Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne
Thimiss/Ann (jak mam na ciebie mówić skoro nie było mnie za czasów Ann a uważam, że tak krócej i ładniej? XD), wstępnie zabieram Mementori, lubię zagarniać postacie~
Rozmawiałam z Anju przez telefon i mówi, że okej, ale że ona to zrobi. -.-' Ja nie wiem, czy wy za tym jesteście, czy może mam to zrobić ja.... cóż, podejmijcie decyzję. An będzie jutro. Uśmiech
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥

Mi jest obojętnie przez kogo będzie robione, byleby miało sens. Zdecydujcie między sobą, chyba, że inni będą za którąś.
Jakoś mam teraz bardziej zaufanie do ciebie, ale jeśli Anju uważa, że jest w stanie zrobić coś takiego, to niech robi.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
(28-12-2011, 21:19)Ecco napisał(a): Thimiss/Ann (jak mam na ciebie mówić skoro nie było mnie za czasów Ann a uważam, że tak krócej i ładniej? XD), wstępnie zabieram Mementori, lubię zagarniać postacie~

A bierz ją. xD Kaori w takim razie tyż, w pakiecie. xD
Możesz do mnie mówić jak chcesz, po imieniu, Thimiss, Ann, chociaż na próżno próbuję się pozbyć nicka AnnMarioll. xD
Mozna sie jeszcze dolaczyc?
Już nie z tego co wiem.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Szkoda. Mialam fajny pomysl na postac.
Zgadzam się, niech będzie. Jutro z Ecco razem przeedytujemy całkowicie nasze karty. (Ludzie Lodu będą cierpieć, cóż)
[Obrazek: PYf9yLD.png]
No to co, dziewczyny.... usuwacie ten temat, a ja zakładam nowy?
Edit - Anju powiedziała, że pozwala mi to zrobić. Grunt tylko, czy oprócz Neomi i Ecco ktoś się zgadza. Oczko

Rin i Scal się zgadzają. c: Co do reszty to albo rezygnują, albo olewają wszystko. XD
To mozna sie dolaczyc czy nie? xd Bo uwielbiam takie rzeczy. Uśmiech
Dołączaj siem! xD
Dawaj, Carol. c:
Dobra, usuńcie ten temat, stwarzam nowy i całkiem idealnie objaśniony. Wszystko od nowa.