Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikołajkowe prezenty!
Co dostaliście na Mikołajki? Ja dostałam lalki Monster High Cleo i Deuca i Grający zegarek Monster High.
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Ja dostałam czekoladę lindor w kształcie czerwonej choinki. I dostałam jeszczę czekoladę wedla mleczną i truskawkową.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
TS3 Zwierzaki. <3
Dostałam czekoladę pomarańczową i kalendarz z psami na 2012 rok. No i wczoraj ostatecznie zarezerwowałyśmy z mamą sunię, odbierzemy ją w styczniu. :3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Słodycze, kalendarz z kotami na 2012 rok, pluszaka słonia z różą.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Ja dostałam lalke 'Glam', co dziwne jest ona od +9 lat, film ''Opowieści z Narnii - Podróż 'Wędrowca do Świtu', kalendarz adwentowy i później dostanę gazetkę 'Otaku'.
Umówiłam się z rodzicami, że na te Mikołajki nie kupują mi nic, bo mieli spore problemy finansowe (spowodowane pogrzebem). Ale pewnie coś wykombinują. Na mikołajki szkolne dostałam misia i czekoladę. Oczko
wierzę, że nie będzie źle, ziomek.
trzymaj się, pilnuj się.
Dostałam tym roku wyczepiste prezenty od przyjaciół. Od rodziców - podobnie jak Susi dostałam tylko taką dużą tabliczkę czekolady z powodów finansowych. C:
Za to na mikołajki szkolne podostawałam od koleżanki kolczyki, perfumy, kolejną czekoladę (xD wszyscy mnie znają na tyle że wiedzą że mam ogromne zapotrzebowanie na czekoladę), balsam do ust, za to z przyjaciółkami zrobiłyśmy sobie takie oddzielne mikołajki i dostałam trzy pierwsze tomiki Ourana! (tylko tych mi brakowało do tego żeby być na bieżąco z polskim wydaniem, no i oczywiście wczoraj wszystkie trzy przeczytałam jeszcze w szkole ze szczęścia) Dziewczyny na prawdę się postarały z trafnością prezentu, no i jeszcze musiały go dla mnie zamówić bo w Empiku nie dostanie się tych pierwszych tomów. C:
Ja jeszcze dodam pytanie, czy coś i co dawaliście na mikołajki innym? : D
O, przypomniało mi się, że ostatnio kupili mi 3 książki na mikołajki. Duży uśmiech
wierzę, że nie będzie źle, ziomek.
trzymaj się, pilnuj się.
Ja Dostałam od mamy Merci i porządne pastele (XD) od siostry prostownicę i buty (zimowe) a na klasowe dostałam kurs japońskiego Duży uśmiech
TS 3 Zwierzaki i psa, berneńskiego psa pasterskiego.
Edit.
Racuch:
[Obrazek: 2us7x3b.jpg]
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
PSA? *___*
Daj zdjęcie. Teraz. *-*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
The sims 2... moje pierwsze simsy! Jakoś wolałam 2 niż 3
[/align]
[Obrazek: sglnco.gif]
Ja umówiłam się, że nic nie dostanę, bo zamiast tego pod choinkę ma być PS3 z Move... Coprawda tata kupuje tylko dlatego, że to odtwarzacz Blu-Ray, ale to zawsze coś...
Słodycze. Tak, tylko tyle. : )