Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pokemon :)
Hejo <33 Znalazłam dziś mojego ( chyba ) pierwszego tamagoczowatego stworka- Pokemon Electronic Pet. Kupiony bodajże na jakimś dworcu przed długą podróżą Oczko Znalazłam baterie ( ukradłam z latarki ) i... działa! xd Stworzonko ma pewnie z 5 lat O.o Kompletnie nei wiem jak sie tym obsługiwać xD Na necie nic nie ma ;/ Są podobne, ale to nie te ;/ Widać go na tym filmiku*: http://www.youtube.com/watch?v=YH9Y3phP_wY w ok. 50 sek. Pomożecie?

*Filmik robiony przeze mnie. proszę o nie rozpowszechnianie Oczko
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Też miałam elektronicznego zwierzaka w kształcie Pikachu. Tylko, że tam był do opiekowania się pies.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ten Pikacz? XD Też mam takiego. I też tego nie ogarniam. XDD Wiem, że to jest pies raczej, ale nic poza tym. oo'
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Tez takiego mam, haha! XD To było takie dziwne, nie dało się z gry wyjść i musiałam baterię wyjmować XD
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Jak w tym Pikachu mi wyrósł dorosły piesio to miał taki fajny zakręcony ogonek. Teraz nie mam po prostu się zepsuł niestety.

EDIT:
http://allegro.pl/tamagotchi-pokemon-pik...12848.html
Ktoś sprzedaje Pokemon Pikachu. I tam do opiekowanie z tego co widzę jest pies. Ja nie kupuję. Ja mam już elektronicznego pieska. Uśmiech
Odpowiedz
Dogz, miałam identycznego "Pikachu". ;D Strasznie go lubiłam. ;3 Ale potem pożyczyłam go koleżance i mi go już nie oddała... -.- A w sumie chętnie bym kupiła jakiegoś "tamka", który ma pieska lub kotka do opieki. Ale takiego bardziej sensownego, nie z tych tanich podrób, z milionem obrzydliwych stworów, które śpią w ciągu dnia i zdychają w nocy... ;/
Odpowiedz
(01-07-2012, 14:57)Carol napisał(a): Dogz, miałam identycznego "Pikachu". ;D Strasznie go lubiłam. ;3 Ale potem pożyczyłam go koleżance i mi go już nie oddała... -.- A w sumie chętnie bym kupiła jakiegoś "tamka", który ma pieska lub kotka do opieki. Ale takiego bardziej sensownego, nie z tych tanich podrób, z milionem obrzydliwych stworów, które śpią w ciągu dnia i zdychają w nocy... ;/

To jest podobne do NANO PUPPY, KITTY. Ja Mam piesia a Michu takiego kotka. Wpisałam przypadkowo jak szukałam Tamagotchi na allegro ELEKTRONICZNY ZWIERZAK ktoś sprzedawał i zalicytowałam za 5 zł i wygrałam.
Odpowiedz
Dogz, sprzedaj mi go... <błaga> *_*
Odpowiedz
Niestety nie mogę. Jak byłam mała to miałam to samo. Zepsuło mi się z użytkowania a wytrzymał mi 5 lat. Szukałam na allegro, żeby go znaleźć W życiu go nie sprzedam ponieważ ja go straciłam to za wszelką cenę chciałam go odzyskać. A zresztą ten psiak jest cudny!
Odpowiedz
No ok, rozumiem, a możesz przynajmniej poprowadzić o nim loga? Z miłą chęcią bym go czytała... <prosi> ;*
Odpowiedz
No to zrobię pamiętnik z psiakiem z przyjemnością tylko za 2 - 3 tygodnie, ponieważ mój pokój nie jest jeszcze gotowy z powodu remontu. Mieszkam u kolegi mamy i jest trochę z tym zamieszania.

EDIT:
Jak dojdzie od Smeg Tamagotchi Angel to razem z psiakiem zrobię pamiętnik ze zdjęciami.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości