Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja i Alyson (cz.1)
...za to ja nie ogarniam. Nie chcę powtarzać tego, co mówili inni, ale fakt, najbardziej rażące jest chyba to, że nic o nikim nie wiemy, no i że akcja się za szybko toczy.

Czytałaś ty może kiedyś książkę...?
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dobra, ale niech Mijam nie b będzie taką wredną małpa, jak to ona się nazwała. I niech mnie nie obraża... -,-. Czy proszę o wiele?
Odpowiedz
Mijam jest jaka jest, i nie zmieni się na siłę. Poza tym, co to wnosi do tematu?
No i nikt cię nie obraża, SophiePunku.
Odpowiedz
Chodzi mi o jej wredny charakter, mogłaby trochę przystopować... Wiem, że jest jaka jest, widzę. Ja się jej nie czepiam, to mogłaby się nie czepiać mnie. Nic nie wnosi to do tematu, koniec offtopicu. Mam jeszcze jednak jedno uwagę. Bo podobno na waszym forum nie toleruje się chamstwa. Ale okay...
Odpowiedz
Sophie ja ci już nawet w tym temacie napisałam masz jakiś problem- Napisz do adminów/modów na PW że ci przeszkadzam bądź zgłoś im moje posty. Język No wybacz mi to tam nie robi. <

Czepiam się ciebie tylko i wyłącznie dlatego iż ty powiedziałaś że wszyscy my tutaj wyżywamy się na nowej użytkowniczce. No sorry Język!

I w ogóle Inka kocham cię C: możesz najwięcej powiedzieć zresztą o tym jaka jestem wredna XDD!<333

<33 // In.
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
(05-09-2011, 13:03)Inka napisał(a): ...za to ja nie ogarniam. Nie chcę powtarzać tego, co mówili inni, ale fakt, najbardziej rażące jest chyba to, że nic o nikim nie wiemy, no i że akcja się za szybko toczy.

Czytałaś ty może kiedyś książkę...?
Aha. Czytałam.

(05-09-2011, 14:08)SophiePunku napisał(a): Chodzi mi o jej wredny charakter, mogłaby trochę przystopować... Wiem, że jest jaka jest, widzę. Ja się jej nie czepiam, to mogłaby się nie czepiać mnie. Nic nie wnosi to do tematu, koniec offtopicu. Mam jeszcze jednak jedno uwagę. Bo podobno na waszym forum nie toleruje się chamstwa. Ale okay...

Sophie doceniam to, że walczysz z ''obrażaniem'' i w ogóle ale (nie wierzę, że to piszę) mijam ma rację. Skoro założyłam sobie tu konto i dodałam opowiadanie to powinnam wiedzieć, że nie zawsze opinia będzie pozytywna.
I Serce converse.
Odpowiedz
Skoro tak, to radzę otworzyć pierwszą książkę którą czytałaś i zobaczyć, jak wygląda rozdział. Są opisy miejsc? Są. Opisy postaci? Są. Akcja toczy się tak, że możesz ogarnąć wszystko, co się tam dzieje? Tak.
Odpowiedz
Inka dobijasz mnie... ;///
I Serce converse.
Odpowiedz
Dobra, skoro porady cię dobijają, to może powiem "nie pisz opowiadań, bo są beznadziejne"?
Odpowiedz
Poniektóre posty w tym temacie są kompletnie bez sensu, tu nikt cię nie obraża, zamieściłaś tu swoje opowiadanie i musisz liczyć się z tym, że może być ono krytykowane, a nie tylko pochlebiane. Nie wiem dlaczego stwierdziłyście, że mijam jest wredna. Dlatego, że wyraża swoje zdanie?
Dobra mniejsza o to, jak dla mnie, powiem szczerze, opowiadanie jest fatalne, ale mam nadzieję, że na razie.
Na pewno wszystko idzie za szybko, zdecydowanie za szybko. I dlaczego na początku opowiadania jest [...], co oznacza, że coś jest cytowane i pominięto jakąś część. Myśli nie pisze się w cudzysłowie ("..."), a nie w dialogu. Co mają bułki do Nutellli? W piekarni są bułki, a Nutella nie, więc...nie rozumiem. Chciałabym wiedzieć ile bohaterka ma lat, jak wygląda itp. Simon to jej miłość od 6 klasy, a skąd mam wiedzieć czy nie jest w 6?! Zamilkła pisząc, powinnaś była to napisać inaczej np. a ja pożegnałam się z nim lub coś w tym stylu. Czemu ten Simon najpierw całuje się z Alyson, a potem z osobą o nieznanym mi imieniu. Pierwszy rozdział i kończy się kolejny rozdział jej życia, czy w drugim skończy się kolejny?
I...jak nazywa się główna bohaterka, bo na razie wydaje mi się, że nazywa się "ja".
Pewnie zaraz wyjdę na wredną, ale ja po prostu chcę abyś poznała swoje błędy i wiedziała co musisz poprawić by stać się lepszą.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości