Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
Dziękuję :

Chii. - bo da się lubić :3.
Ince - bo broni regulaminu (aż nadto)
Innym - bo jesteście fajni Uśmiech
[Obrazek: 6860832.png][Obrazek: 6863943.png]
Odpowiedz
SakuNoTora - bo jest fajna no !! =''=
Smeg - Naparzam ją wiadomościami , a ona wytrzymuje z tym moim charakterem gaduły Język .
Violetchi - Choć już nie zagląda na forum , to dalej ją lubię . :3
Michu - Bo tak l 3 l .
Milusia - Za to , że ma na sygnaturze Nyan Cat`a .
Taciara - Bo jest fajna noooo!!
Arigato wsystkim ~!
Odpowiedz
Dzięki wielkie Kyaa - bo pierwsza wstawiła mój nick w podziękowaniach ^3^! :łezka: dzięki ci Duży uśmiech!
Odpowiedz
Cheer- Dzięki za wszystko. Za pocieszanie, za wytrzymywanie ze mną. XD No i za to, że dzięki Tobie wena wróciła. :33
Rin - Ty mój Tubisiu Mściwy! 8D Za wszystko, za nieudaną próbę rozmowy na Skyp'ie, za to, że demon cię lubi. XDDDD
Taciara - Bo jakoś znosisz moje komentarze. x3
Saku - Choć teraz jesteś w Szwecji, to wiedz, że cię bardzo lubię. Dziękuję ci za nasze rozmowy itd. (Jesteś w Skandynawii, zazdroszczę. 8DDD)
Neomi - Za nasze rozmowy o szkole i o książkach. Ogólnie, za wszystko. ^^
I wszystkim innym, o których nie wspomniałam, ale znaczą dla mnie wiele. :3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
*puka się w głowę*
Jak ja mogłam na miłość Boską o Scal mojej zapomnieć D:?? Moja wena twórcza ^3^. Fajna jest.
Odpowiedz
Taciara - Nie dopisuj kolejnego nowego postu, bo bez skrupułów dam Ci ostrzeżenie, a nie lubię dawać ostrzeżeń. Lepiej edytuj 1, a nie dodajesz ciągle kolejne.
Odpowiedz
Lyree - za to, jak mnie pocieszyłaś, za to, że Ci się to udało, za to, że mogę Ci się wyżalić. Za inteligentne rozmowy, bańki mydlane i za to, że prawie nas ktoś przejechał pod Twoim blokiem.
Za nasze spotkanie, za plac zabaw, las, Twoją szkołę i szukanie mojego aparatu w krzakach. Za dzwonienie do ludzi, za lody, za Biedronkę i stację Shella. Za pisanie esemesów, hasacze i szamcie, za Rozen Maiden i to, że dzięki Tobie zaczęłam oglądać anime.
Za AnimeHouse, Anime-Dreams, animalsy, wszystkie kłótnie i w ogóle. Dziękuję, że jesteś. ♥
Bella - za spotkanie, za DSa w etui Sony, za mój pokrowiec od telefonu w Twoim samochodzie, za PokeWalkery, za "it's super effective", za pierwsze zabicie mojego DSa do tego stopnia, że nie chciał się już włączyć, za plac zabaw i zdjęcia, za to, że mogłam przyjść do Ciebie do domu,
za Twój śliczny zegarek i plan lekcji, za włączanie komputera, łączenie się i walczenie, za "weź pokemony które lubisz" które miało być "weź te najsilniejsze", za pokonanie mnie 6-0, za to, jak patrzyły się na nas tamte dziewczyny, za lody, no-lifienie, za parasol. Za to, że zawsze jak skądś wychodziłyśmy to sprawdzałaś, czy wszystko masz,
za oprowadzanie mnie po Gdańsku i esemesy w tramwaju, za granie w ClubPenguin, za mój upuszczony widelec i mycie go w kiblu, no i wzrok faceta który to widział. Za gadanie o kinie ileśtamD i za tych ludzi których spotkałyśmy. Dziękuję. ♥
Cheerful - za Yasumi, za identyfikatory z Azusą, za uśmiechanie się do zdjęć i za to stanie przy stoiskach. Za spanie w namiocie który nie trzymał się ziemi, za rozbijanie go i zamykanie na kłódkę. Za Inka i woreczek z napisem "Lolita". Za szukanie pizzerii i gadanie z dziwnymi osobami. Za to, że łaziłaś ze mną po tych wszystkich panelach.
Za bardzo treściwe rozmowy na Skype. Za herbatkę cytrusową, ciasto i obgadywanie kelnerek. XD Za zamawianie pizzy i jedzenie jej na schodach, za otwieranie coli w puszcze i obserwowanie robienia Konia Trojańskiego. Za odprowadzenie do oddawalni (? XDDD) bagaż i za tego ptaka który we mnie walnął. Za dzwonienie do mojej mamy najciszej jak się da i zwiewanie z kibla z kapturami na głowach "tak, żeby było widać pastę do zębów".
Za głupie siedzenie na warsztatach z rysowania i "obserwowanie", omg. Za rozmowy na gg i prezenty, za "-mogę przeklnąć? -możesz. -ja ........". I ofc za "supcio". Dziękuję za wszystko. ♥
AnnMarioll - za rozmowy o anime i mangach, dramch, fangirlowanie, piszczenie do mikrofonu i ogólnie rozmowy na skype, za Harumę i tego Takeru, przeglądanie nyanyana, spam obrazkami, za to, że zawsze mnie pocieszasz, za japońca, za jego zdjęcia i za tajne śledztwo celem dowiedzenia się czegoś więcej. Za emowanie i gadanie o wszystkim, mieszanie Usuia z Kazehayą,
favowanie moich zdjęć na dA, rysowanie i w ogóle. Za pokazywanie chaosu na biurku, za "wszyscy Cię hugają", "Ecco Cię tera huga i idzie". Za wszystko. Dziękuję. ♥
Mijam - za meeta, wiga (przepraszam), tea party, za zwyzywanie kelnerek, za shake'y (? XD) i truskawki. Za "to pewnie nasi" i witanie się z Euflonicą. Za "z jakiej jesteście bajki" i "występujecie w przedstawieniu?". Za płacenie stówą i siedzenie w Gołębniku. Za żegnanie się i esemesy, za to, że nie wiesz, jak mam na imię (może już wiesz). Za "reno kangyr" i to, że biegnąc do Ciebie prawie wpadłam pod samochód. Za wypomnienie mi, że nie przewiązałam butów,
za śmiech Miwako, za eyeliner, i za to, że miałyśmy napiać że żyjemy jak wrócimy, za macanie kiecek i w ogóle. Jesteś epicka. Dziękuję, że jesteś. ♥
Scalee - za to, że mogłam Ci się wyżalić, za "każdy człowiek jest inny i każdego trzeba szanować, bo nie ma dwóch takich samych osób" (może nie dokładnie, ale ja to tak odebrałam i zapamiętałam. :3). Za konfę, znaki chińskie i za to, że jesteś modem. Dziękuję. ♥
Ecco - za granie w gry, atakujące mnie pająki, gnębienie dziecka piszącego że ma 18 lat, również za konfę za znalezienie Cię na naszej-klasie. Dziękuję. ♥
Shiro - za listy, pomarańczkę z kawaśnym uśmiechem, za pole, czereśnie i Forever Young, za wszystkie rozmowy na Skype, esemesy i Twój avatar. Za biwaki i spanie w namiocie z Kłapouchym. I ketchup. Za bransoletki z muliny i pocztówkę z Francji.
Za iSing, za "jak zaczynam przy kimś śpiewać, to już jest dobrze", "Boże ale mnie pięty... o, ciasteczko" i "o, więcej ciasteczek". Za Twój obóz językowy i pokazywanie mi zdjęć tego chłopaka. Za Twój email "Narta W.", i za to, że wróciłaś. I za "ha, nie spodziewałaś się". Kocham, dziękuję, że jesteś. ♥
Ejtis - za planowanie kolonii z ciocią Calli i Yas, za moje urodziny na Skype i ten zawód, jak się okazało, że Calli nam powiedziała, że cośtam i nie może przyjść a grała w jakąśtam grę. Za ustawianie se głupich opisów i w ogóle. Za lajkanie postów i spam. Za "Incza", "Ejczicz" i "Ejtisowa". Za zaczęcie mojej miłości do bawienia się lepienie z modeliny/fimo.
I za "MY LOLI NO TOUCHING". Rozwaliło mnie to. XD W ogóle to dziękuję i przepraszam, że się wszystko rozpadło.

I całej reszcie forum też dziękuję. Jak się tak wypisuje kolejne rzeczy i tyle wspomnień... aż się popłakałam. :'D Fajnie.

♥♥♥
chyba z dwie godziny to pisałam. XD ale opłacało się. : D

Uuu, wzruszyłam się. c: I coraz bardziej wydaje mi się, że jednak będę psychologiem. XDD Hug~ // Scal
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(08-01-2012, 15:53)Inka napisał(a): Bella - za spotkanie, za DSa w etui Sony, za mój pokrowiec od telefonu w Twoim samochodzie, za PokeWalkery, za "it's super effective", za pierwsze zabicie mojego DSa do tego stopnia, że nie chciał się już włączyć, za plac zabaw i zdjęcia, za to, że mogłam przyjść do Ciebie do domu,
za Twój śliczny zegarek i plan lekcji, za włączanie komputera, łączenie się i walczenie, za "weź pokemony które lubisz" które miało być "weź te najsilniejsze", za pokonanie mnie 6-0, za to, jak patrzyły się na nas tamte dziewczyny, za lody, no-lifienie, za parasol. Za to, że zawsze jak skądś wychodziłyśmy to sprawdzałaś, czy wszystko masz,
za oprowadzanie mnie po Gdańsku i esemesy w tramwaju, za granie w ClubPenguin, za mój upuszczony widelec i mycie go w kiblu, no i wzrok faceta który to widział. Za gadanie o kinie ileśtamD i za tych ludzi których spotkałyśmy. Dziękuję. ♥
Dziękuję. ;_;
Prawie się poryczałam, wakacje mi przypomniałaś i w ogóle. No i, rany, Ty to wszystko pamiętasz?! Mój pokrowiec do DSa i to, że zawsze sprawdzam, czy wszystko mam? ;_; *hug*

[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Inka, dzięki. : DD Naprawdę. *wzruszona* *hug*

Teraz moja kolej.
Scal - Pierwsza osoba, która mnie tu zrozumiała i polubiła. Wiem, że wtedy byłam głupia i nieznośna, więc dziękuję dwukrotnie. Cieszę się, że mogę powiedzieć Ci wszystko i że nie zostanę wyśmiana. Dziękuję za Alberta, za SoLL, za podnoszenie mnie na duchu i rozmowy z piątej klasy. I za konfę. I za wysyłanie rozmów. I za to, że jesteś i że wydaje mi się, jakbyś zawsze tu była. I za to, że żeby się z Tobą spotkać władowałabym się w samochód dziewczyny mojego kuzyna (mieszka blisko Ciebie). Naprawdębardzo dziękuję. <33
Neomi - Za wszystko. Za to, że jesteś odważna i kochana i jesteś dla mnie wzorem do naśladowania. Że nie boisz się mówić, co myślisz, przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. I za to, że chciałabym mieć taką starszą siostrę. I za gg, i że idealnie trafiałaś z zaczynaniem rozmowy kiedy było mi smutno, i że Cię po prostu uwielbiam. Dziękuję.
Anju - Za smsy, za to że mieszkasz tak blisko i że tyle mi wysyłasz mmsów. I za to, że chcę się z Tobą spotkać. I za wydzwanianie do mnie z panną Katarzyną. Dziękuję.
LadyTama - Za to, że mnie lubisz. I tym razem jestem pewna. Za rozmowy i spoilery (tak, to z tym dźganiem nożem). Dziękuję. :3
Inka - Za gry. I za zabawę w chowanego. I za konfę, a szczególnie za to, jak się fajnie spamowało. XD I za to, że mimo, że na początku się Ciebie bałam (mooderator!), ale teraz wiem, że mogę Ci zaufać i że nie zostanę przez Ciebie wyśmiana. I za to, że Cię lubię. Dziękuję. ^_^
Thimiss - Za to, że mnie po prostu polubiłaś. Za pierwszy głos. Nie wyobrażasz sobie, ile dla mnie znaczył. Za nieudaną próbę rozmowy, kiedy to ja coś zrobiłam z mikrofonem. Za to, że jesteś naprawdę sympatyczną osobą i że robisz śliczne sygny. I za konfę ofc. I za obijanie się na gazetkowym forum, i za rozmowy o (nie wiem czy to podchodzi pod przekleństwa?) Japońca i Murzyna. Dziękuję. <3
Sophie - Za to, że mnie lubisz. Mimo, że jestem głupia i ciągle robię głupoty. Za "dręczenie" na gg. Dziękuję.
Midlana - Za PW, i za to, że mnie kochasz. Ja Ciebie też. <3 Za wysyłanie zdjęć iD L'a (ha - jeszcze je mam), za to, że jesteś miła i kochana dla wszystkich bez wyjątku. Dziękuję. <3
Lyr - Za to, że mnie zaciągnęłaś na TT. Za to, że jesteś bardzo oryginalną osobą i drugim moim wzorem do naśladowania. Za robienie mi zestawów, za zabieranie mi kasy z konta. XD Obiecuję, że zapiszę Ci wszystkie moje oszczędności w testamencie, żeby ci się już nigdy limit na chomikuj nie skończył. XDD Dziękuję.
Cheer - Za głos. I za konfę. I za to, że Cię strasznie lubię, i za prezenty. I za całokształt, za to, że jesteś zawsze wesoła i miła i to wo Tobie cenię. I za to, że strasznie bym chciała się z Tobą zaprzyjaźnić. Dziękuję. ^_^
Kolejność przypadkowa. Mam wrażenie, że o kimś zapomniałam, więc domagać się tam.
Odpowiedz
^ Ecco- to ja Tobie dziękuję, lol, zwłaszcza za te akcje z chomikiem. XDD <3

Inkaa~~
Cytat:Lyree - za to, jak mnie pocieszyłaś, za to, że Ci się to udało, za to, że mogę Ci się wyżalić. Za inteligentne rozmowy, bańki mydlane i za to, że prawie nas ktoś przejechał pod Twoim blokiem.
Za nasze spotkanie, za plac zabaw, las, Twoją szkołę i szukanie mojego aparatu w krzakach. Za dzwonienie do ludzi, za lody, za Biedronkę i stację Shella. Za pisanie esemesów, hasacze i szamcie, za Rozen Maiden i to, że dzięki Tobie zaczęłam oglądać anime.
Za AnimeHouse, Anime-Dreams, animalsy, wszystkie kłótnie i w ogóle. Dziękuję, że jesteś. ♥
Ojoj. :3
Tobie też dziękuję za wszystko. No i za to też, że zawsze jak wejdę na komputer i chcę z kimś popisać, to Ty jesteś online. ZAWSZE! XDD Za to, że do mnie przyjechałaś. Za to, że ze mną pisałaś nawet jak Ci się darmówki kończyłu. XDD Za ogół po prostu... :3 ♥ ~
A stacja pod moim blokiem to nie Shell, tylko Orlen~! XD
Za aparat w krzakach... Ojoj. Myślałam, że będzie się tam trzymał na tym drzewie. XDD

A za to, że nas ktoś prawie rozjechał, to już nie mi dziękuj, tylko temu kierowcy. XDD

Za szamcie... lololol. XDD *napad śmiechu* plaga. 8D
Odpowiedz
(08-01-2012, 17:32)Ecco napisał(a): Sophie - Za to, że mnie lubisz. Mimo, że jestem głupia i ciągle robię głupoty. Za "dręczenie" na gg. Dziękuję.
Nie wytrzymam, muszę napisać ~! Po pierwsze, droga Ecco to ja uchodzę za głupią pannę robiącą przez całe życie głupoty, więc Ecco nie mów tak o sobie, bo mi się przykro zrobi. Po drugie ''dręczenie'' na GG to moja specjalność i mam na dzieję, że moje tortury są o niebo lepsze niż te w szkole. Thank you very much <3.
Odpowiedz
(08-01-2012, 15:53)Inka napisał(a): AnnMarioll - za rozmowy o anime i mangach, dramch, fangirlowanie, piszczenie do mikrofonu i ogólnie rozmowy na skype, za Harumę i tego Takeru, przeglądanie nyanyana, spam obrazkami, za to, że zawsze mnie pocieszasz, za japońca, za jego zdjęcia i za tajne śledztwo celem dowiedzenia się czegoś więcej. Za emowanie i gadanie o wszystkim, mieszanie Usuia z Kazehayą,
favowanie moich zdjęć na dA, rysowanie i w ogóle. Za pokazywanie chaosu na biurku, za "wszyscy Cię hugają", "Ecco Cię tera huga i idzie". Za wszystko. Dziękuję. ♥
za śmiech Miwako, za eyeliner, i za to, że miałyśmy napiać że żyjemy jak wrócimy, za macanie kiecek i w ogóle. Jesteś epicka. Dziękuję, że jesteś. ♥

(08-01-2012, 17:32)Ecco napisał(a): Thimiss - Za to, że mnie po prostu polubiłaś. Za pierwszy głos. Nie wyobrażasz sobie, ile dla mnie znaczył. Za nieudaną próbę rozmowy, kiedy to ja coś zrobiłam z mikrofonem. Za to, że jesteś naprawdę sympatyczną osobą i że robisz śliczne sygny. I za konfę ofc. I za obijanie się na gazetkowym forum, i za rozmowy o (nie wiem czy to podchodzi pod przekleństwa?) Japońca i Murzyna. Dziękuję. <3

Yay, naprawdę strasznie strasznie się wzruszyłam, aż mi łzy w oczach stanęły (nie przejmujcie się, ja zawsze ryczę 8D). Chciałabym podziękować tylu osobom, ale boję się że o kimś zapomnę więc pozwólcie że zrobię to później gdy będę miała czas sprawdzić wszystko setki razy i za każdym razem dopisywać to co mi się przypomniało. ^__^
Dlatego też, mimo że chcę napisać mnóstwo, chociażby do podziękowania Inki i Ecco, napiszę to potem, ładnie składnie bo teraz mi same łzawe głupoty wyjdą. c:

Odpowiedz
(08-01-2012, 17:32)Ecco napisał(a): Scal - Pierwsza osoba, która mnie tu zrozumiała i polubiła. Wiem, że wtedy byłam głupia i nieznośna, więc dziękuję dwukrotnie. Cieszę się, że mogę powiedzieć Ci wszystko i że nie zostanę wyśmiana. Dziękuję za Alberta, za SoLL, za podnoszenie mnie na duchu i rozmowy z piątej klasy. I za konfę. I za wysyłanie rozmów. I za to, że jesteś i że wydaje mi się, jakbyś zawsze tu była. I za to, że żeby się z Tobą spotkać władowałabym się w samochód dziewczyny mojego kuzyna (mieszka blisko Ciebie). Naprawdę bardzo dziękuję. <33

Uuu, dziękuję za wyróżnienie mnie jako pierwszą. <33 Za Alberta nie dziękuj, bo zadziobię. XD I jeszcze jedno. Gdzie mieszka ta dziewczyna twojego kuzyna? 8DDD Dzięki wielkie, teraz ja się zabiorę za dziękowanie. c:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Marta - jasne, że pamiętam, jak mogłabym nie pamiętać? : DD *hug*

Ecco - też Cię lubię. ^____^

Lyr - ojej, a myślałam, że jednak Shell. XD No i tak, ja też myślałam, że się będzie trzymał... XD A ten gościu by nas z własnej winy rozjechał, a jeszcze wrzeszczał za nami. XDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Nie dziękujcie za podziękowania. Nie ma za co. :3
Scal, coś na I, bo mi ze łba wyleciało, ale tata się spytał gdzie to jest, a ona powiedziała, że: "koło czegośtam czegośtam Tuchowa czegośtam". XDD I jak to usłyszałam to zaplanowałam dręczenie, poza tym tam mają takiego ślicznego czarnego kotka. 8DD
Tak poza tym, to też się wzruszyłam. <3 Kocham was wszystkich bez wyjątku. <3
EDIT: Znalazłam w Google. Uniszowa. XD
Odpowiedz