Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śmierć tama
Znowu mam pytanko XD Po ilu dniach tam umiera?Niezdecydowany ( nie z powodu braku czegoś tylko ze starości) Mój najstarszy dożył 13 lat... Potem go zeswatałam bo chciałam mieć młodziaka Serce
Odpowiedz
Zależy w jakiej wersji, np. w iD nie umierają nigdy - binary na TamaZone dociągnął swoje do 99 lat... XD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Tak wygląda śmierć w Tamagotchi+color ID, ID L: http://tamagotchi.wikia.com/wiki/Obaketchi
Tamagotchi może umrzeć jak nie będziesz się zajmować cały dzień (chodzi o wersje v2, v3, v4, v4.5) A jak w v2 tamek umrze jest jajko ze skrzydełkami i z aureolką? Pytam się ale nie jestem pewna bo ja na zdjęciu widziałam z aureolką a na drugim jajko ze skrzydełkami bez aureolki.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dogz, KuroMametchi pytała o to, po ilu dniach umiera tmgc, a nie w jaki sposób.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Bardzo długo. Jedna dziewczyna w szkole dotrwała do 20 czy nawet 30 dni (potem go ożeniła).
Możliwe, że nawet w ogóle nie umiera. XD
Odpowiedz
Chodzi o wersje v3, v4, v4.5 Mi umarło nieraz jak miałam z samego ranka 4 serca hungry i happy, później zapomniałam się nim opiekować i godzina 17:00 i Tamagotchi umarło. A ze starości to nie umiera jak się dobrze nim opiekuje może dotrzeć do 99 YR.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz