Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NPF - Sprawy Organizacyjne (czynne)
UWAGA!!
Mam wiadomość. Od 2-go do 25 stycznia zawieszam pisanie. Mam szkołę i ważny konkurs, więc po prostu nie dam rady nic pisać. NPF zostawiam wam. Na forum będę od czasu do czasu, ale nic poza tym. Widzimy się za miesiąc. Papa i szczęśliwego Nowego Roku Oczko
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥

Odpowiedz
Ja od razu mówię, że będę mogła pisać tylko w weekendy i to nie wszystkie (zawody), ponieważ w tygodniu w internacie jestem w okolicach 19, a nauki mam pełno, więc nie dam rady, ale postaram się w weekendy.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Odpowiedz
A co z tym "wprowadzeniem"? Ktoś pisze w koncu czy nie, bo chyba nie ustaliłyście. Uśmiech
[Obrazek: tumblr_mn0hor0YXi1sqy6ajo1_500.png]
Odpowiedz
Dobra, ja mogę pierwszy, albo drugi rozdział napisać, jak wrócę z angielskiego.
Odpowiedz
Ej, ale te rozdziały o postaciach, mają być oddzielne, czy się łączyć, czy jak chcemy?
Odpowiedz
(07-01-2012, 10:57)Birdy napisał(a): Ej, ale te rozdziały o postaciach, mają być oddzielne, czy się łączyć, czy jak chcemy?

Ale, że co? XD Bo nie rozumiem. Jak chcesz to może Twoja postać spotkać postać innej osoby. Ale piszesz o tym co przydarzyło się Twojej postaci.
Odpowiedz
No właśnie. Uśmiech
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥

Odpowiedz
CZEMU NIKT NIE PISZE? Ja bym napisała już kolejny rozdział ale nikt nie wstawia, nie będę pisać rozdziałów pod rząd.
Odpowiedz
Ja mogę coś napisać za niedługo, ale jak na razie czekałam, aż ktoś inny coś da, żeby się skapnąć do końca, o co chodzi i jak to ma wyglądać. ;p
Odpowiedz
Dobra, to napisz, bo widzę że wszyscy zapomnieli że w ogóle NPF istnieje i nie wygląda to za dobrze. Tu nie ma nic do rozumienia. XD Z resztą, wejdź w stare roździały NPF i zobacz. :3
Odpowiedz
Ja nie zapomniałam, tylko nie mam czasu. XDDDD To ja będę trzecia, w piątek postaram się dać.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
To ja mogę być czwarta, postaram się na sobotę <nie ma czasu : />.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Odpowiedz
No to Scalvire, bądź 2, a Neomi 3, bo ja się nie wyrobie, zaczynam właśnie remont.
Niby mam już, ale muszę przepisać na kompa.
Odpowiedz
A to okej, mój rozdział będzie prawdopodobnie piątek/sobota, zależy. Kto piąty? XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
No ja też powinnam gdzieś tak wstawić. Więc po prostu, kto ma, niech wstawia, coś będzie nowego w końcu. :p
Odpowiedz