Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ supermarket u lisette ~
witam w moim sklepie
Cennik:
Grafika
* sygnatura: 5 gp
* zestaw - avatar + sygnatura: 7 gp
* nagłówek: 10 gp
* banner: 5 gp
* znaczek: 3 gp

Wiersze
* krótki wierszyk: 4 gp
* dłuższy wiersz: 6 gp
* życzenia: 5 gp

Krzyżówki
* Jolka [ mała / duża ]: 4 gp
* Panoramiczna mała: 5 gp
* Panoramiczna duża: 7 gp
* Baśka [ mała / duża ]: 3 gp
* A-Ż [ mała / duża ]: 4 gp

Przykłady prac: > klik <

Uwaga: Nie wszystkie zamówienia mogę być w stanie wykonać. Powiem, czy owe zlecenie zostanie wykonane.
Uwaga 2: Przyjmuje zamówienia od 3 osób naraz. Więcej w kolejce nie może być. Pominę, jeśli jakieś zostaną złożone podczas oczekiwania trzech szybszych osób.
Uwaga 3: Jeśli praca, którą wykonam nie będzie się podobała, nie trzeba wtedy płacić, ale proszę, żeby mi to zgłosić. W takim wypadku mogę poprawić zamówienie. Jeśli nie chcesz po prostu płacić, ale używać wykonanej pracy, powiadom mnie o tym, trudno - jeśli np. brakuje ci do zapłacenia gp. Oczko

Zapraszam!
Obecnie jest: ZAMKNIęTE

Kolejka:
- julietta = zestaw
- Natura = zestaw
- Tamaaga = avek
- niunilove6 = zestaw + wiersz
"Avatar, sygnaturka.

Takie trzy zestawy.
Jeden niech będzie związany z miłością, drugi z pentagramami, szatanem, czerwonym czy coś w tym guście, trzeci - niech to będzie niespodzianka."
Możesz dokładniej opisać pierwszy i drugi? Na razie zaczynam niespodziankę. Oczko
Po prostu zrób coś z miłością, nie wiem - manga, serca, różne te rzeczy z tym związane.
Drugi tak jak wcześniej napisałam.

Liczę na Twoją kreatywność Lyrr. : )
Lajruś, ja poproszę avatar 100x100 w takim czerwonym, przejrzystym odcieniu, jak Twój, ale z Fay'em. : ) I do tego ramka czerwona.
Unhappy Junhyung is unhappy.
Sajmon, pierwsze jest. ^^

[Obrazek: 23hq746.png]

[Obrazek: 2q1xic7.png]

Half, tylko skończę dwa pozostałe zestawy i się zabieram. : )
Okk, zapłacę jak już całość dasz. :>
Niespodzianka, sajmon:

._________.

[Obrazek: 34r96w3.png]

Zdaję sobie sprawę z... paskudności tego avatara. >.> Możesz nie płacić za cały ten zestaw. ;x
[Obrazek: 2mcf3ar.png]

Co do ostatniego zestawu, wiesz, mówiąc szczerze, do takich rzeczy nie mam weny. D; Nie mam wprawy w szatańskich pracach. XD

Half, zabieram się za Twój. : ]
Ładnie, dzięki. <3

Już Ci dotuję.
EDIT: Nie da się dawać Gp. o3o
Trudno, z gp. Potem może się da.

Half, wiesz, avek ma być czerwony i w ogóle, ale... taki jak mój. Mój ma osobę, która była od razu w takich kolorach, a Fay, z którym ma być praca dla Ciebie, jest blondynek o niebieskich oczkach i nic tam czerwonego, żeby tak wyszło. XD Możesz wybrać inny kolor / osobę?
Zestaw avatar+ sygnatura proszę, razy dwa.
1 z Rozen Maiden.
2 z czym chcesz. :3
Poproszę Zestaw Avatar+Sygnatura z Luką Megurine z Vocaloid. Kolor różowy na tle. Możesz zrobić potem jeśli jesteś zajęta ^^
Akurat mam dosyć dużo czasu. ;D

Dopisuję Was do kolejki. Teraz, w związku z zaistniałym problemem w wypadku zamówienia dla Half, zajmę się zleceniem Cheerful a potem Chii.

Cheerful, zlecenie z Rozen maiden to niesamowita przyjemność. *_* Szykuję Ci ze Suigintou~ <3
A-Ż małai duża
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Lisette napisał(a):Kolejka:
- .halfi. = 1 avatar
- cheerful = 2 zestawy
- Chii = zestaw

Uwaga 2: Przyjmuje zamówienia od 3 osób naraz. Więcej w kolejce nie może być. Pominę, jeśli jakieś zostaną złożone podczas oczekiwania trzech szybszych osób.
HerbataTea napisał(a):A-Ż małai duża
I co w tym wypadku Tea? :d

Akurat zrobiłam jedno dla Cheer, więc wsadzę Cię do kolejki, ale ludzie, patrzcie. Jak są 3 osoby w kolejce na końcu pierwszego postu to po prostu czekacie.

Cheerful:

[Obrazek: 21ni81s.png]

I standardowo paskudzki avatar:
[Obrazek: 9vlf76.png]

[ Dodano: 2010-10-21, 15:12 ]
Cheer, drugi zestaw. Oczko

[Obrazek: se991h.png]

[Obrazek: 27y7tw1.png]

[ Dodano: 2010-10-21, 15:27 ]
Chii. Duży uśmiech

[Obrazek: zx3zu9.png]

[Obrazek: iwmdkh.png]