Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
(10-11-2011, 20:57)Bella napisał(a):
(09-11-2011, 17:10)Thimiss napisał(a):
(08-11-2011, 21:29)Bella napisał(a): ^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
No chyba żeś Team Stef. : o
Niet niet, jam zdecydowanie team Damonoalaricoantystefano i team Wymienićelenęnakatherine. Z tym że w moim przypadku da się przestać bo im dalej tym gorzej, najbardziej lubię początek pierwszego sezonu gdzie Damon jest zły, a nie taka dobra ciocia się z niego robi. A nawet jeśli nie dam rady przestać to wystarczy że będę udawała że nie oglądam. *zuo*
Damon jest teraz tak samo fajny, tylko w innym kontekście. Teraz piękny okres dla Deleny, bo Stef jest zły, hah. <3
W jednym z odcinków tego seoznu, jak Damon zabrał Elenę ze szpitala, jak ją Stefek pogryzł, to ostatnia scena (z tym "nikt Cię już nie skrzywdzi" czy jakoś), była taaaka słodka, my już z Anką "awwwwww", a tam kurde wlazł Stef. >_> *rozgadała się*
Ja wolałam złego Damona, chociaż dobry też ma swoje plusy (mam słabość do wątków gdy jakiś zły koleś zmienia sie na lepsze z miłości do dziewczyny) ;D Ja Pamiętniki traktuję troszkę z dystansem (do wszystkiego nabieram dystansu gdy przestaję to oglądać "na jeden raz" i mam czekać co tydzień na odcinek) może dlatego że już jedna z moich przyjaciółek ma bzika na punkcie tego serialu i muszę pozostawać "głosem rozsądku". A a propos przepięknego okresu to mnie to na maxa wkurza bo z jednej strony chcę żeby Elena była z Damonem, a z drugiej wiem że wróci do Stefana i Damon będzie taki biedny. I teraz jestem sfrustrowana bo z jednej strony Damon ma nie być biedny, a z drugiej strony jest taki uroczy gdy jest pokrzywdzony. *rozterka*

Siedzę owinięta w kocyk i smarkam w chusteczki. *katar*
Odpowiedz
Aha, też czasami mam takie rozterki. Jak to kiedyś Anka gdzieś znalazła "Kochamy Delenę, i chcemy patrzeć na to *zdjęcie przytulonej Eleny z Damonem*, ale wiemy, że wtedy dostaniemy też to *zdjęcie płaczącego Stefa*". Fffffffuuuuu! D:<
Ale właśnie ja wolę oglądać co tydzień - w Halloween oglądałyśmy z dziewczynami trzy zaległe odcinki VD pod rząd i było mniej emocji. : o

Jaram się rysunkiem Sodyyy. : D
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Cóż, właśnie się dowiedziałam że przeciągnęłam tę przyjaciółkę od Pamietników na zuą stronę mocy na tyle że Pamiętniki zaczynaja przegrywać z anime (po Ouranie kazałam jej obejrzeć Skip Beata i po jego obejrzeniu udało mi się ją przekonać do m&a, nareszcie...) :'D

Piszę smsa.
Odpowiedz
Emuję bo skończyłam Dantalian no Shoka i śmieję się z wybitnych odpowiedzi na wybitne pytanie z naszego wybitnego konta na zapytaj. *_*
Odpowiedz
Emuję z powodu przegranej w walce na sali na pokemonowym forum. _-_ Chciałam dobrze, ale zmieniłam ruch, a potem się dowiedziałąm, że jakbym dała tamten, to bym wygrała. x_X
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Wkurzam się na falę odkopów i zacieszuję że W KOŃCU mam intrernet.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Piję wodę. Znowu. XD
Odpowiedz
Przeglądam amv na youtubie.
Odpowiedz
Oglądam no.6.
Odpowiedz
Ziewam.
Odpowiedz
Rysuję, albo raczej bazgrolę na tablecie.
Odpowiedz
Ziewam.
Odpowiedz
Przeglądam grupy skanlacyjne w poszukiwaniu aktualek...
Odpowiedz
Jem śniadanie.
Odpowiedz
(12-11-2011, 22:05)Thimiss napisał(a): Przeglądam grupy skanlacyjne w poszukiwaniu aktualek...
Lol, znam to. XD
Jak mam co robić to akurat 2387453293 rozdziałów do przeczytania, a jak mi się nudzi to nic nie ma. D:

Jem śniadanie i włączam Ourana. Muszę to w końcu skończyć. D:

Odpowiedz