Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
(08-01-2012, 17:32)Ecco napisał(a): Midlana - Za PW, i za to, że mnie kochasz. Ja Ciebie też. <3 Za wysyłanie zdjęć iD L'a (ha - jeszcze je mam), za to, że jesteś miła i kochana dla wszystkich bez wyjątku. Dziękuję. <3

Też mam jeszcze te fotki iD L'a XDDD
To ja Ci dziękuję, za to co zrobiłaś. <333 Dzięki. C;
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
(08-01-2012, 15:53)Inka napisał(a): Ejtis - za planowanie kolonii z ciocią Calli i Yas, za moje urodziny na Skype i ten zawód, jak się okazało, że Calli nam powiedziała, że cośtam i nie może przyjść a grała w jakąśtam grę. Za ustawianie se głupich opisów i w ogóle. Za lajkanie postów i spam. Za "Incza", "Ejczicz" i "Ejtisowa". Za zaczęcie mojej miłości do bawienia się lepienie z modeliny/fimo.
I za "MY LOLI NO TOUCHING". Rozwaliło mnie to. XD W ogóle to dziękuję i przepraszam, że się wszystko rozpadło.
yay, też dziękuję. Za wszystko.
I pamiętaj, zawsze zostaniesz moją loli. I nie oddam Cię Sodzie. Ani nikomu. ;_;
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Ecco, to z 10 km ode mnie. 8DDDD <3

Rin - Pierwsza moja znajomość na forum. Przedtem czasami niechętnie wchodziłam na TW, nawet chciałam to skończyć, zostawić, odejść. Właśnie do czasu. A zaczęło się to wszystko od jakiejś Twojej naturalnej sympatyczności, bo inaczej nie miałabym zamiaru robić dla Ciebie sygnatury, choć wtedy moje jeszcze kompletnie miękkie serce i tak by mnie do tego zmusiło. Dziękuję za kupkę ze złota, za Tubisia Mściwego, za nieudaną rozmowę na Skypie, gdzie głównie ty rozmawiałaś. Za konfy z Saku, za Zieloną Szkolę, kiedy przez te 5 dni uświadomiłam sobie ile dla mnie znaczysz. Za kartkę świąteczną, za bransoletkę, po prostu za wszystko. Nawet jeśli to słowo: "wszystko" nie obejmuje tych rzeczy, tego co przeżyłyśmy tu i na gg, wiedz, że to nie są puste słowa i znaczą tyle, ile najbardziej pojemny mózg i najgłębsze serce nigdy nie zrozumie.
Saku - Największa wariatka jaką znam, choć to możliwie ogromne przeciwieństwo tego, co gra moja dusza. Za to ciche dołączanie do wojen na SB, za konfy z Rin na gg, za te odpały, które zapamiętam na długo. Przede wszystkim też za konkurs o Nano, jak w dogrywce mnie wspierałaś i poganiałaś, żebym wreszcie wstawiła ten rozdział. I choć czuję, że wszystkie więzy między nami się zerwały, to ja wciąż będę o Tobie pamiętać.
Ecco - Córka, najukochańsza córka na świecie. Kolejna osoba, która zawsze będzie gościć w mej pamięci i sercu. Za nasze królowanie w odliczaniu 2000-3000, za stosy, SoLL, za konfę. Za nasze rozmowy na gg, za pocieszanie (moja specjalność~), za klony, Alberta i Huberta. Za to, że wydaje mi się, jakbym Cię od zawsze znała. Już jakiś czas czuję, że jesteś moją bratnią duszą, że nie mogłabym przestać się z Tobą przyjaźnić, czułabym tak wielką pustkę, że nic ani nikt nie mógłby jej zapełnić lub zniweczyć. Dziękuję. Bardzo.
Cheerful - Moja guru pisarska. Za rozmowy o pogodzie, za pocieszanie, za gadanie o kotkach, zwierzakach i w ogóle. I za konfę, za odzyskiwanie weny. Za tyle prezentów na gg, że aż ciepło się od nich robi. Za Twój ogromny optymizm, za to, że z Tobą każdy dzień jest wesoły, nawet jeśli to najbrzydszy wieczór listopada. Za wszystkie wskazówki, za to, że dla mnie jesteś Holmesem normalnie, za zgadywanie co idziesz oglądać i za wszystko. O Tobie można pisać bez końca, i nawet jeśli zapiszę całą stronę, to pozostanie ogromny niedosyt, więc lepiej skończę już teraz, zanim się rozpiszę do reszty. Dziękuję.
Inka - Za nasze pisanie PW, szczególnie za ten, który mnie zdezorientował (wiesz który? XD). Za rzucanie Cię na stos, za to, że nie wiem czemu kiedyś się Ciebie bałam. Za psychologa, pocieszanie, wybór avków. Za konfę, za psucie wujkowego komputera... XDDD Za to, że jesteś, bo życie tu i wszędzie wyglądałoby zupełnie inaczej. Bo nawet dla osób po których tego się nie spodziewasz możesz znaczyć więcej niż myślisz. Za wszystko i nic, bo wystarczy, że jesteś i wtedy wszystko jest piękne.
Neomi - Za gadanie o książkach, o szkole. Za stosy i niestosy. Za nasze rozmowy podczas których moja samoocena i odwaga leci szybko w dół. Za pojedynek na postacie. Umiesz wszystkich pocieszyć, nawet nie wiesz kiedy. I za to wszystko naprawdę Ci dziękuję.
Midlana - Za bycie pierwszą osobą na TW, dzięki której się zaśmiałam, za emanowanie przyjaźnią do wszystkich, za te fotki iD L'a, których w gruncie rzeczy nie zrobiłam. I za podawanie ci gg, choć jeszcze w ogóle nie pisałyśmy.
Thimiss - Za konfę, za bycie jedyną osobą na konfie, która nie spamowała w ogóle. Za gazetkowe forum i za wszystko co w nim jest (a raczej czego nie ma). Bo po prostu jesteś kochana. Dzięki.

I wiedzcie, że dziękuję Wam wszystkim. I tym, którzy mnie nigdy nie polubią, i tym, których ja nigdy nie polubię. Bo jesteście tu i zawsze będziecie. Dziękuję.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
O. Jejku. Dzięki. Ją teraz ryczę. ;_;
Jesteście najlepszymi przyjaciółmi jakich można sobie wymarzyć. Scal. Dziekuję. <3 Strasznie. <3
Inka. Scal to ślicznie ujęła. Wiele dla mnie znaczy sama twoja obecność. <3
Bardzo was kocham.
Odpowiedz
Tubiś Mściwy płacze. p.p Dziękujęęę Skarleto. <333 Jesteś niesamowita. :'3 Ale pozwól że podziękowania napiszę trochę później bo mój ból głowy mnie zaraz zamęczy. :c Dziękuję. <3
Odpowiedz
Scal, Ecco, dzięki. ^__^
Chociaż, Scal, nie, nie wiem które PW Cię zdezorientowało. XD

Ejtis, nie dam się~~

No które? Chyba tylko w jednym było "<3333333333333333333333333333333333333333(...)33333333333333333333". XDDDD Pamiętasz już? XD // Scal
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(08-01-2012, 19:18)Scalvirie napisał(a): Midlana - Za bycie pierwszą osobą na TW, dzięki której się zaśmiałam, za emanowanie przyjaźnią do wszystkich, za te fotki iD L'a, których w gruncie rzeczy nie zrobiłam. I za podawanie ci gg, choć jeszcze w ogóle nie pisałyśmy.
To ja Ci dziękuję za wszystko C; *huuug*

również za to, że mnie adoptowałaś. XD
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Reanimuję temat.
Zapewne będzie długo.

Michu.
Za to, że jesteś dla mnie jak... jak mama. Siostra. Ktoś bardzo, bardzo bliski. Przepraszam że Cię czasem martwię i dziękuję, że mi pomagasz, wspierasz... Zawsze wiesz kiedy dowalić jakiś żart, dzięki czemu wszystko momentalnie robi się bardziej pozytywne. ;u; Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie. Ani DDMu.
Pamiętasz, jak kiedyś pisałaś, że chciałabyś mieć mnie za córkę? ;_; To ja chciałabym mieć taką mamę. Srlsy. Kocham Cię. <3

Maciek.
Gdzie ja mam w ogóle zacząć?
Nie wiem, mam wrażenie że jesteśmy jedną osobą, nawet nie pamiętam jak to się z nami zaczęło, bo czuję się, jakbyśmy się całe życie znali. Nie było u nas tego niezręcznego okresu, od razu poszliśmy razem hejcić ludzi. :B "Na serio? Nie, na niby". Kocham.
Dziękuję za poprawianie mi nastroju, wierzenie we mnie, komplementowanie mnie, wysłuchiwanie mnie, znoszenie mnie, za snapy z fochającym się psem, za lubienie tej samej muzyki, za to, że nie mieszkasz jakoś tragicznie daleko ode mnie, i za to, że przyjedziesz. <3
Serio musimy wreszcie odlecieć na naszą planetę. Nadszedł czas. Poczekamy jeszcze, aż przyjdą mi płyty, i możemy się stąd ewakuować.
Kocham Cię. Dziękuję za to, że jesteś.

Lyree.
Pufa! <3 Dziękuję za wszystkie kłótnie, wszystkie fora które razem przeszłyśmy, za trojana kiedy chciałaś się pogodzić, za te wszystkie zdjęcia, za nasze spotkania, za froyo i kanapkę, za szukanie taksówki, za colę na środku parkingu...
Za wysłuchiwanie mnie, dawanie mi kopa żebym szła się uczyć, za smsy, lamy, pufy, fufy, filary, wszystko. Ile się znamy? 7 lat? CAŁE ŻYCIE.
Za wprowadzenie mnie w m&a, serio nie wiem gdzie bym teraz była gdyby nie to... o,o
Za chlep trzosnkofy, goniącą nas kobietę, głupawe telefony (co to było? o śmietniku? XDDDDDDDD). Przyjedź jeszcze do mnie, ten sklep w którym byłyśmy strasznie się zmienił!
Kocham Cię.

Rhaenys.
Nie znamy się jakoś super mega 100% dobrze, ale kurde... *siada i patrzy w górę na Rha jak szczeniaczek*
Dziękuję za porady włosowe! ;u; Bardzo.
Za bycie tu na forum. <3

Hilla.
Jakoś straciłyśmy kontakt, który miałyśmy jak miałam pewnie z 10-11 lat i byłam irytującym dzieckiem grającym w IMVU. XDDDD
Ale uwielbiam Twoje poczucie humoru, i dziękuję że mnie znosiłaś przez ten dłuuuuugi czas mulenia na IMVU. XD Tęsknię za tym. ;u;

Bella.
Boże, Marta. Za DSa w pokrowcu Sony! Pamiętasz to jeszcze?
Za zamawianie za mnie lodów, niezręczne robienie zdjęć, łażenie w deszczu, oprowadzanie po Gdańsku. Za no-lajfienie w kawiarni na konsolach. XD
Dziękuję za oddanie mi mojego pokrowca na telefon, dzięki czemu miałam pretekst żeby spędzić z Tobą jeszcze jeden dzień, ehehhehheheheheh

Carol.
Za bycie sobą.
Te nasze idiotyczne kłótnie dały mi do myślenia. Nie chcę się kłócić. Nie zawsze musimy się ze sobą zgadzać, fakt. Ale bez przesady.
Dziękuję i przepraszam.

Vollmer.
Za to, że tu jesteś. Nie znamy się jakoś dobrze, ale gdyby Cię tu nie było to byłoby pusto. Po prostu czuję, że nie może Cię tu zabraknąć. ;;;;;

Chciałam napisać więcej osób, ale w sumie nie wchodzą nawet już na forum, więc... TTTT

Powinniśmy się kiedyś wszyscy razem spotkać.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Zawsze jak się kłóciłyśmy to z jednej strony byłam na Ciebie wściekła, a z drugiej strony było mi przykro, że prawdopodobnie nigdy się nie zakumplujemy. Bo obydwie mamy strasznie ciężkie charaktery i przeciw sobie jesteśmy straszne, ale jestem pewna, że po jednej stronie byśmy na 100% się bardzo polubiły. Tylko za często jedna lub druga jest w złym humorze i czuje potrzebę dogryzania. xD
nie wspominając już o tendencji do zamykania się na ludzi
Zaczęłyśmy to nie od tej strony co trzeba. Ale ja wiem, że to można jeszcze naprawić. Oczko
Odpowiedz
Oooo Inka uroczy temat Duży uśmiech
Dziękuję Ci za miłe słowo i za to, że tak miło mi pokazywałaś swój ,,wuosowy progres" - bardzo sympatyczne to było. I w ogóle, że okazałaś się super fajna, bo zawsze jakoś tak bałam się Inki - adminki. Bez powodu Duży uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
^ Ale Inka jest moderatorką... xD

//sry za off Oczko
Odpowiedz
Awwwwww, jakie to kochane jest, serio, max mi humor poprawiłaś. ;______; dgjdsbhgkjbashbdgas
Kocham strasznie!

I tylko czekaj aż przyjadę, znowu cały dzień będziemy szukać typowych fanów....XDDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(16-01-2015, 22:05)Inka napisał(a): Hilla.
Jakoś straciłyśmy kontakt, który miałyśmy jak miałam pewnie z 10-11 lat i byłam irytującym dzieckiem grającym w IMVU. XDDDD
Ale uwielbiam Twoje poczucie humoru, i dziękuję że mnie znosiłaś przez ten dłuuuuugi czas mulenia na IMVU. XD Tęsknię za tym. ;u;

;___;
Też za tym tęsknię, ale no, IMVU się zpsuło i mi jeszcze konto usunęli chamy! No i nie mogę tej strony z tanimi creditsami znaleźć. :c Ale fakt, fajnie było. Sorry że później często czasu nie miałam.
Pamiętasz że nawet krótko RPowałyśmy przez gg? XDD I patrzyłaś jak w simsy gram? XD
Fajnie spędziłyśmy ten krótki czas. <3 Tobie też za to dziękuję, bo pamiętam że parę razy jak z tobą grałam przeżywałam dość trudny okres w życiu, a wyglupienie się pozwoliło mi się zrelaksować.
Btw... Nadal używam emaila na którym założylam twoje konto w IMVU. No co, każdy email się przydaje, haha.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Aww, też cię lubię Michu. <33 Niestety, nie jestem osobą do pogadania w prywatności, jakoś tak zdziwaczałam no. :c Musimy znowu konfę na skype reaktywować.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Inka <3 <3 <3
Mój DS nadal podróżuje w pokrowcu Sony. Miło mi, że tak dobrze wspominasz te dwa sierpniowe dni sprzed kilku lat, chociaż pewnie gadałam jak nakręcona. Jakbym nie zniknęła z forum, to może by się nam kontakt nie urwał. ;_;

Btw, miśki, jak chcecie to podajcie snapchata, bo tylko Hilli mam. :c
Ja jestem unkindangel jak coś.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz