Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
słaby ekranik
Hej.
Jestem tu nowa więc mam nadzieję że pomożecie mi "ogarnąć" tą całą zabawkę jaką jest Tamagotchi.
Kupiłam sobie ostatnio na Allegro używane V4. Wsadziłam baterię trochę używaną żeby sprawdzić czy działa. Wszystko działa ok tylko ekranik jakiś taki słaby, dziś kupiłam nową baterię z nadzieją że to polepszy ale niestety. Obraz jest widoczny ale tylko pod kątem, jak pionowo trzymam Tamagotchi to nic nie widać Smutny
Czy jest jakiś sposób na polepszenie obrazu, czy po prostu ekranik się psuje? Jak myślicie?
Odpowiedz
Skontaktowałam się z poprzednim właścicielem i twierdzi że tamagotchi nie było nigdy rozkręcane, wiec może po prostu kończy swój żywot. A szkoda kurcze, one serio są takie nietrwałe? Wam też tak szybko się popsuły? :/
Odpowiedz
Nie mi się nie popsuły żadne. v3, v4, v4.5 mają jasność wyświetlacza normalnie. Tamagotchi są trwałe jak ktoś, kto się boi rozkręca albo grzebie w płycie głównej może się zepsuć. Ale jak dbasz o Tama nosisz w pokrowcu jak gdzieś wychodzisz i trzeba pilnować, żeby nie upadło na podłogę to jest szansa, że ci przetrwa kilka lat, albo nawet dłużej.

Możesz wstawić zdjęcie jak wygląda u Ciebie w v4 wyświetlacz?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Postaram się jak najszybciej dodać zdjęcie. I jednak to wersja 4.5.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości