Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi iD L
Nie, tata mi kupił.
EDIT: Mam je już. Ja mam fioletowe, moja siostra-różowe. Fioletowe ładniejsze Duży uśmiech
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Przeczytałam na Tama-Zone, że ma się pojawić nowa wersja: Tamagotchi ID L Princess Spacy ver. Premiera ma być pod koniec marca 2012 r.
EDIT: Dowiedziałam się, że z jednym nowych zwierzaków będzie Kizunatchi!

EDIT:
Tak będzie wyglądało nowe Tamagotchi ID L Princcess Spacy ver:
http://livedoor.blogimg.jp/tamagotchid/i...e8f505.jpg

EDIT: Nowe zdjęcie Tama:
[Obrazek: 2z5pzra.jpg]
Cudna obudowa.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Przesadzają już totalnie. -.- Ile tych ID L'ów wyjdzie jeszcze? -.-

Uważaj na kropki. // Scal
Czy to cokolwiek wnosi do tematu?

Słodka ta obudowa, ciekawe czy jakaś kosmiczna gra jest, albo miejsce.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Jeszcze będą nowe postacie min. Himespetchi, bracia Spacytchiego chyba jako nastolatki Akasupetchi Piposupetchi. Jak wyjdzie ta nowa wersja zobaczymy.
Jak dla mnie mocno przesłodzone... I zgadzam się z Even, już tego trochę za dużo, zamiast wprowadzać po jednej zmianie do już istniejącej wersji, mogliby stworzyć coś zupełnie nowego.
Ciekawam ile będzie kosztować jak się pojawi na eBay'u.
Pewnie około 300 zł. Dobrze, że teraz Bandai w Ameryce nie wymyśla jakichś nowych amerykańskich wersji Tama.
Jako ze sprzedalam DSi mam zbedne 240zl.
Oplaca sie kupowac iD L'a? Albo iD L'a 15th anniversary?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Hilla obejrzyj sobie na youtube filmiki (mnie rani, że w ID L'u nie ma studia fotograficznego...). Oczko //offtop

Co do tematu... Ciekawi mnie jakie nowe funkcje będzie miało to tama *myśli*. Może będzie Królewska rodzinka tak jak w v5.5. *-*
Kurczę, zastanawia mnie czy by sobie nie sprawić tego iD L *drapie się po głowie w zamyśleniu*. Brzmi zachęcająco. Michu, ile dałaś za swojego? Kupowałaś na eBay'u?

Btw, nie masz co robić o 7:00 rano? ;DD // offtop.

EDIT: O, dobra, mam, tu znalazłam fajną aukcję: http://www.ebay.pl/itm/TAMAGOTCHI-ID-L-W...7368wt_905
Ja kupiłam od Smeg 230 zł za ID L. Warto kupić można przesyłać itemy przez podczerwień.
Dogz - Kupiłaś pieniądze dając ID l'a? (tak wyszło) xD
Kurczę, muszę się zastanowić jak to zrobić, bo nie mam konta na eBay, a chciałam sobie sprawić to iD L. Wygląda fajnie. ^^ Ma ładną obudowę, strasznie mi się podoba niebieskie. *_* Chociaż kusi mnie też Dinkie Dino. xD
Ra z Tama Zone zrobił fajny filmik o iD L, ale jest tam głównie opis, więc jak ktoś nie rozumie po ang to nic z tego nie będzie wiedział... http://www.youtube.com/watch?v=0SDGHP6ELDo

(Dogz, co to jest v7 wg Ciebie? Tak teraz popatrzyłam na to jakie masz Tamki Język / offtop, wiem...)

EDIT: LOL, w życiu nie słyszałam, żeby Tama-Go było v7. No ale ok. Koniec offtopu.
Carol - v7 to tama-go przecież.Oczko //offtop