Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tama-Go] Twój własny wzór ;D
1. Otwieramy w dowolnym programie graficznym ten obrazek, o wymiarach 169 X 208:
[Obrazek: plain_tama-go-faceplate.png]
Zwinęłam go z TamaZone ;D
2. Na białym polu tworzymy swój wzorek, ja zrobiłam taki (wiem, w złym rozmiarze, wy stwórzcie na podanym wcześniej szablonie ;D):
[Obrazek: 160y54i.jpg]
3. Wklejamy cały obrazek do PowerPoint'a i działamy według instrukcji obrazkowej:
[Obrazek: Tama-Go-faceplate_powerpoint.png]
[Obrazek: printer_settings.png]
Wycinamy wydrukowany obrazek i ozdabiamy TamaGo.
Ja niestety nie mam tej wersji, więc posłużę się gotowym przykładem:
[Obrazek: Tama-Go-faceplate_Tamagotchi-Music2.png]
(Wzorek stworzony przez Tama-Star_Girl z Tama-Zone.com)
I tak gotowe wygląda na Tama:
[Obrazek: Tamagotchi-Music_Tama-Go-faceplate.jpg]
Mam nadzieję, że można zrozumieć tę instrukcję Oczko
Wszystkie obrazki z tego poradnika pochodzą ze strony tama-zone.com, należą do użytkowniczki Tama-Star_Girl. Uśmiech
Poradnik oceniono na 25 punktów konkursowych. Proszę o podanie linka do konkretnego tematu na tama-zone.
Oto on: <!-- m --><a class="postlink" href="http://tama-zone.com/index.php?showtopic=23224&st=0">http://tama-zone.com/index.php?showtopic=23224&st=0</a><!-- m --> Oczko
Uśmiech 
Dzięki. Mam czarno białą drukarkę więc sobie takie zrobiłem:
ma.ly/a9e410
ma.ly/46a973
[Obrazek: 25asw9y.gif]
bardzo fajne ale na v5 nie pasuje. Zrobiłbyś to na inne wersje?
@UP: Przecież jedynie Tama-Go posiada wymienne wzorki -_-. Czy ty w każdym temacie musisz pisac jakieś bzdury?(sorry za mini-modding ;0)
A tak do tematu: Dzięki, przyda mi się, mam zamiar zrobic sobie taki jeden wzór.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
wiem ale kartke papieru naleić sie da na wszystko
No nie wiem jak chcesz nakleić kartkę papieru na zwykłe Tamagotchi.
To jest tylko do Tama-Go, na inne wrsje nie pasuje. Przecież nawet w temacie jest opisane [Tama-Go] co znaczy, że poradnik dotyczy tylko tej wersji. Siłą rzeczy - NIE MOŻE pasować na v5. Ech... Szkoda słów.

Ej, to tak ładnie wygląda, że przez jeden króciutki moment pożałowałam, że się swojego Tama-Go pozbyłam. ^^
doobra jestem zły bo strzeliłem głupote już absolutnie nic nie pisze :/
Trzeba by zmienic te obrazki na własne, bo na obrazku jest podane w calach, a w Polskiej wersji PowerPointa wymiary są podane w centymetrach.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Wystarczy, ze skopiujesz ten czarno-bialy wzor... Nie musisz nic w nim zmieniac.