Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazgroły
... <-,->
Co mam z tym zrobić? ^^
Odpowiedz
Ten pan ma dziwnie umiejscowione ucho. Mam już chyba jakiś wstręt do "mangowych" twarzy. .-.
Ale cienie i włosy - owszem ładne.

Serio ludzie, jak się ma czas i cierpliwość można takie cuś zrobić. Długopisem bardzo łatwo się cieniuje.
Odpowiedz
A dobra, to wiesz co, narysuj jak sobie mnie wyobrażasz. : D XDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(07-04-2012, 18:24)Silver napisał(a): Ten pan ma dziwnie umiejscowione ucho. Mam już chyba jakiś wstręt do "mangowych" twarzy. .-.
Ale cienie i włosy - owszem ładne.
Aha, rzeczywiście. xD Dziękuję ^^

(07-04-2012, 18:24)Silver napisał(a): Serio ludzie, jak się ma czas i cierpliwość można takie cuś zrobić. Długopisem bardzo łatwo się cieniuje.
Dokładnie. Tylko nie rozumiem co do tego maa czas, bo rysowanie na papierze zajmuje mi w kij więcej czasu niż gdy np robię coś na kompie. Oo

...Inka... tak raczej wiem jak wyglądasz, wiesz? ^^ O Jezu. Ale ma być mangowo czy "realistycznie"? (jak realistycznie to bardzo mi przykro ale jest długa kolejka z moją siostrą na czele...)
Odpowiedz
Ten chłopak na ostatnim rysunku ma ucho trochę za małe i za nisko no i głowa jakby z tyłu trochę spłaszczona. Co do ucha, według zasad powinno się zaczynać na wysokości nosa a kończyć na wysokości brwi. (jeśli źle mówię, proszę mnie poprawić, nie pamiętam dokładnie.)

Ale ogólnie narysowane naprawdę ładnie, włosy wycieniowane świetnie i oczy bardzo mi się podobają Uśmiech
[Obrazek: siggys.png]
Odpowiedz
(07-04-2012, 20:03)Thimiss napisał(a): ...Inka... tak raczej wiem jak wyglądasz, wiesz? ^^ O Jezu. Ale ma być mangowo czy "realistycznie"? (jak realistycznie to bardzo mi przykro ale jest długa kolejka z moją siostrą na czele...)
Nooo, chodziło mi o to że ten... XDDDDD
Ale w takim razie mangowo. XD

[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz