Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[iD L] Czy iD L'a da się zdebugować?
Takie pytanie, przyszło mi to do głowy jak rozkręcałam TMGC.
Przepraszam jeśli taki temat już był lub gdzieś było coś o tym napisane. Być może przeoczyłam. ^^
Odpowiedz
Uwaga: Nie polecam Ci to zrobić. Jestem podaje te informacje tylko dla twojej wiedzy. Próba debug Tamagotchi może spowodować nieodwracalne uszkodzenie. Przy próbie debugowania Tamagotchi, i złamać, ani ja, ani TamaTalk będzie odpowiedzialny.

Tuż nad samym środku tylnej płytce drukowanej znajdują się dwa kwadratowe klocki oznaczone JP1. Podkładki te będą najprawdopodobniej zamalowane z tym samym zakończyć zielony, który obejmuje resztę płytki. To zielone muszą być zdarte do gołej miedzi jest narażony. Aby umieścić Tamagotchi-iD L do debugowania, zwora musi być lutowane na tych dwóch elektrod. To będzie niezbędne, aby zresetować Tamagotchi-iD L, aby odblokować wszystkie wbudowane w miejscach turystycznych. Oczywiście to usunie bieżący znak.

Uwaga: gdy w debug, wygaszacz ekranu nie działa. Baterie potrwa tylko około 24 godzin.

Uwaga: jak powiedziałem wcześniej, jeśli przerwa Tamagotchi podczas próby debugowania, jesteś na własną rękę. Nie wiń mnie, ani TamaTalk, i nie pochodzą z prośbą o pomoc jak to naprawić.

Google tłumacz źle tłumaczy XD
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Tamagotchi ID i ID L jest dla mnie bardzo cenne Jak i inne moje Tamcie. Nigdy bym ich nie debugowała potem bym miała do siebie żal, że mam zepsute. Lepiej nie ryzykować.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nie, nie chodzi o to że chcę to zrobić, Dogz. Chciałam tylko dowiedzieć się, czy da się go zdebougować i jak, żeby to się nie stało przez przypadek, ale o ile dobrze zrozumiałam instrukcję Nati to nie jest to takie proste. ^^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości