Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Podroba .
Witam , na Allegro zakupilem dwa Tamagotchi od uzytkownika London Style . Dla Kuzynki Rozowe w Gwiazdki a dla Siebie Zielone w Bebenki . A wiec moje jest chyba podrobione. Pod napisem Tamagotchi pisze jeszcze Music Star . Jak sie dotyka tam gdzie jest podczerwień to to czerwone lata, przemieszcza się w ten i ten bok . Ekran ma szpare z jednej strony. Ikonki są w bok. Jakby cały ekran się przesuna. Wiec czy to prawda ?
Odpowiedz
Akurat jestem pewna jednego. Napis Music Star pod napisem Tamagotchi jest jak najbardziej poprawny. Co do reszty, według mnie dziwnie wytłumaczone i nie rozumiem. Dasz radę zrobić zdjęcie tamka? A na przyszłość spacje rób po znakach interpunkcyjnych a nie przed. c:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
A nie przypadkiem London Stylik? Kupowałam od niej tama-go. Z tego co widzę to ona ma same dobre opinie więc daj lepiej zdjęcie.
Odpowiedz
Tak, od London Stylik. Zaraz dam zdjęcie.

Edit:
[Obrazek: 34obtoy.png]

Proszę..
Odpowiedz
Niezbyt pomogło. Ale nie wydaje mi się, żeby była to podróbka. Po prostu pech i zepsute jest. Ale jeśli da się normalnie grać to nie tak źle, tylko przez ten pasek ekran jest mniejszy. Myślę, że takie już było, a nie, że ci London Stylik zepsuli. Prawdziwy pech.
Odpowiedz
zdjęcie tosterem robione...?

TMGC jest oryginalne, tylko, tak jak mówi Scal, jest trochę... popsute. Ale w sumie to aż tak bardzo to przeszkadza?
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No tak , bo Ucina ..
I ogólnie mi przeszkadza, ja to mam pecha..
Odpowiedz
Ciekawe ile tostery mają megapikseli. XDDDDDD

Strasznie ucina? Przecież to tylko kawałek. Albo nam pokaż zdjęcie robione tosterem co ma no nie wiem... co najmniej 3 megapiksele. XD O ile dasz radę.
Odpowiedz
Może tak z... 0.5? XDDDD Nie znam się, przykro mi. :c // off

A co z reklamacją? Skoro ci to przeszkadza to możesz spróbować.
Odpowiedz
Nie , raczej nie .. Pewnie nie przyjmie ..
Odpowiedz
No to co ci mamy poradzić?
Swoją drogą, skoro nawet nie chcesz spróbować napisać do sprzedawcy, to ten...
Odpowiedz
Ok , dzięki ..
Odpowiedz
Jest to oryginalne Tamagotchi, i znając życie, pewnie nie zakupione za zbyt dużą cenę. Przesadzasz - Tama jest tylko nieznacznie uszkodzone, ot, niewielki szczegół estetyczny, jak tak bardzo Ci przeszkadza przesunięcie, to myślę, że dałoby radę po prostu rozkręcić obudowę i lekko przesunąć wszystko tak, żeby było jak chcesz.
[Obrazek: siggys.png]
Odpowiedz
Tak, jasne, nie mam co robić, one i tak już nie działa, wyłączyło się i nic, nic . Wymieniałem baterię i w ogóle.. Tama-Go Sobie kupie..
Odpowiedz
Nie radzę. XDD v6 jest milion razy lepsze, sama swoje dwa MS'y kocham. A TMGO nie ma pozytywnych opinii. No, jak ma się figurki to jest okej. (Yay, ja mam figurkę a Tama-Go nie. XD) Lepiej już iD L'a kupić. XD
Odpowiedz