Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~Nattie Gallery~
Oczywiście, to będzie zaszczyt. ;3
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Druga i pierwsza z tych najnowszych są najlepsze. Na chwilę obecną 6.5/10 za galerię. c:
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Nowe Sygniątka:

[Obrazek: 59zxc7.png]

[Obrazek: 2jxj0i.png]

[Obrazek: 2vim6o0.png]

[Obrazek: 358royr.png]

Tak, wiem różowo-niebieska to gniot. Nie wytykać mi tego
Odpowiedz
Czemu na wszystkich są te kropki? Ściągnij jakieś fajne brushe, bo wszystkie sygny wyglądają tak samo. Ostatnia najlepsza, reszta taka nijaka.
Ostatnia: 6/10
Wszystkie inne: 4/10
Reszta o wiele lepsza.
Odpowiedz
W prawie wszystkich ramki są za grube, spróbuj robić tak: wchodzisz w zaznaczenie, potem po kolei - klikasz zaznacz wszystko -> zmniejsz: zaznaczasz 1 piksel -> odwróć. Następnie wystarczy przejechać pędzlem po konturach i gotowe. Chyba, że wolisz oczywiście grubsze ramki. ;3
W 1., 2. i 3. sygnaturze jest nieco zbyt pusto; mogłaś dodać jakiś napis. Ponadto w 3. rozmazałaś render co dało efekt nieestetyczny i dość dziwnie wygląda. 4. mogłaby być, ale nie ma tu w ogóle ramki, a treść napisu i kolorystyka średnio pasują.
Na razie nie będę wystawiała oceny, radziłabym Ci poćwiczyć. c:
Wybacz, że wytknęłam Ci tą różowo-niebieską, ale chciałam, żebyś na poprawiła swoje błędy. A jeśli to dla Ciebie gniot, to dlaczego ją wstawiłaś?
Odpowiedz
Nie chce się wstawić, Nati, pomóż :< Mi się podobają, ta z napisem " What? " mi się też podoba, ale jakieś serduszka (pędzle) pościągaj, kwiatuszki, i będzie lepiej :3
Odpowiedz
Pościągałam Oczko Kyaa, musisz kopiować adres URL i w edycji sygny wpisać [IMG] potem wkleić link i napisać [/IMG]
Zrobiłam tapetki do TMGO:

[Obrazek: 2ziycz9.png]

[Obrazek: u264z.png]

[Obrazek: dbmkxx.png]

Oraz Sygnę:

[Obrazek: iyh0na.png]

EDIT:Kurczę, o ramce zapomniałam. xD
Odpowiedz
Sygna nawet, tylko ten gradient.... jako nie za bardzo tam po środku, jak przechodzi z jednego koloru w drugi. Mogłaś trochę inaczej dobrać te kolory. I tylko jeden pędzel, strasznie puste. :<
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Gradient trochę za bardzo "zgniły" w stosunku do renderu. Mogłaś wybrać żywsze kolory. Czcionka mi się podoba, tylko render ucięłaś. No i jeden pędzel to za mało troszkę. Staraj się pamiętać o ramce następnym razem. c:
Tapetki do Tama-Go nie powalają, ale są znośne, choć jeden to sam gradient.
Odpowiedz
Sygna jest najlepsza. Ale to nie znaczy że specjalnie mi się podoba. owo Ładna czcionka.
Odpowiedz
Kolory dziwne i ogółem źle dobrane na tej sygnie. I jak mówiła Scal, strasznie pusta Z tapetek trzecia nawet-nawet, reszta taka sobie.
Odpowiedz
Nowość:
[Obrazek: 9fuq2q.png]
Odpowiedz
ramka 3D- nie, napis- nie(wgl. on nie pasuje do obrazka, bo są to postacie z dwóch różnych anime...), te dziwne kropki- nie. Poza tym jest całkiem niezła.
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Mi się podoba. Oprócz ramki i napisu bardzo ładna. (:
Odpowiedz
B. ładna doceniam Twój wysiłek. 10/10 ;D
I Serce converse.
Odpowiedz