Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy
Super notka! Duży uśmiech
Pozdrów Michaela od mojej Marceli z v6 (Onpotchi) .
Odpowiedz
Pozdrowiony Duży uśmiech Pozdrów z powrotem. Oooo zbiera mi się na notkę!
No i notka jest!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
26 lutego, 20:45

Michael spokojnie grał sobie na gitarze, gdy nagle ktoś zapukał do drzwi.
Poszliśmy otworzyć - to listonosz! Dał nam paczkę i wyszedł. Mały szybko ją otworzył. W środku było napisane "Od mamy" i hot dog Duży uśmiech Michael strasznie się ucieszył i wzruszył na myśl o mamie Smutny Przytuliłam go i włączyłam mu stereo.
[Obrazek: para3f.png]
Michael cieszący się z hot doga Duży uśmiech
EDIT: Kurczę, same panie go adorują ^^
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Ojoj bo Michael przytyje. xD A moja Chamametchi nadal się w nim kocha. xDD
Odpowiedz
xD Kto mi dał 5 gwiazdek? ^^
Odpowiedz
Nie ja. *zapomniała* Ale już daję. Mały Michael już pewnie śpi. Uśmiech
Odpowiedz
Ja również daję 5 gwiazdek za ten słodziutki pamiętnik ♥ .
Odpowiedz
No, to następna notka. Wybaczcie, że tak późno, ale się źle czuję ostatnio. Chyba się przeziębiłam :<
~~~~~~~~~~~~~~~~
27 lutego, 21:15

Mój mały Michael powinien niedługo urosnąć. Chciałabym, żeby stał się Kikitchim :3
[Obrazek: para4.png]

W ciągu trzech godzin trzy razy przyszedł do nas listonosz.
Za pierwszym razem przyniósł kupę, za drugim serce, a za trzecim gwiazdkę.
Później trochę poćwiczyliśmy i pobawiliśmy się króliczkiem Even, a potem poszliśmy do przedszkola i wygraliśmy z kuribotchim (dobrze napisałam? xd). Potem jak zwykle Michael potańczył do swojej ulubionej piosenki. Ponieważ był zestresowany, pochwaliłam go. Zmieniłam godzinę, żeby pospał, bo miał już 75 punktów stresu!
Pozdrawiamy wszystkich naszych czytelników i ich tamków, w szczególności Chamametchi Even Oczko

Odpowiedz
Dzięki za pozdrowienia. :3 Myślałam, że Michaelek już urósł... Jakby stał się kikitchim to by pasował do chamametchi xD Ale jeszcze za wcześnie na kombinowanie partnera. xD Pozdrowię chamamcię jutro rano. :3 Pozdrów Michaela ode mnie. :3
EDIT: Oh i jeszcze dwa całuski od chamametchi xD
Odpowiedz
Dobrze Duży uśmiech Niestety, wczoraj miałam pracowity dzień i musiał parę chwil pobyć na pauzie, ale myślę że jutro już urośnie Oczko (mam nadzieję, że na kikitchiego).
Odpowiedz
Ja i moja Chamamcia trzymamy kciuki. Duży uśmiech
Odpowiedz
Nawet jak na niego nie urośnie, będę go kochać takiego, jaki jest (ale to nie zmienia faktu, że ma być kikitchim!).
Odpowiedz
(27-02-2012, 21:41)ZuzaBo napisał(a): Nawet jak na niego nie urośnie, będę go kochać takiego, jaki jest (...)
Moja chamamcia też. xD Kocham twój pamiętnik i jestem stałą czytelniczką jak widać. Oczko
Odpowiedz
Chyba się przeziębiłam. Nie poszłam do szkoły.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
28 lutego, 12:20

Michael obudził się i zjadł śniadanie. Potem pobawił się trochę z króliczkiem, gdy nagle ktoś zapukał do drzwi. To znowu listonosz, z paczką od mamy. Otworzyliśmy ją. Tym razem to nie zwykły hot dog, ale... 20 000p! To się nam przyda, bo Michael jako nastolatek nie będzie się żywił kaszką i mleczkiem. Następnie zagraliśmy w Sound Block. Niestety, wygraliśmy tylko 8 punktów oryginalności, ale to zawsze coś. Zajrzałam do itemów i znalazłam łopatkę. Dałam ją małemu, żeby sobie pokopał. Wykopał...słoneczko Uśmiech
[Obrazek: para5l.png]
Odpowiedz
Aż mi się zachciało zagrać na moim MS Oczko
[Obrazek: 2a01ap5.png]
Odpowiedz
Music Star reaktywacja! Duży uśmiech
No to jeszcze coś dopiszę, jako że się nudzę :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
28 lutego, 14:20

Michael właśnie grał na gitarze, gdy znowu przyszedł listonosz - tym razem mama przysłała nam roślinkę. Roślinka rosła w górę, po czym pojawiła się na niej torebka z pieniędzmi. W środku było 800p Uśmiech Potem wybraliśmy się do przedszkola. Mój mały zdolny tamek wygrał z hitodetchi. Chyba król był z niego dumny, bo przysłał mu mleko.
*niech już urośnie, bo nie ma o czym pisać xD*

Odpowiedz