Ankieta: Haneru czy Entama
Hanerutchi
Entama
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haneru czy Entama
Waham się którą wersję wybrać plzzz pomóżcie. Niezdecydowany
Napiszcie które ma więcej opcji.
Odpowiedz
Hm... Mi się zdaję, że Entama ma więcej. Mi się osobiście ono bardzo podoba, ale niestety go nie posiadam.
Odpowiedz
Zdaje mi się że tutaj może się wypowiedzieć osoba która ma dwie wersje- nie ja. Ale sądzę też że to TOBIE ma się podobać a nie nam!
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
(05-01-2012, 18:53)mijam napisał(a): Zdaje mi się że tutaj może się wypowiedzieć osoba która ma dwie wersje- nie ja. Ale sądzę też że to TOBIE ma się podobać a nie nam!

Mijam mi chodzi o to które ma więcej opcji, nie które mi się bardziej podoba.
Odpowiedz
Entama ma raczej wiecej opcji i o wiele fajniejsze e-tamago. Mam obie wersje.
I zalezy o ktorej wersji haneru mowisz- jedynka ma mniej opcji niz nasza v3, natomiast dwojka to niewiele rozniace sie, lecz jednak nie miejace paru mniejszych opcji entama.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Posiadam obie. XD
Hilla dobrze mówi, ale Tobie pewnie chodzi o Haneru 2. To pierwsze i tak jest bardzo rzadko dostępne, nawet na eBayu.
Ja myślę, że Haneru ma tyle samo opcji co EnTama, gier i itemków też po tyle samo chyba (o ile mój EnWarehouse nie kłamie XD).
Jedyną rzeczą są postaci, w EnTama jest ich trochę więcej.
Odpowiedz
haneru - nie mozna gotowac, możesz łączyć tylko z innym haneru, postacie są zarąbiście śmieszne, inne żarcie, itemy i zawody.
en - mozna łaczyc z prawie wszystkimi japońskimi tama, można gotować, więcej itemów niz w haneru, lepsze etamago.
Odpowiedz
Dzięki za wasze odpowiedzi bardzo mi pomogły. Może rodzice zgodzą się na entama. Uśmiech
Odpowiedz