Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Siedzę nago przed kompem, gram w Ether Saga i popijam herbatę Duży uśmiech.
+ Zaglądam tutaj ^^. Ogólnie- sielanka <3. A może jestem czysto nienormalna, Wy też lubicie siedzieć nago i grać w MMO?
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Nie nago, ale tak, lubię. XD Szczególnie w to z tymi tykami. XD
Siedzę.
Odpowiedz
Czekam 5 minut na pokrycie jednorożca, zastanawiam się, czy będzie róg, myślę w ogóle. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
^ Howrse? XD
Czytam artykuły o kotkach. :3
Odpowiedz
No ofc. Moja kochana rożka Liv~ <3 Po zmianie płci, kiedyś była Vendelem. XDD

Postarzam Liv. XD
Odpowiedz
Tera próbuję się na to zalogować i odgadnąć hasło. XD
Odpowiedz
^ XDDDD

Wysyłam Liv na zawody~ Super jest ta Loteria teraz. <33
Odpowiedz
czuję się opuszczona. ;.;
emuję i robię pracę z niemca więc...
Odpowiedz
Powracam do czasów wczesnego dzieciństwa i oglądam Simsala Grimm. Jakie kiedyś były fajne bajki dla dzieci. :3

Edit: Teraz zaczynam lecieć po kolei po bajkach Disneya. Zakochany Kundel już obejrzany, a teraz kończe Mojego Brata Niedźwiedzia. Dlaczego zawsze przy tym muszę ryczeć? ;___;
Odpowiedz
Trafiłam na piosenkę którą zadedykował mi 4msc. temu ktoś... wtedy dla mnie bardzo ważny, aż się łza w oku kręci.
Czas na wspominki ^^.

PS. Thimiss, nie przejmuj się :* też zawsze ryczę po Disneyu... A przynajmniej przy "Mój brat niedźwiedź". Disney jest wspaniały, takie ... Romanse/smuty specjalnie dla dzieci. (nie tylko tych małych, nawet i tych "nieco" większych, ostatnio z bratem oglądałam^^, ma 22 lata, też płakał).
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
O, ja za pierwszym razem z Niedźwiedziem ryczałam, zresztą za drugim tyż, ale mniej. ^__^
Szykuję się do szkoły.
Odpowiedz
Siedzę w łóżku i choroba mnie dobija.
Odpowiedz
(30-01-2012, 07:14)Ecco napisał(a): O, ja za pierwszym razem z Niedźwiedziem ryczałam, zresztą za drugim tyż, ale mniej. ^__^
(30-01-2012, 01:03)SakuNoTora napisał(a): PS. Thimiss, nie przejmuj się :* też zawsze ryczę po Disneyu... A przynajmniej przy "Mój brat niedźwiedź". Disney jest wspaniały, takie ... Romanse/smuty specjalnie dla dzieci. (nie tylko tych małych, nawet i tych "nieco" większych, ostatnio z bratem oglądałam^^, ma 22 lata, też płakał).
No właśnie ja niezależnie ile razy oglądam niektóre z bajek Disneya to ryczę jak bóbr. I nawet nie wiem czy za każdym razem nie jeszcze bardziej. Duży uśmiech

Robię sobie ciąg dalszy maratonu bajek Disneya. :3 (Jeszcze wczoraj w nocy Piękną i Bestię oglądałam)
Jak będę miała dzieci to czy będą chciały czy nie - będą musiały oglądać klasykę Disneya zamiast tych głupot co teraz dla dzieci puszczają. >D

Odpowiedz
Umieram z nudów... D:
Odpowiedz
Piję sobie własnoręcznie wyciśnięty (szpan normalnie) sok z grejpfruta. :3
Odpowiedz