Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
No ja też nie radzę kupować Tama-Go. Bez figurek dodatkowych jest nudne. A z figurkami jak masz kasę jest super!! Ja mam v6 i bez przerwy używam i jeszcze mi się nie psuje. I na takie głupoty jak przesuwa się ekranik w bok nie zwracam uwagi.
BartissXD .
Niezarejestrowany
Spoko, ale ID'l nie ma na allegro, a ja z Ebay nie kupie.. Ja tylko z Allegro..
Możesz poprosić Smeg może ci sprowadzić ID L'a z Ebaya, a jak dojdzie do Smeg wystawi ID L'a na allegro.
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
Smeg sprowadzała z eBay'a. Ostatecznie może mogłabym ci sprowadzić, (yay, przydało się, że mama ma PayPala. XD) No, ale to mało prawdopodobne. Najlepiej czekać, jak smeg będzie miała dużo czasu. XD Dobra, ale koniec gadania o TMGO.
BartissXD .
Niezarejestrowany
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Myśle że to tama po prostu pare razy dostało w przewozie "po łbie". Pech po prostu.
Ja bym sie pytala o ta reklamacje, bo to cale "pewnie nie przyjmie" to czysty pesymizm. Nigdy nie wiadomo.
I owszem, tmgo nie polecam.
(14-04-2012, 21:22)sweep. napisał(a): Jest to oryginalne Tamagotchi, i znając życie, pewnie nie zakupione za zbyt dużą cenę. Przesadzasz - Tama jest tylko nieznacznie uszkodzone, ot, niewielki szczegół estetyczny, jak tak bardzo Ci przeszkadza przesunięcie, to myślę, że dałoby radę po prostu rozkręcić obudowę i lekko przesunąć wszystko tak, żeby było jak chcesz.
Sorry za odkop.
Masz rację. Ja mam Tamagotchi Angel nowe i to szkiełko minimalnie się przesuwa na boki, wyświetlacz takie pikselki działają poprawnie (po prostu to nie jest rzecz, żeby myśleć, że tama jest zepsute) jak się przetrze ściereczką z kurzu. Mi to nie przeszkadza. Ważne jest to, że jest wogóle, i że wogóle moje nowe Tama działa jak należy. I nie warto się przejmować byle drobnostką.