ładniej? ^^"

Jak na moje z całej trójki odpada Tama-Go, a co do +C i iD L, to już to komuś pisałam na PW, ale każde z nich z całą pewnością ma w sobie coś wyjątkowego, więc któregokolwiek się nie wybierze to i tak będzie się zadowolonym. Tak myślę.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dzięki wszystkim za rady. I przepraszam za literówki i estetykę pisania Uśmiech Pisałam tego posta bardzo szybko ;pp Dlatego tak wyszło Oczko)
Jestem zdecydowana na tama ID L. <Dzięki wam <33 Duży uśmiech> Ale jeszcze jedna prośba ... jest ktoś na forum ?? <użytkownik,dział kupię/sprzedam> gdzie mogłabym kupić od kogoś nowe lub używane tamagotchi ID L ?? Na eBay'u trochę drogo :// Około 230/240 polskich złotych. Może jakieś strony internetowe ?? Czy może tylko eBay i nic więcej ?? Proszę o pomoc ; )
Odpowiedz
230 zł to jest normalna cena i według mnie za taką cenę opłaca się kupić Tamagotchi ID'L nowiutkie. Nikt Ci nie sprzeda używanego. Smeg rzadko wchodzi na forum. Trzeba poczekać jak będzie miała czas.
Odpowiedz
Uhhh... ;( Więc kupuję Tama ID L na eBay'u ! ; D Ale mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie !!! Duży uśmiechD Niektóre tama ID L na eBay'u kosztują <z przesyłką> 230 złotych, a niektóre 350 złotych. Od czego to zależy ?? Kupić to droższe, czy tańsze ??
Odpowiedz
http://www.ebay.pl/itm/NEW-TAMAGOTCHI-ID...3cc66f5ea1
Są jeszcze takie naklejki z Tama jeżeli chcesz to kup trochę drożej, a jak nie potrzebujesz naklejek to kup tańsze. Jak masz Tama gdzie ci się starła farba to możesz mniejsze naklejki nakleić. Twój wybór.
Odpowiedz
Po prostu inni sprzedawcy. No i niektore kolory sa drozsze, ale kogo obchodzi kolor.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Wiem, wiem ;D Po prostu nie wiedziałam, czy na przykład moje tama podczas przesyłki nie ulegnie zniszczeniu, a później zwrotu nie będzie. Myślałam, że tak jest z tymi tańszymi i wydawało mi się to podejrzane. Uśmiech) Dzięki wszystkim za pomoc !!! Uśmiech)
Odpowiedz