Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
(07-11-2011, 22:04)Silver napisał(a): Phi. Ja siedzę cały dzień przy kompie i mam idealny wzrok. D:
^___^

Jem obiad i wkurzam się, bo zaraz muszę wyjść. ._.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Przepisuję wypracowanie.
Odpowiedz
Szantażuję przyjaciółkę *evil* aby obejrzała jedno anime, gdyż w przeciwnym wypadku przestanę oglądać Pamiętniki Wampirów. (wiem, fajny szantaż) ^_^
Odpowiedz
Piję herbatkę. ^___^
Odpowiedz
^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
No chyba żeś Team Stef. : o

Czekam na kulisy M jak Miłość, wzdycham sobie.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Głupio się śmieję.
Odpowiedz
Lekcje robię. XD
Odpowiedz
(08-11-2011, 21:29)Bella napisał(a): ^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
Niet niet, jam zdecydowanie team Damonoalaricoantystefano i team Wymienićelenęnakatherine. Z tym że w moim przypadku da się przestać bo im dalej tym gorzej, najbardziej lubię początek pierwszego sezonu gdzie Damon jest zły, a nie taka dobra ciocia się z niego robi. A nawet jeśli nie dam rady przestać to wystarczy że będę udawała że nie oglądam. *zuo*

Gram na telefonie w "Kochaj albo spław 2", lol, chyba najidiotyczniejsza gra w jaką grałam.
Odpowiedz
Spragniona wiedzy (taa) obejrzałam filmik o Balucie. Chyba się zaraz porzygam.
Odpowiedz
Pierdolca dostaję, ten mój internet. D:
Obejrzałabym kolejny odcinek. :C
PAN WAMPIR A CZEKA. D:
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Robię se profil na zapytaj + czystki w znajomych, 60 to trochę za dużo, choć chyba z nimi wszystkimi ciągle gadam. Oo Za dużo ich, ale nie wiem kogo skasować. W sumie może rozsądniej byłoby pozbyć się z sieci przyjaciół użytkowników typu: мąż ѕωσנєנ żσиу :*, żσиα ѕωєgσ мężα ;*, PulowaSwegoŁukaszqa... Ale to częściowo moje dzieci, nie mogę się ich pozbyć. T_T Lepiej skasować kogoś kto od miesiąca+ nie ruszył dupy aby do mnie coś napisać. XD Plus mam w znajomkach mojego kota. : D JackSwejRozalki. XD
Odpowiedz
(09-11-2011, 17:10)Thimiss napisał(a):
(08-11-2011, 21:29)Bella napisał(a): ^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
Niet niet, jam zdecydowanie team Damonoalaricoantystefano i team Wymienićelenęnakatherine. Z tym że w moim przypadku da się przestać bo im dalej tym gorzej, najbardziej lubię początek pierwszego sezonu gdzie Damon jest zły, a nie taka dobra ciocia się z niego robi. A nawet jeśli nie dam rady przestać to wystarczy że będę udawała że nie oglądam. *zuo*
Damon jest teraz tak samo fajny, tylko w innym kontekście. Teraz piękny okres dla Deleny, bo Stef jest zły, hah. <3
W jednym z odcinków tego seoznu, jak Damon zabrał Elenę ze szpitala, jak ją Stefek pogryzł, to ostatnia scena (z tym "nikt Cię już nie skrzywdzi" czy jakoś), była taaaka słodka, my już z Anką "awwwwww", a tam kurde wlazł Stef. >_> *rozgadała się*

Ja aktualnie gapię się na moją MyScene, która wygląda jak Marliyn Monroe. : o

[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Daj zdjęcie. XD

Zastanawiam się, co zjeść.
Odpowiedz