Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne
Ja jestem w 1652 roku. XD Ja, jak się wyrobię. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Scal, chcesz?
Co chcę? Pisać? Wyraź się dokładniej. XD
Pisać, to ja będę po Tobie. c:
No, ale i tak się ugadałyśmy już. XD To pisz, ja też napiszę, wstawię, a potem ewentualnie poprawimy coś. Może załóżmy osobny temat na same rozdziały, żeby bałaganu nie było?
Dobra. Anju, zgoda? Jak chcesz zakładaj z rozdziałami dotychczas.
Ja, ja założę, ja. XD *idzie zakładać*
Nom, bez tych gadanin... Też mi się to nie podoba. Scall możesz być odpowiedzialna za porządek. A i, dziewczyny jak ktoś coś źle napisał to nie bójcie się go delikatnie poprawić. :3
Zrobione. To tutaj dyskutujmy o wszystkim, co nam nie pasuje, co chcemy dodać itd. A rozdziały w drugim temacie.
Scall... super, że zrobiłaś taki podział, ale... JA napisałam rozdział 6, więc gdzie on jest? Tam jest tylko ten od Neomi, a mojego nie ma. Smutny
I can feel your love is real
But I know that youre making me sick!.... ♥

Dziewczyny, ale serio, jak pisze że wątek służy do umieszczania poszczególnych rozdziałów, to już żadnego gadania tam nie wsadzać, bo znowu się bałagan robi (tak a propos posta Sophie, w wątku z rozdziałami). x.x Żeby to jakoś było.
No a ja mam taki pomysł. Postacie Anju i Samotnej trzymają się razem, a ja nie chcę zostać sama jedynie z Ecco. Może podzielmy się na grupki, lub ogólnie bądźmy w jednym świecie, bo u Anju i Samotnej są tylko wampiry, demony i łowcy, przez co czuję się osamotniona. XD Idę przepisać mój rozdział.
Okazało się że być może uda mi się dzisiaj dodać rozdział (jeśli mogę), więc po Scal pewnie dodam Uśmiech
Po Scal jestem ja, rezerwuję 9 rozdział. ; D
Ekuś, trochę zmieniłam mój. Nie idę do babci. XD