Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Zastanawiam się nad zaskakującą ciszą na konfie. Czy aby nie rozmawiacie sobie same, moje panie? XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
wycieram klawiaturę.. XD o fu, tu się w środku zaraz coś zalęgnie tak w ogóle. XD
Odpowiedz
Poważnie się zastanawiam nad swoim zdrowiem psychicznym...
Odpowiedz
Przeklinam tłumaczy i śmieję się z tańczącego Przyjemniaczka. :'D
Odpowiedz
Ziewam.
Odpowiedz
Jem tabletkę.
Odpowiedz
Zastanawiam się nad chwilowym brakiem botów, jem bułkę.
Odpowiedz
Ziewam, narzekam, powtarzam fragment wiersza i jęczę że jeszcze zostało mi ponad 20 linijek. Yay.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Próbuję zrobić stos kartek na jutro, dziwię się, ze można zadawać takie głupie pytania. .-.
Odpowiedz
Robię wszystko żeby tylko się nie uczyć. ^^'
Odpowiedz
(27-02-2012, 20:39)Thimiss napisał(a): Robię wszystko żeby tylko się nie uczyć. ^^'
Porzuciłam już ten stos z myślą "jakoś się zrobi". Przesadzają z tymi kartkami. o_x
Piję soczek, jak to ja. I dojadam mikroskopijną pizzę. XD
Odpowiedz
Usycham. Jakoś tak. Wczoraj to myślałam, że umrę, dzisiaj jest nieco lepiej, ale nadal nie funkcjonuję jak normalny człowiek. Przynajmniej od szkoły wolne. I myślę, ile będę mieć do uzupełniania. Yeee.
Odpowiedz
Jęczę, bo doszłam do wniosku, że mój rysunek jest do niczego. Chyba czas zacząć od nowa. ><
Odpowiedz
Przepisuję na historię daty i takie tam. D:
Odpowiedz
Padam, myślę skąd wziąć kartony, czytam książkę. Czemu w biedronce nie było kartonów, no czeemu. ;_____; I czemu dałam się zmusić do wystąpienia w klasowym Mam Talent, gdzie Kinga i Sara będą tymi jakimiś z Monster High. I szafki z kartonu, no jasne. D:
Odpowiedz