Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy
Muzyka 
.Językamiętnik Music Star:.

~~A więc postanowiłam pisać pamiętnik mojego MS <3 Nie będzie zdjęć ekranu niestety (nie wychodzą) ale będzie tekst i czasem jakieś obrazki, pamiętając o moich nikłych umiejętnościach. Życzę miłego czytania.~~

Zaczynamy! ♥

24 lutego, godzina 19:55

Nasza Violetchi została gwiazdą i wyszła za Kuchipatchiego. Urodził im się synek - jak go nazwiemy? Piszcie w komentarzach Uśmiech
Zabrałam moją Nikę do sklepu. Kupiłam tam lizaczka dla małego, ale że nie było nic ciekawszego, wróciłam do domu. Reszta rodzinki ucieszyła się i odtańczyła taniec radości Duży uśmiech
Co by teraz porobić? Zmieniłam zabawkę z konika na pociąg i instrument ze słuchawek na harfę. Tamkom spodobała się ta zmiana. Zajrzałam do naszych itemów i wyciągnęłam stamtąd plastikową zjeżdżalnię. Rodzice na zmianę zanosili na głowie małego, który ze śmiechem zjeżdżał w dół. Kiedy im się znudziło, postanowiłam od początku wprowadzać dziecko w świat muzyki, i dałam im stereo. Mama włączyła muzyczkę i razem zatańczyli. Tata śmiesznie tańczył, kucał i wstawał. Potem Nika pograła trochę na harfie i zostawiłam moje małe w spokoju :3
Na dzisiaj tyle - tamki mówią papa Duży uśmiech
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Michael dla dziecka! Duży uśmiech Fajny pamiętnik. Będziesz pisać codziennie? Uśmiech
Odpowiedz
Even, postaram się. Mój pamiętnik jest raczej słaby, ale ostro potrenuję rysowanie tamków (ale to brzmi Duży uśmiech) i będę robić więcej ilustracji. Michael zmieści się? Ja się jeszcze nie łapię w długości imion :O
Odpowiedz
Zmieści się. Michael ma 7 liter a w MS można nadać Tamkowi maksymalnie 8 liter.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Mój pierwszy tamek w Ms nazywał się Michael! ;u; Bierz to imięęęę.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ja też miałam jako jednego z pierwszych Michaela, jak 90 ileś procent ludzi z MS. XDDDD
Odpowiedz
No to tak nazwę Duży uśmiech
25 lutego, 9:30

Nasza rodzinka obudziła się. Od razu wszyscy zrobili się głodni, więc dałam im kukurydzę i hot doga. Następnie pograłam trochę w Sing a song i okazało się, że Violetchi ma już 999 punktów w każdej kategorii! Nie wiem, czy to coś ważnego znaczy, ale to zawsze jakieś osiągnięcie ^^ Poszłam do sklepu i kupiłam czapkę. Najpierw założyła ją Nika. Skakała i podnosiła czapkę w górę, a mały Michael skakał z radości. Po chwili do zabawy przyłączył się Kuchipatchi ze swoim czarnym kapeluszem i razem odtańczyli "Taniec kapeluszy". Znowu zgłodnieli, więc zajrzałam do lodówki i... okazało się, że jest pusta! Poszłam więc ponownie do sklepu i kupiłam winogrona. Już miałam wychodzić, gdy ujrzałam płytę CD Hip Hop. Kiedyś Nika miała taką, tyle że Rock, ale niestety są one jednorazowe i już jej odsłuchała. Położyłam płytę na półkę, włączę ją przy okazji. Nakarmiłam moje tamki winogronami i pozwoliłam im trochę odpocząć Uśmiech

Odpowiedz
Fajnie. Uśmiech Moja Belltchi z v7 i ja pozdrawiamy twoje tamki! Duży uśmiech
Odpowiedz
A ja jestem tą piękną dziesiątką procent? XDD

Brawo, pisz dalej, bo twój pamiętnik strasznie kojarzy mi się z moim. ^^ O matko, muszę go kiedyś reaktywować, muszę ochronić mój tytuł Najlepszego Pamiętnika... XD Ale to kiedyś, o, wiem już kiedy. XDD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Jak muszą mieć zdjęcia (nie obrazki, tylko zdjęcia) to przenieś, bo nie mogę zrobić wyraźnych zdjęć ekranu. Postaram się pisać dłuższe ^^ I coś narysować niedługo.
~~~~~~~~~~~~~~~

25 lutego, godzina 15:40

Nika ma już 9 lat. Jak ten czas leci, dopiero latała w pieluszce...
Dosyć wspomnień, rodzinka czeka. W sklepie nie ma nic ciekawego, bo mam kasę. A jak nie mam, od razu tyle bym kupiła! Z braku zajęć, postanowiłam narysować moją rodzinkę ^^
Taaa. Wiem, brzydkie, wzorowałam się na typowych obrazkach z neta.

[Obrazek: paraw.png]

Wygląda, jakbym skopiowała i zamalowała... boże...

Przyszła jeszcze gitara i dała nam trochę kaski, ale w sklepie nic ciekawego nie ma, więc tyle na dzisiaj, chyba że coś się stanie, to dopiszę.
Odpowiedz
Oki, to przeniosę i pousuwam poprzednie posty o tych regulaminach i zdjęciach żeby nie zaśmiecały pamiętnika. XD
A pamiętnik fajny, ładnie rysujesz. ~
Odpowiedz
Dzięki Uśmiech Nie sądzę, żeby to było piękne, zwłaszcza dziecko xD Dobra, kolejny wpis.

~~~~~~~~~~~~

26 lutego, 15:55
Rano okazało się, że rodzice odeszli. Smutne maleństwo stało na środku i płakało. Wpisałam imię - Michael i go nakarmiłam. Żeby poprawić mu nastrój, włączyłam mu stereo. Później trochę spał, trochę jadł aż w końcu usłyszałam charakterystyczny dźwięk i... Michael urósł na Kuchitamatchiego! Po paru minutach przyszła do niego pani przedszkolanka i wręczyła mu... króliczka. Mały nazwał go Even (może Even się nie obrazi? Oczko ) i zaczął się z nim bawić. Potem powiedziałam mu, że pójdziemy do przedszkola. Trochę się przestraszył, bo jeszcze nie wychodził z domu. Wziął ze sobą królika i go odprowadziłam. Kiedy wróciliśmy, Michael był podekscytowany. Wymachiwał króliczkiem i coś mówił. Opowiedział, że najpierw tańczył z panią i innymi dziećmi, a potem skakał na skakance z kolegą i wygrał. Bardzo mu się tam podobało i stwierdził, że jutro też tam pójdzie. Potem wymieniłam harfę na gitarę i trochę sobie pograł. Gust muzyczny z muzyki azjatyckiej zamienił się na rocka, a następnie w R&B. Kiedy skończył, pograłam trochę we wszystkie gry.
Statystyki Michaela:
Waga: 15 LB.
Tone: 285
Rhythm: 299
Original: 271
Muzyka: R&B
Tak jak pisałam, jest Kuchitamatchim.
A na koniec Michael z Even :3
[Obrazek: para2d.png]

Odpowiedz
Even? Dzięki Duży uśmiech Fajny rysuneczek. ^_^ Pozdrów ode mnie małego Michaela. Duży uśmiech Przystojniaczek z niego. Uśmiech
Odpowiedz
Pozdrowiony Duży uśmiech Uff, nie trzeba zmieniać imienia króliczkowi Oczko I pozdrów swoje v7 od Michaela xD
Odpowiedz
Ok. :3 Moja Chamametchi chyba się podkochuje w Michaelu... xD I teraz cały czas jej tłumaczę, że jest dorosła (swoją drogą dziwne że w v7 ona jest dorosłą postacią) a Michael jest dzieckiem. Ach te miłości. *ajajajajaj*
Odpowiedz