Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie TMGC wybrać?
Wiem, były takie tematy, ale zazwyczaj między dwoma, trzema tamkami, a ja mam ogólne pytanie: Jakie TMGC wybrać jako kolejne? Mam już V3 i V6 i zastanawiam się nad tymi wszystkimi nowymi... Niestety, wiele jest po japońsku i boję się, że nie zrozumiem, jak grać ;( Pomoże ktoś? Doradzi, jakie najbardziej ze swoich lubi? Takie, żeby też nie było bardzo trudne, jakieś fajne gry... Jeżeli zaśmiecam forum, to zamknijcie.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Hmm... tak se patrzę, że masz v3 i v6 czyli te najfajniejsze (wg. mnie przynajmniej) wersje, więc jak coś to jakieś japońskie może... Z opcjami nie ma u nich większego problemu (obejrzałam kilka filmików na YouTube i już znam wszystkie opcje *-*). Polecam iD. Jak coś to poczytaj pamiętnik Belli albo Inki i zobacz czy fajne. ;D
Odpowiedz
Osobiście nie polecam iD, to znaczy polecam, ale iD już nie znajdziesz. W przeciwieństwie do iD L'a oczywiście. Wszystkie opcje obczaiłam w jeden dzień, a było to moje pierwsze japońskie tamagotchi. A tak to jak dla mnie v5 jest fajne, a dla innych nie, więc nie wiadomo, ja po prostu uwielbiam v5.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ja polecam Ci ID L. Wszystkie opcje obcykałam w 1-2 dni. Również to moje pierwsze japońskie Tamagotchi. Japoński wcale nie jest przeszkodą. Musisz zapamiętać opcje w ikonce drzwi. 1 to gry druga to park itp. A ID już nie znajdziesz na Ebayu. Nawet jak jest ID Blue Silver to kosztuje 600 zł. Ja mam ten wzór ale kupiłam od Michu za 250 zł o ile pamiętam. Kocham ID.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
A gdzie znajdę ID L ? Grałam w V5 i było średnie, trochę nudne... takie inne.
Odpowiedz
Możesz poprosić Smeg, żeby ci sprowadziła z Ebaya.
Odpowiedz
A ile mniej więcej może kosztować?
Odpowiedz
Ja kupiłam od Smeg za 230 zł z przesyłką. Teraz nie wiem ile będzie kosztować. Za bardzo się nie orientuję.
Odpowiedz
Ok, pomyślę. Chodziło głównie o poradę, i pomyślę nad ID L ^^
Odpowiedz
Moim zdaniem v4 jest jeszcze fajne - taki klasyk jak v3, ale masz większą kontrolę nad postacią, która Ci wyrośnie. V4.5 i to to samo co v4, tylko inne tamki praktycznie, v5 odradzam (szybko się nudzi, mało opcji wbrew pozorom), a iD polecam, kolorowe Tamagotchi to naprawdę coś fajnego. ^^
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bella, tylko skąd ja teraz wytrzasnę V4? Moja przyjaciółka ma co prawda V4 i V5, może za jakąś sumkę od niej wyłudzę, bo nie gra, ale nie wiem, czy się zgodzi... Bo nigdzie już nie ma tych fajnych staroci ;(
Odpowiedz
Tutaj jest nowe Tamagotchi v4: http://ww.ubraniadladzieci.home.pl/?podk...Tamagotchi
Niestety tylko jedyny wzór ale nówka sztuka!
Odpowiedz
Ale jakie drogie. o_o

Zuza, spróbuj w Empiku. Z tego co pamiętam, niedawno widziałam tam v4.5.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ja się wtrącę ale nawet v3 widziałam w Puchatku za 18 zł więc w jakimś sklepie z zabawkami jeszcze zostaną i to na pewno chociażby v4.5. Chociaż v4 to nie mogłam nigdzie znaleźć. Oo Powodzenia życzę. c:
Odpowiedz
Bella, ty widziałaś w takim ogromnym Empiku? Czy takim mniejszym? I gdzie?
Odpowiedz